×
Vælg Kategori
Ugens deals

Tilbud

See All

UGENS TILBUDSAVISER


Derfor skal du vælge Pisiffik

Mangler du det helt rigtige møbel til hjemmet, ny elektronik, tøj, eller blot den oplagte butik til alle hverdagens indkøb? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Pisiffik er en moderne butikskæde med høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og et særdeles højt serviceniveau.

Vores kæde består af 7 butikskoncepter fordelt på mere end 40 butikker i Grønlands 6 største byer. Du vil derfor uden tvivl kunne finde en Pisiffik butik nær dig. Vores detailkoncepter er Pisiffik Supermarked, Spar, Elgiganten, Torrak fashion, Jysk, Pisattat og Nota Bene.

Vi rummer alt fra A-Z indenfor bolig, tekstil, beklædning, mad og hverdagsindkøb og vores vision er klar: Høj kvalitet, fantastisk kundeservice og tilbagevendende glade kunder på tværs af alle vores detail koncepter. Læs mere

Klæd dig på med tøj i høj kvalitet fra Pisiffik

Hos Pisiffik rummer vi alle stile og udtryk. Vi har herre- og dametøj til enhver smag og lejlighed og selvfølgelig altid til en god pris. Uanset hvad du står og mangler – så har vi outfittet. Er du på udkig efter noget varmt til vinteren, som du vil kunne holde varmen i, når du cykler?

Så gå på opdagelse i vores vinterjakke kvinder sortiment, og find den helt rigtige vinterjakke, der passer til dig og dine behov. Vi har selvfølgelig også vinterjakker i alle størrelser og stilarter til herrer.

Vores målsætning er, at alle skal kunne finde lige det, de er på udkig efter, eller sammensætte et outfit efter deres egen unikke smag uanset lejligheden. Vi har specialiseret os i kvalitetstøj til både mænd og kvinder til gode priser uden at gå på kompromis med look, kvalitet og komfort.

Så uanset om du er en moden mand, der skal finde en ny blazerjakke, eller yngre kvinde på jagt efter weekendens kjole til weekendens fest, så lover vi, at du ikke går forgæves i vores brede sortiment af tøj til enhver anledning.

Skal du som kvinde shoppe ind til det helt perfekte og komplette look? Så har vi også et stort udvalg af make up, som uden tvivl vil sætte kulør på looket til den store dag. Sæt prikken over i’et med et strejf af en lækker parfume fra vores sortiment, og så er du klar til enhver festlig anledning!

Er du ikke tilfreds med dit køb, kan du altid anvende vores returret og sende vores produkt tilbage senest 30 dage efter dit køb. Sørg blot for at produktet er i samme tilstand, som du modtog den – så returnerer vi det fulde beløb til dig kvit og frit.

Nyt køkken? Vi har alt hos Pisiffik!

Et dejligt køkken er enhver boligejers største drøm. Det er her, vi samles med familien og venner, og bruger mange timer på at lave mad, spise og snakke hen over en dejlig middag. Det sidste, du må gå ned på, er derfor inventaret til dine køkkendrømme.

Hos Pisiffik har vi alt til køkkenet lige fra et lækkert spisebord med tilhørende spisebordsstol til hårdere hvidevarer som et køleskab. Uanset hvad du mangler til køkkenet, har vi det uden tvivl i vores sortiment. Gå på opdagelse og skræddersy lige præcis dit drømmekøkken.

Mangler du ting at fylde i dit nye køkken? Så er vi også klar til at hjælpe dig. Skal man skænke en god hvidvin til sine gæster, er det nødvendige med de helt rigtige glas til lejligheden. Derfor har vi hos Pisiffik sørget for et stort udvalg af køkkenting og køkkenredskaber fra A-Z, så du både kan købe de møbler og inventar, du drømmer om, mens du samtidig kan købe mere simple ting som vandglas for den komplette køkkenoplevelse. Mere simpelt og enkelt bliver det ganske enkelt ikke at skabe sit drømmekøkken!

Har du brug for rådgivning til dine køkkendrømme, er du naturligvis også mere end velkommen til at komme ind i en af vores butikker og spørge vores dygtige ansatte til råds. Vi er med dig hele vejen, og vil naturligvis gøre vores for, at du får den helt rigtige løsning til dit hjem!

Skal stuen have et ansigtsløft?

Stuen er det rum, hvor man altid kan slappe af med sin familie og venner efter en lang dag i skole eller på arbejde. Her går der mange timer med film, familiehygge og gode stunder med gæster. Hos Pisiffik har vi et bredt udvalg af møbler, der kan pifte stuen op, så du for alvor føler dig hjemme.

Har du lige købt en ny flad skærm, så der kan streames film fra din chromecast dagen lang? Så gør filmoplevelsen komplet med en smuk kvalitets tv skænk, som for alvor sætter kulør på indretningen. Var har også en helt normal skænk, hvis du leder efter et smukt og praktisk møbel til opbevaring af jeres ting i stuen, entre eller hvilket rum, I nu synes, at en skænk kunne passe flot ind.

Uanset hvad jeres stue trænger til af nye møbler, så har vi uden tvivl et møbel, der passer lige til jeres stil og behov. Skal stuen have en kærlig hånd, så I kan have gæster overnattende? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi har et fint udvalg af sovesofaer i høj kvalitet, hvor du kan få en komfortabel sovesofa til en rigtig god pris. Se hele vores sortiment og find de helt rigtige møbler til jeres drømmestue hos Pisiffik.

Få drømmesoveværelset med møbler fra Pisiffik

Søvn er alfa og omega for en sund og velfungerende hverdag - og dermed familieliv. Hos Pisiffik gør vi derfor meget ud af at have et stort og varieret udvalg af komfortable senge i høj kvalitet. Vi har både en helt normal seng til dig, der sover alene, eller har børn boende hjemme, såvel som en dejlig dobbelt seng til parret, der ikke vil gå på kompromis med en god nat søvn. Så er du altid udhvilet og klædt på til hverdagens strabadser, når børnene er væltet på deres løbehjul, eller din partner vrisser, fordi han ikke kan finde sit værktøj, når bilen skal laves i garagen. Læs mindre