Chromecast / AppleTV

Chromecast direkte på dit smart tv? Vil du gerne kunne streame alle dine ynglings serier og film fra dine apps som Netflix eller Disney+, så er en Chromecast eller et Apple Tv den helt rigtige løsning for dig. Chromecast eller Apple Tv gør det nemt for dig, at caste dit indhold direkte på dit tv, det kan også være at du sidder at hygger med familien og skal vise ferie billederne fra Thailand, i et slideshow på dit fjernsyn. Du kan finde din nye Chromecast eller Apple-tv ved os, vi kan også vejlede dig om opsætning hvis der skulle være tvivl.

Mere

Chromecast hjemme i stuen med Apple Tv

Du kender følelsen. Det er onsdag aften, og du har lige set den nyeste episode af din nye yndlingsserie i fjernsynet. Du kan ikke vente med at se, hvad der sker nu – men desværre, du skal vente helt til næste onsdag kl. 20. Surt show.

Det er hyggeligt at sidde klistret til skærmen i spænding på en fast sendetid flere gange om ugen. Men ligeså hyggeligt det er, ligeså frustrerende er det, når du har lyst til at se videre, men skal vente en hel uge til næste episode.

Men ventetiden er ovre med en chromecast. Når du køber Googles Chromecast eller Apple’s Apple TvApple Tv bestemmer du selv, hvor og hvornår du vil se næste episode af din yndlingsserie. Så slipper du for den ulidelige ventetid, og får samtidig et hav af streaming muligheder direkte fra din mobiltelefon. Hvis du mangler en ny mobiltelefon kan du også se vores gode udvalg af mobiltelefoner her.

Chromecast eller Apple TV - stream lige når det passer dig

Det bedste ved chromecast er, at du selv kan styre din tv-tid. Med et Apple Tv eller Googles chromecast smider du lige den film eller serie på, du har lyst til at se, uafhængigt hvad der kører i fjernsynet. For lad os være ærlige: det er ikke altid lørdagsfilmen lige fanger, hvad man har lyst til at se med familien.

Med en chromecast kan du frit gå ind i dine streamingapps og cast direkte til dit fjernsyn. Du kan spole frem, hvis du ikke gider at se starten af filmen og sætte dit Apple Tv på pause, hvis du skal ud og tisse. Så går du ikke glip af noget i filmen, som du ville have gjort, hvis den kørte i fjernsynet.

Chromecast med dit Apple Tv til alle skærme i huset

Chromecast er så smart indrettet, at du kan streame til mange forskellige skærme, så længe de er tilknyttet din chromecast. Så hvis kæresten ser en kedelig film i fjernsynet, kan du altid snuppe tv’et i soveværelset og cast direkte fra dit Apple Tv til skærmen i soveværelset. Voila – så er underholdningen hjemme.

Det eneste, du skal gøre, er at smugle chromcasten eller Apple Tv’et med dig i soveværelset. Men sørg for at kæresten ikke opdager det, for når den kedelige film er slut, så vil der nok hurtigt blive spurgt hvor chromecasten blev af. Det bliver hurtigt en vanedannende affære at få film og serier på demand direkte fra telefonen. Det har aldrig været lettere at se film og serie fra dit Apple tv. 

Vil du have den perfekte filmaften med den bedste lydoplevelse? Så kan du med fordel også tilkoble en af vores højtalere i høj kvalitet, så du kan få den absolut bedste filmoplevelse. 

Nemt at sætte Apple Tv til og så kører chromecasten

Det kræver ingen teknisk finesse at komme i gang med at chromecaste derhjemme. Du sætter bare nemt og enkelt dit Apple Tv til dit fjernsyn via hdmi udgangen og caster direkte fra din telefon eller tablet ved at trykke på cast-symbolet. Nemmere bliver det ikke.

De fleste apps har efterhånden et cast symbol integreret i deres app, så det er nemt og overskueligt at caste til sin chromecat eller Apple Tv. Ellers kan du også caste direkte fra app’en.

Er du til spil i høj kvalitet? Selvom alt er muligt med en Chromecast eller Apple Tv, kan du ikke spille de dine yndlingsspil. Selvom dit Tv er er tilsluttet et Apple Tv eller Chromecast, kan du stadig tilslutte en playstation. Hos Pisiffik.gl forhandler vi alt til playsations. Du finder vores store udvalg af tilbehør og spil til playstations her.

Får at tiden nu ikke skal flyve afsted med dig, kan du holde øje med tiden på et nyt apple watch, du kan se vores udvalg af apple watch her.

Er du ikke fuldt tilfreds med dit Apple Tv eller din chromecast?

Vi går ind for fuld tilfredshed eller pengene retur! Du har altid 30 dages fuld returret, når du handler ved Pisiffik. Det eneste du skal huske er at aflevere din chromecast eller Apple Tv tilbage i samme stand, som du købte den og gemme kvitteringen.

Så bytter vi eller giver pengene retur med et smil. Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en Google chromecast eller et Apple Tv, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Så giver vi gerne vores bedste bud på, hvilken løsning der passer til jeres hjem.

Mangler du et nyt smart tv til din nye chromecast? Så tag et kig i vores sortiment af smart tv her.

Mest solgte, i kategorien : Chromecast / AppleTV