Ugens deals
Tilbud

UGENS AVISER


Derfor skal du vælge Pisiffik

Mangler du det helt rigtige møbel til hjemmet, ny elektronik, tøj, eller blot den oplagte butik til alle hverdagens indkøb? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Pisiffik er en moderne butikskæde med høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og et særdeles højt serviceniveau.

Vores kæde består af 7 butikskoncepter fordelt på mere end 40 butikker i Grønlands 6 største byer. Du vil derfor uden tvivl kunne finde en Pisiffik butik nær dig. Vores detailkoncepter er Pisiffik Supermarked, Spar, Elgiganten, Torrak fashion, Jysk, Pisattat og Nota Bene.

Vi rummer alt fra A-Z indenfor bolig, tekstil, beklædning, mad og hverdagsindkøb og vores vision er klar: Høj kvalitet, fantastisk kundeservice og tilbagevendende glade kunder på tværs af alle vores detail koncepter. Læs mere

Klæd dig på med tøj i høj kvalitet fra Pisiffik

Hos Pisiffik rummer vi alle stile og udtryk. Vi har herre- og dametøj til enhver smag og lejlighed og selvfølgelig altid til en god pris. Uanset hvad du står og mangler – så har vi outfittet. Er du på udkig efter noget varmt til vinteren, som du vil kunne holde varmen i, når du cykler?

Så gå på opdagelse i vores vinterjakke kvinder sortiment, og find den helt rigtige vinterjakke, der passer til dig og dine behov. Vi har selvfølgelig også vinterjakker i alle størrelser og stilarter til herrer.

Vores målsætning er, at alle skal kunne finde lige det, de er på udkig efter, eller sammensætte et outfit efter deres egen unikke smag uanset lejligheden. Vi har specialiseret os i kvalitetstøj til både mænd og kvinder til gode priser uden at gå på kompromis med look, kvalitet og komfort.

Så uanset om du er en moden mand, der skal finde en ny blazerjakke, eller yngre kvinde på jagt efter weekendens kjole og sko til weekendens fest, så lover vi, at du ikke går forgæves i vores brede sortiment af tøj til enhver anledning.

Skal du som kvinde shoppe ind til det helt perfekte og komplette look? Så har vi også et stort udvalg af make up, som uden tvivl vil sætte kulør på looket til den store dag. Sæt prikken over i’et med et strejf af en lækker parfume fra vores sortiment, og så er du klar til enhver festlig anledning!

Er du ikke tilfreds med dit køb, kan du altid anvende vores returret og sende vores produkt tilbage senest 30 dage efter dit køb. Sørg blot for at produktet er i samme tilstand, som du modtog den – så returnerer vi det fulde beløb til dig kvit og frit.

Nyt køkken? Vi har alt hos Pisiffik!

Et dejligt køkken er enhver boligejers største drøm. Det er her, vi samles med familien og venner, og bruger mange timer på at lave mad, spise og snakke hen over en dejlig middag. Det sidste, du må gå ned på, er derfor inventaret til dine køkkendrømme.

Hos Pisiffik har vi alt til køkkenet lige fra et lækkert spisebord med tilhørende spisebordsstol til hårdere hvidevarer som et køleskab. Uanset hvad du mangler til køkkenet, har vi det uden tvivl i vores sortiment. Gå på opdagelse og skræddersy lige præcis dit drømmekøkken.

Mangler du ting at fylde i dit nye køkken? Så er vi også klar til at hjælpe dig. Skal man skænke en god hvidvin til sine gæster, er det nødvendige med de helt rigtige glas til lejligheden. Derfor har vi hos Pisiffik sørget for et stort udvalg af køkkenting og køkkenredskaber fra A-Z, så du både kan købe de møbler og inventar, du drømmer om, mens du samtidig kan købe mere simple ting som vandglas for den komplette køkkenoplevelse. Mere simpelt og enkelt bliver det ganske enkelt ikke at skabe sit drømmekøkken!

Har du brug for rådgivning til dine køkkendrømme, er du naturligvis også mere end velkommen til at komme ind i en af vores butikker og spørge vores dygtige ansatte til råds. Vi er med dig hele vejen, og vil naturligvis gøre vores for, at du får den helt rigtige løsning til dit hjem!

Skal stuen have et ansigtsløft?

Stuen er det rum, hvor man altid kan slappe af med sin familie og venner efter en lang dag i skole eller på arbejde. Her går der mange timer med film, familiehygge og gode stunder med gæster. Hos Pisiffik har vi et bredt udvalg af møbler, der kan pifte stuen op, så du for alvor føler dig hjemme.

Har du lige købt en ny flad skærm, så der kan streames film fra din chromecast dagen lang? Så gør filmoplevelsen komplet med en smuk kvalitets tv skænk, som for alvor sætter kulør på indretningen. Var har også en helt normal skænk, hvis du leder efter et smukt og praktisk møbel til opbevaring af jeres ting i stuen, entre eller hvilket rum, I nu synes, at en skænk kunne passe flot ind.

Uanset hvad jeres stue trænger til af nye møbler, så har vi uden tvivl et møbel, der passer lige til jeres stil og behov. Skal stuen have en kærlig hånd, så I kan have gæster overnattende? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi har et fint udvalg af sovesofaer i høj kvalitet, hvor du kan få en komfortabel sovesofa til en rigtig god pris. Se hele vores sortiment og find de helt rigtige møbler til jeres drømmestue hos Pisiffik.

