Skriveborde

Få plads til arbejdet i dit hjem med et billigt skrivebord

Et godt bord til hjemmekontoret, et gamerbord til teenageren eller en arbejdsplads til symaskinen – et skrivebord er et uundværligt møbel i et moderne hjem.

 

Skal du købe skrivebord til dit hjem i Grønland, bør du altid kigge hos Pisiffik og besøge Sweet Home Greenland. Man har oftest stor glæde af sit skrivebord i mange år og vi tilbyder altid den højeste kvalitet, til rimelige penge.

 

Du kan finde et billigt skrivebord i vores butik i Nuuk eller du kan købe et skrivebord på vores online webshop. Vi har prisgaranti og derfor sælger vi alle vore produkter til lavpris.

Mere

Skriveborde i høj kvalitet

Et skrivebord bruges til alt fra børnenes lektielæsning, hjemmekontor, arbejdsbord for eksempel til syning og tusind andre ting. Derfor skal man heller aldrig gå på kompromis med køb af skrivebord til dit hjem i Grønland, selvom det er billigt.

 

Ofte kan du med fordel overveje et hæve-sænkebord, for det er slet ikke så dyrt længere, og det giver mulighed for en række forskellige arbejdsstillinger. Når du køber et skrivebord, er det derfor noget, du bør overveje. Vi har et stort udvalg af hæve-sænkeborde og andre billige skriveborde i vores butik i Nuuk og på vores online webshop.

 

Hos Pisiffik har vi i vores Sweet Home Greenland butik en lang række af forskellige typer skriveborde i høj kvalitet til dit behov. Farvevalget er naturligvis bredt, da skrivebordet skal passe ind i dit hjem i Nuuk.

 

Skriveborde fås også i vidt forskellig design, så det er let for dig at finde et skrivebord i Grønland, der passer ind i både det traditionelle grønlandske hjem, som i det moderne hjem.

 

Dit skrivebord behøver derfor ikke være stift og kedeligt – tag forbi vores butik i Nuuk og se vores store udvalg af billige skriveborde.

 

Nem og hurtig levering af dit skrivebord i hele Grønland

Sweet Home Greenland hos Pisiffik leverer gode og billige skriveborde til hele Nuuk og resten af Grønland.

 

Men vidste du, at vi også tilbyder prisgaranti? Vi vil nemlig være billigst på skriveborde og på alle vores andre produkter. Det er din sikkerhed for, at du aldrig skal betale mere end højst nødvendigt.

 

Køber du desuden for over 1.000 kroner hos os, så får du naturligvis gratis søfragt.

 

Du kan både købe et skrivebord i en af vores butikker i Nuuk, men du kan også købe dit skrivebord online. Begge steder gør vi alt, hvad vi kan, for at yde dig den bedste service.

 

God service og stort udvalg

Hos Pisiffik plejer vi at sige, at vi er Grønland. Forstået på den måde, at vi hylder de grønlandske værdier som tænksomhed og godt humør. Det afspejler sig i vores gode service.

 

Hos os har kunden altid ret, og 600 medarbejdere står hele tiden klar til at bevise dette hver eneste dag. Leder du for eksempel også efter spisebordsstole i Grønland, så vil vi også kunne hjælpe dig med det. Vi har alt hvad du skal bruge i en hverdag og til dit hjem, og vi kan hjælpe med at guide dig frem til hvilket skrivebord du skal købe.