Køkkenartikler

Billige køkkenartiker

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvilke køkkenartikler der er behov for i de enkelte hjem. Pisattat.gl forhandler køkkenredskaber til den garvede og den knap så erfarne kok.


Der er nogle enkelte elementer et køkken i Grønland altid indeholder, såsom et skærebræt, en god og skarp kniv, potter og pander. Ved Pisattat.gl kan du købe alle de nødvendige køkkenredskaber online, som du skal bruge til dit hjem i Grønland.

Mere
Aktive filtrer

Hvilket udstyr til køkkenet i Grønland skal du vælge?

Vores produktportefølje af billigt udstyr til  køkkenet i Grønland, indeholder alt lige fra dressing shakere og ravioliform til skærebrætter og osteskærer.

Hos os kan du altid finde det udstyr du står og mangler. Så hvad enten du er vant til at trylle i et køkken eller skal forsøge at lave et spejlæg for første gang – har vi udstyret til dig, og du kan trygt og sikkert købe dit udstyr til køkkenet i Grønland.

 
Mangler du andet udstyr til dig hjem? Så er vi stolte forhandlere af Sweet Home møbler - så kan du få opdateret spisetedet i køkkenet. Uanset hvor du bor i Grønland, levere vi varerne til dig. 

God hygiejne i et køkken i Grønland

Ligegyldigt hvor meget erfaring du har i et køkken i Grønland, må man aldrig glemme den gode hygiejne. Der er nogle enkelte råd man altid skal følge.

Vask jævnligt dine hænder og vask dem altid før du går i gang eller hvis du har rørt ved råt kød eller æg. Vask altid dine hænder med sæbe. 


Benyt altid flere spæk- eller skærebrætter. Brug altid forskellige brætter til hhv. tilberedte og rå fødevarer. Det samme gælder knive og andre redskaber der både er i kontakt med rå og tilberede fødevarer.


Derudover skal du huske at bruge rene klude til at tørre dine køkkenoverflader af med og vask op eller sæt ting i opvaskemaskinen undervejs i din madlavning. På den måde sikrer du at bakterierne på de beskidte redskaber forsvinder væk fra dine fødevarer.


Skyld altid dine grønsager og læg dem ikke tilbage i deres pakke efterfølgende. Sørg for at de skyllede grønsager kommer i en ren bøtte eller på et rent skærebræt.


Ved Pisattat.gl har vi et stort sortiment af billige køkkenredskaber til de grønlandske køkkener. F.eks. tilbyder vi forskellige spækbrætter, så du kan have et spækbræt til kød og et andet til grønsager. Byd familie og venner til en dejlig middag i dit hjem på, med kvalitets køkkenredskaber fra Grønland.

Når køkkenet er opdateret, med det udstyr du mangler - skal familien så ikke have mulighed for at samles omkring et hyggeligt bord med plads til alle? 
Hvis du mangler et nyt spisebord, kan du finde vores udvalg af spiseborde her.  Her er plads til alle, uanset størrelsen på din familie. 

 

Pisattat.gl har et kæmpe udvalg af køkkenredskaber til dit køkken i Grønland online

For os ved Pisattat.gl er god kundeservice alfa omega. Vi tror på, at den rette service resulterer i gode og loyale kunder. Derfor vil du altid opleve et højt serviceniveau når du handler køkkenredskaber til dit køkken i Grønland.


Har du spørgsmål til et af vores produkter, er du altid mere end velkommen til at komme ned i en af vores mange fysiske butikker. Her vil vores personale rådgive og vejlede dig, så du kommer hjem med de produkter der passer til dit behov.
 

Hvis du allerede ved, præcis hvilket køkkenredskab du mangler, så har vores webshop åben 24timer i døgnet og vi garanterer pris matchs. Vi leverer køkkenredskaber i hele Grønland og du har selvfølgelig altid 14 dages returret. Skal hele køkkenet have en overhaling, kan du ophænge nye gardiner. Du kan se vores store udbud af billige gardiner her.