-Bestik

Bestik til alle i Grønland

Bestik til alle i Grønland fås bedst ved at gå i Pisattat i Pisiffik. Vi har et kæmpestort udvalg af bestik til alle lejligheder, så kom bare ind og se vores store udvalg.

Vi har helt sikkert lige det bestiksæt, du har brug for – fordi vi har Grønlands største udvalg.

Bestik kan være smukt, og når det går op i en højere enhed i dit køkken eller din spisestue, så sender du et signal til dine gæster. De vil nyde at komme i dit hjem – nyde maden og dit fine bestik.

Mere
Aktive filtrer

Bestik i høj kvalitet

Hos Pisiffik er kvalitet et af de vigtige parametre, som vi sælger ud fra. Pris og kvalitet behøver nemlig ikke være modsætninger.

Med f.eks. Georg Jensen eller Raadvad bestik, kommer maden helt til sin ret. Det handler om at have skønne ting i sit skønne hjem.

Du kan købe bestik billigt i vores butik eller webshop – hvor du kan købe fra hele Grønland. Med det rette bestik får du det ypperste frem ved middagen.

Hvad enten det er kniv, gaffel, ske, teske, spiseske eller en anden type bestik, så er det noget, du skal have i mange år og oftest bruge dagligt. Udover vores bestik, tilbyder pisiffik.gl også køkkenredskaber i den bedste kvalitet. Vores store udvalg af redskaber til køkken Grønland, kan du finde på her på denne websop

 

Pisiffik – her finder Grønland bestik

Pisiffik er klar over sin rolle i Grønland. Vi er stedet, hvor man gør de indkøb, der virkelig betyder noget. Fordelt over hele landet har vi ikke færre end 600 medarbejdere.

De står alle på spring for at yde dig god service – også når du køber bestik. Samtidig har vi hele 48 butikker fordelt ud over vores smukke nation.

Den bedste service – uden dikkedarer – det er, hvad vi leverer. Og så naturligvis kvalitet til fornuftige penge.

Derfor tilbyder vi også prisgaranti, og selvfølgelig giver vi søfragten, når du køber for over 1.000 kroner. Det manglede da bare!

Pisiffik – er din garanti

Spisetiden – der hvor man samles omkring bordet – er et af de vigtigste i vores liv.

Så køb noget ordentligt bestik, der holder sig smukt i mange år.

Pisiffik og Pisattat hjælper dig og Grønland med bestik til smukke stunder.

Naturligvis er vi der også, hvis du har brug for vandglas i Grønland – vores udvalg er stort.