Sovesofaer

Aktive filtrer

Sovesofa til ethvert hjem

Har du ofte jeres teenagebarn hjemme på weekend eller overnattende gæster? Eller er du træt af at puste luftmadrasser op i tide og utide til vennen, der altid er lidt for fuld til at køre hjem? Så er der hjælp at hente.

Hos Pisiffik tilbyder vi et bredt udvalg af flotte, stilrene og ikke mindst komfortable sovesofaer, der passer ind i hvert hjem. Sengene kan nemt og enkelt slås ud, når de skal bruges og kan ellers efterlades som sædvanlige sofaer i hverdagene.


Skal du streame alle de gode TV-serier, programmer eller film direkte fra din sovesofa? Så kan du medfor købe et nyt Apple TV eller Chromecast i samme omgang. Så har du alle dine yndlings programmer lige ved hånden. 

Sovesofa om aftenen og sofa om dagen

Hvis du også er træt af ujævne, halvflade luftmadrasser, der tager lang tid at puste op, så vil vi anbefale dig at prøve en af vores komfortable sovesofaer. Med en sovesofa kan du byde overnattende gæster på overnatning uden at skulle bekymre dig om lang forberedelse, eller at de sover dårligt.

Det er så energikrævende at skulle stå tyve minutter og puste en billig luftmadras op efter en god fest, hvor man har fået til den gode side med rødvinen. Med en sovesofa til stuen slipper du helt for det bøvl, og kan gå i seng og lade dine gæster sove uden irriterende oppustning.

Kvalitets sovesofa til en god pris

Ligemeget hvilken stil, farve eller størrelse, du er på udkig efter - så har vi din nye sovesofa klar til dig. Vores sovesofaer kommer i mange forskellige stile og passer ind til ethvert slags hjem.

Det er en kerneværdi for os at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg af møbler til vores kunder, så vi er sikre på at vores sortiment tilbyder en sovesofa til enhver smag. Har du spørgsmål eller mangler du vejledning til at finde den helt rigtige sovesofa til dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os. Så vil vores kundeservice gør deres bedste for at finde en helt rigtige sovesofa til jeres stil og familie.

Ønsker du at købe nye møbler, der passer ti jeres nye sovesofa? Så tag et kig på vores møbel sortiment til stue. Vi håber, du bliver glad for din nye sovesofa.

Mest solgte, i kategorien : Sovesofaer