-Køkkenartikler

Vigtige redskaber til et køkken I Grønland

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilke køkkenartikler der er behov for i de enkelte hjem. Pisattat.gl forhandler køkkenredskaber til den garvede og den knap så erfarne kok. 

Der er nogle enkelte elementer et køkken i Grønland altid indeholde såsom skærebræt, en god og skarp kniv, potter og pander. Ved Pisattat.gl kan du købe alle de nødvendige køkkenredskaber online.  

Mere
Aktive filtrer

Køkken i Grønland: til alle erfaringsniveauer

Vores produktportefølje af redskaber til køkkenet i Grønland, indeholder alt lige fra dressinge shakere og ravioliform til skærebrætter og osteskærer. 

Dvs. hos os kan du altid finde det udstyr du står og mangler. Så hvad enten du er vant til at trylle i et køkken eller skal forsøge at lave et spejlæg for første gang – har vi udstryret til dig.

 

Husk god hygiene

Ligegyldigt hvor meget erfaring du har i et køkken i Grønland, må man aldrig glemme den gode hygiejne. Der er nogle enkelte råd man altid skal følge. 

Vask jævnligt dine hænder og vask dem altid før du går i gang eller hvis du har rørt ved råt kød eller æg. Vask altid dine hænder med sæbe. 

Benyt altid flere spæk- eller skærebrætter. Brug altid forskellige brætter til hhv. tilberedte og rå fødevarer. Det samme gælder knive og andre redskaber der både er i kontakt med rå og tilberede fødevarer. 

Brug altid rene klude til at tørre dine køkkenoverflader af med. 

Vaske op eller sæt i opvaskemaskinen undervejs i din madlavning. På den måde sikre du at bakterierne på de beskidte redskaber forsvinder væk fra dine fødevarer. 

Skyld altid dine grønsager og læg dem ikke tilbage i deres pakke eller lign. Bagefter. Sørg for at de skyldede grønsager kommer i en ren bøtte eller på et rent skærebræt. 

Ved Pisattat.gl har vi et stort sortiment af redskaber til de grønlandske køkkener. F.eks. tilbyder vi forskellige spækbrætter, så du kan have et spækbræt til kød og et andet til grønsager. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig og dit køkken i Grønland

For os ved Pisattat.gl er god kundeservice alfa omega. Vi tror på, at den rette service resulterer i gode og loyale kunder. Derfor vil du altid opleve et højt serviceniveau når du handler køkkenartikler til dit køkken i Grønland hos os. 

 

Har du spørgsmål til et af vores produkter, er du altid mere end velkommen til at komme ned i en af vores mange fysiske butikker. Her vil vores personale rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med de produkter der passer til dit behov. 

Hvis du allerede ved, præcis hvilket køkkenredskab du mangler, så har vores webshop åben 24timer i døgnet og vi garanterer pris matchs. Vi levere redskaber til dit køkken i hele Grønland og du har selvfølgelig altid 14 dages returret.