Make up

Der findes mange forskellige hudtyper, og alle kvinder har forskellige rutiner og præferencer, når det kommer til at vælge sine make up produkter. Har du tør og sart hud, skal du ikke fortvivle. Vi ved, det kan være en kamp at finde produkter, der ligger fint på huden, og ikke gør problemerne værre.

Med vores make up produkter får du kvalitetsprodukter, der er sammensat af ingredienser, der imødekommer alle hudproblemer. Vores make up er tilpasset alle hudtyper og aldre - så der er make up i god kvalitet til enhver hudtype og enhver kvindes behov.

Mere

Skab det perfekte look med make up fra Pisiffik

Velkommen til Pisiffik, din ultimative destination for make up. Uanset om du ønsker at forbedre din naturlige skønhed, eksperimentere med nye trends eller skabe et glamourøst look til en særlig lejlighed, har vi det perfekte udvalg af make up produkter til dig. Fra foundation til øjenskygge, læbestift til mascara, vi tilbyder alt, hvad du har brug for til at udtrykke din unikke stil. Og det bedste af det hele? Vi tilbyder gratis skibsfragt ved ordre over 1.000 kr. Så lad os begynde med at skabe dit drømmelook!

Opnå en fejlfri teint med vores foundations

En smuk make up starter med en fejlfri base. Vores sortiment af foundations tilbyder forskellige dækning og teksturer, så du kan finde den perfekte match til din hudtype og farve. Uanset om du foretrækker en let og naturlig dækning eller en fuld dækning til at skjule ujævnheder, har vi den rigtige foundation til dig. Skab en fejlfri teint og få din hud til at stråle med vores eksklusive udvalg af foundations.

Fremhæv dine øjne med vores eksklusive øjenskygger og mascara

Øjnene er vinduet til sjælen, og med vores make up produkter kan du fremhæve og forføre med dit blik. Vores udvalg af øjenskygger giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige farver og finishes, lige fra neutrale toner til dristige og trendy nuancer. Par dem med vores fantastiske mascaraer, der vil give dig fyldige og lange vipper. Uanset om du ønsker et naturligt dagligt look eller en dramatisk aften make up, vil vores øjenmake-up produkter hjælpe dig med at skabe et smukt udtryk.

Få sensuelle læber med vores læbestifter og lipliners

Læberne er en af dine mest iøjnefaldende træk, og med vores læbestifter og lipliners kan du tilføje farve og fylde til din mund. Vælg mellem vores brede udvalg af nuancer, der spænder fra neutrale og naturlige farver til dristige og intense toner. Uanset om du er til matte, satin eller glansfulde finishes, har vi de perfekte læbestifter til at fuldende dit look. Og med vores præcise lipliners kan du skabe en defineret kant og forhindre smudging. Skab sensuelle læber, der vil imponere og fortrylle.

Få det deste ud af din make up med vores make up tilbehør

For at opnå det bedste resultat med din make up er det vigtigt at have det rigtige tilbehør. Vores udvalg af make up børster, svampe og applikatorer er designet til at hjælpe dig med at opnå en præcis og jævn påføring. Fra bløde børster til blendning af øjenskygger til præcise linerbørster og svampe til foundationapplikation, vores tilbehør vil hjælpe dig med at perfektionere din make up og opnå et professionelt resultat.

Så hvad venter du på? Opdag vores eksklusive udvalg af make up produkter hos Pisiffik og skab dit perfekte look. Uanset om du ønsker en fejlfri teint, dramatiske øjne eller sensuelle læber, har vi alt, hvad du har brug for til at udtrykke din stil. Glem ikke, at vi tilbyder gratis skibsfragt ved ordre over 1.000 kr. Tag din make up til et nyt niveau og oplev den ultimative shoppingoplevelse hos Pisiffik i dag!

Vil du sætte prik over i'et? Så kan du toppe din make up af med en god parfume, på den måde forkæler du også duftsanserne. Der findes mange forskellige former for parfume dufte, og du skal selvfølgelig finde den parfume som passer bedst til dig.  Hos Pisiffik.gl har vi et stort udvalg af parfumer til mænde og kvinder. Du finder vores sortiment af parfumer her. Hvis du skal fuldende et nyt look måske til et familie arrangement eller en fest, så har vi også et bredt udvalg af tøj til kvinder her. eller måske du bare mangler den nye kjole så har vi et godt udvalg her. Sko? Vi må endelig ikke glemme sko. Se vores udvalg af sko her

Har du brug for make up vejledning?  

Vi ved, at det kan være svært at beslutte, hvilke make up produkter man skal bruge. I starten vil du sandsynligvis prøve et par forskellige produkter, før du finder det, der passer til din hudtype. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til din hud. Vi har et stort udvalg af produkter til rådighed.

Velplejede og smukke negle er også vigtige når du ligger din make up, da de er det naturlige udtryk for din skønhed. Der er mange muligheder, men husk, at vi er her for at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt.

Er du i tvivl, hvilken concealer, pudder eller foundation du skal vælge til din hudtype, så tøv ikke med at kontakte os. Så hjælper vi gerne med at finde det rette produkt til din hudtype.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, ingredienser i vores produkter eller andet skal du også være meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi håber, du bliver glad for dit køb. 

Beklager ulejligheden

Prøv at lave en ny søgning