Løbehjul

Hele Grønland skal have løbehjul

Nu tænker du måske – i Grønland har vi da ikke løbehjul? Jo, da. Det har vi da. Men hvor finder man så et godt løbehjul? I Pisiffik naturligvis. I vores Pisattat butik kan du købe super smarte løbehjul, der har høj kvalitet.

Vi har lige den model, som du har brug for – for vores udvalg er stort.

Så kom ud af starthullerne og køb dit billige løbehjul hos os i butikken eller online på vores webshop.

Mere
Aktive filtrer

Smarte løbehjul til Grønland

Pisiffik har de mest smart løbehjul i hele landet. Både tricks løbehjul og andre modeller. Vi har et kæmpeudvalg i billige løbehjul, som du kan købe i butik eller på nettet.

I dag kan man næsten sige, at vi har fået en hel subkultur af løbehjulsentusiaster som en del af skatermiljøet. Det betyder naturligvis store krav til kvaliteten af løbehjulet – uden at det går ud over prisen.

Løbehjul findes i et hav af udgaver – tricksløbehjul og andre typer, der kan holde til hårde landinger, barspins og slides. De er ofte lavet af aluminium eller stål, så løbehjulet bliver så let som muligt og holdbarheden bliver lang.

Alt sammen skal være af god kvalitet – bremse, kuglelejer, dæk, hjul, forgaffel, bar og håndtag. Det garanterer vi i Pisiffik. Her er du sikker på  gode løbehjul til faste lave priser i hele Grønland.

  

Pisiffik – løbehjul til Nuuk og Grønland

Pisiffik har løbehjul til hele Grønland og Nuuk. Vores samlede 600 medarbejdere kan hjælpe med råd og vejledning, og så har vi faktisk 48 butikker i hele Grønland.

Vi kan også findes på nettet online, så der er altid en Pisiffik i nærheden.

Vi giver samme velkendte service uanset, hvor du handler.

Vores prisgaranti er legendarisk og noget, vi tager alvorligt. Derfor er du altid garanteret billige produkter, når du handler hos os – det gælder også for løbehjul.

Køber du for mere end 1.000 kroner, ja, så er søfragten naturligvis gratis.

 

Pisiffik er altid parat til at hjælpe

Vi glæder os til at se dig – og råde dig i forhold til dit nye løbehjul.

Og vi hjælper dig også gerne, hvis du er på jagt efter nyt bestik i Grønland. Vi har masser af køkkenredskaber.