Håndværktøj

Hos Pisiffik kan du købe værktøj af god kvalitet til en fair pris, for eksempel hammere, tænger, tangsæt, skruetrækkere og elværktøj. Vi har uden tvivl netop det stykke værktøj, du har brug for til dit hjem i Grønland. SÅ kan du effektivt komme igang med dit næste håndværksprojekt eller maler arbejde, vi står altid klar til at hjælpe dig, med at finde det rigtige stykke håndvækrtøj. 

Mere

Kvalitets værktøj til lave priser

I ethvert hjem i Grønland er det nødvendigt at have et udvalg af værktøj til udførelse af forskelligt arbejde, som for eksempel ophængning af billeder og hylder eller forskellige reparationer. Hos Pisiffik kan du erhverve dig alt, hvad du har brug for af håndværktøj både privat og professionel brug.

 

Vi forhandler forskellige værktøj, så du har et udvalg af alt det nødvendige som en hammer, skruetrækkere og tænger. Hos Pisiffik kan du købe værktøj af god kvalitet til en fair pris, for eksempel hammere, tænger, tangsæt og skruetrækkere. Vi har uden tvivl netop det stykke værktøj, du har brug for til dit hjem i Grønland.

 

Tag et kig rundt herinde og lad dig inspirere.Stort udvalg af værktøj hos Pisiffik i Grønland

Når man går efter kvalitet og godt håndværktøj, så ved de fleste på Grønland godt, hvor de skal handle. 

Vi går ikke på kompromis med den gode kvalitet. Du kan finde grej til flisearbejde, brolæggerværktøj, murerværktøj, tømrerværktøj, tænger, nøgler og meget mere. 

Der er således ikke det stykke værktøj, vi ikke har, og det er altid det bedste og billigste.

I vores Thansen fysiske- såvel som onlinebutik finder du håndværktøj til mange forskellige typer af opgaver. 

Det kan også være, at du er på jagt efter flise værktøj, skruetrækkere, hamre, hobbyknive, ringgaffelnøgler, stiftnøgler, tænger, save osv. Vi har det hele.

Vores ansatte er klar til at rådgive dig om, hvilket værktøj, du kan købe for at løse din opgave.

 

Pisiffik har prisgaranti på værktøj

Thansen og Pisiffik er kendt over hele Grønland for vores billige og gode produkter, både i vores butikker og på vores online webshop. Vi har den bedste kvalitet, fordi vi vil kun have tilfredse kunder.

Det gælder naturligvis, uanset om du køber en lille skruetrækker, fliseværktøj eller noget helt tredje værktøj. Den gode service får du også altid med – for det manglede da bare andet.

Vores mere end 600 medarbejdere fordelt i 48 butikker i hele Grønland og online er parate til at rådgive dig om dit køb. Søfragten er gratis, hvis du køber for mere end 1.000 kroner, og så giver vi prisgaranti, for vi er de billigste.

 

God service og stort udvalg

Derfor bestræber vi os altid på at give dig så god en service som muligt – uanset om du handler dit håndværktøj på nettet eller i en af vores butikker.

 

Vores ansatte kender og bliver oplært i vores mission om altid at yde god service. Derfor vil du altid møde smilende, imødekommende og behjælpeligt personale.

 

Dette gælder i hele Grønland og vores kundeservice gør altid deres bedste på at besvare dine spørgsmål uanset om du kontakter os på mail eller telefon.

 

Som tidligere nævnt, vil vi gerne gøre det muligt for dig at handle alt hvad du mangler ved os. Derfor kan du på vores webshop også finde et stort udvalg af f.eks. elektronik og køkkentilbehør. I vores elektronik afdeling kan du b.la. se vores mange billige mobiltelefoner og i vores online køkkenafdeling kan du f.eks. finde et stort udvalg køkkenredskaber og forskellige møbler til rummet - eller hvad med en lækker kaffemaskine? Kun fantasien sætter grænser hos Pisiffik - ligemeget hvad du står og mangler, har vi det helt rette til dit behov. Måske du endda kan spare nogle penge hos cykel mekanikeren og så fikse din egen eller dit barns cykel fremadrett. 

Mest solgte, i kategorien : Håndværktøj