Vores mange møbler kommer fra både Jysk og Ilva. Vi har et stort udvalg af tv skænke til spisebordstole. Når det er tid til nye møbler i hjemmet eller på kontoret, kan du via vores webshop bestille nemt og hurtigt. Du kan browse hele udvalget fra Jysk og hele udvalget fra Ilva et samlet sted og bestille alle de møbler du har brug for. Det er ikke kun møbler til hjemmet vi har i vores sortiment, men også møbler til kontoret, som eksempelvis skriveborde.

Vores møbel sortiment spænde derfor rigtig bredt. Når du tænker på møbler tænker du ofte på ting som en sovesofa eller en skænk, men sådan noget som gardiner er faktisk også under den overordnede møbel kategori og hos Pisiffik kan du også bestille gardiner online.

Få drømmesoveværelset med møbler fra Pisiffik

Søvn er alfa og omega for en sund og velfungerende hverdag - og dermed familieliv. Hos Pisiffik gør vi derfor meget ud af at have et stort og varieret udvalg af komfortable senge i høj kvalitet. Vi har både en helt normal seng til dig, der sover alene, eller har børn boende hjemme, såvel som en dejlig dobbelt seng til parret, der ikke vil gå på kompromis med en god nat søvn. Så er du altid udhvilet og klædt på til hverdagens strabadser, når børnene er væltet på deres løbehjul, eller din partner vrisser, fordi han ikke kan finde sit værktøj, når bilen skal laves i garagen.

Spisebord i høj kvalitet

Et spisebord er ikke bare et spisebord. Det er det sted, hvor du samles med familie og venner for at dele et måltid, fortælle historier og grine sammen. Det er centrum i dit hjem: et sted, hvor minderne skabes.

Et spisebord er meget mere end blot et møbel - det er en vigtig del af, hvem du er som person, og hvad du står for som familie. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af spiseborde i forskellige stilarter og materialer. Det at vælge et spisebord handler ikke kun om at finde noget, der har den rigtige form og størrelse, der passer ind i din stue i køkken. Det handler om at finde noget, der afspejler, hvem du er, og hvad du elsker. Derfor tilbyder vi et så stort udvalg - vi ønsker at give dig alle muligheder i verden, så du kan finde det perfekte stykke til dit rum! Uanset om du er på udkig efter noget moderne eller traditionelt, har vi masser af muligheder, der passer til dine behov.

Make up og kosmetik

Du finder også et stort udvalg af make up på Pisiffik.gl. Vores udvalg af make up består af alle de meste kendte mærker af høj kvalitet og til skarpe priser. Er det tid til at få noget nyt make up i sortimentet, så finder du det her ved Pisiffik. Vi pakker og sender dit make up lige til døren med gratis søfragt på ordre over 1.000 kr.

Sportsudstyr og påklædning

Det er vigtigt at holde kroppen i form og så er det ikke mindst sjovt at dyrke sport. Vi sørger for at du kan få kvalitetsvarer til din træning, hvad en det er en cykel du mangler eller noget skiundertøj.

Vi fører alle de kendte mærker som Nike, Adidas, Hummel, Puma osv. men vi har også mange andre mærker der er i den lavere prisklasse, men stadig i yderst høj kvalitet.

Når man dyrker sport er det samtidig vigtigt at have sikkerheden i orden så man ikke kommer galt afsted, derfor vil også finde både styrthjelme og mange andre ting.

Iphone 13

Der kommer hele tiden nye iphone telefoner på markedet og hos Pisiffik sørger vi for at være klar når de ny Iphones udkommer, således du som forbruger kan få den.
Iphone er en af de førende smartphones på markedet og med god grund. Med en iphone 13 får du absolut top of the line. Altid den nyeste teknologi, de bedste kameraer og en super brugervenlig brugerflade.
Så står du og mangler en Iphone 13, så behøver du ikke søge mere, du kan købe den lige her.

Elektronik

Det er ingen hemmelighed at elektronik er en af de kategorier der er stor efterspørgsmål, hvad end det er en playstation, en mobiltelefon som eksempelvis Iphone, airpods, Apple watch eller Apple tv du søger.

Vi har et stort sortiment fra både egne indkøb og samarbejdspartnere som elgiganten, der sikre at vi altid har de nyeste produkter i vores elektronik afdeling. Elektroniske produkter er noget af det der er i den hurtigste udvikling. Der kommer altid nye smarte ting til, eller måske større og bedre ting. Smart tv er eksempelvis en vare der konstant er i udvikling og hver der kommer der snart en ny model eller en større model på markedet som vores kunder er interesseret i og derfor er det vigtigt for os, at vi altid er på forkant med elektroniske varer som eksempelvis fladskærme og smart tv.

Mouserende vin og spiritus

Vi har et stort sortiment af vin og spiritus, f.eks. rødvin og hvidvin i god kvalitet. Eller hvad med en mousserende vin, som altid er velegnet til en festlig lejlighed med gode venner.

Vi er også meget glade for at kunne præsentere dig for vores udvalg af spiritus: whisky, gin, rom og vodka. Vi garanterer, at dine smagsløg vil blive begejstret over udvalget af smagsoplevelser i vores butik!

Læs mindre