Medlemskab af Pisiffik APP

Pisiffik-appen er et fordelsprogram, der giver dig point, fordele samt rabatter, når du som medlem køber varer i Pisiffik eller i et af Pisiffiks øvrige koncepter med undtagelse af AKIKI og Sunset Boulevard.

Det er helt gratis at melde sig ind i Pisiffik. Når du har meldt dig ind, så vil du finde dit elektroniske medlemskort i Pisiffik-appen. Dit medlemskort er personligt, og du kan derfor ikke overdrage point eller personlige tilbud til andre medlemmer. Når du opretter dig, så skal du acceptere betingelser for medlemskab af Pisiffik og at vi må opbygge en medlemsprofil, hvor vi kan målrette tilbud og andre fordele til dig.

Når du tilmelder dig Pisiffik, så får du din egen medlemsside i appen, hvor du kan se og rette i dine personlige oplysninger samt naturligvis se en oversigt over dine point. Her kan du se antallet af point, hvornår de er optjent og hvornår de er brugt.

Optjening af point
Du vil optjene point, når du køber varer, som du derefter kan bruge som rabatbesparelser i forbindelse med køb af unikke produkter. Ved optjening af dine point skal du vise dit elektroniske medlemskort, som du finder i din Pisiffik-app, når du handler i butikkerne.

Du optjener 1 point for hver 100 kr. du handler for pr. køb. Du optjener point ved køb af alle varer i Pisiffik, Spar, Elgiganten, Jysk, Pisattat, Torrak Fashion, Nota Bene, ILVA og Suku – samt med undtagelse af gavekort, håndkøbsmedicin, alkohol, tips og lotto samt aviser/blade. Pointene bliver registreret på din app, som du kan omsætte til rabatbesparelse på unikke varer. Point kan ikke konverteres til kontanter eller bruges til køb af håndkøbsmedicin, alkohol, tips og lotto samt aviser/blade. Du kan dog ved ønske få omsat dine point til et gavekort. Antallet af point du optjener på et køb, vil altid blive udregnet og rundet op på baggrund af købssummen efter fratrukket rabat.

Point kan bruges på udvalgte fordelsvarer for at få rabat. Pointene der skal anvendes for at opnå rabatten, varierer uafhængigt af varernes normalpris. Ét point har således ikke en specifik værdi, men kan variere fra produkt til produkt. Vi har udvalgt en række varer, som du normalt ikke finder i vores butikker. Varerne vil være tilgængelig for køb i en begrænset periode. Husk at holde øje med udstillingerne i butikkerne, hvor varerne vil blive præsenteret.

Point kan ligeledes ikke omveksles til kontanter.

Hvis du er i tvivl om pointbetingelserne, så er du altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål.

Regulering og udløb af dine point
Optjente point for et kalenderår udløber senest den 31. januar det følgende år. Vi giver dig naturligvis en notifikation, når dine point er tæt på udløbsdato, så du kan nå at anvende dem.

Hvis du melder dig ud af medlemskabet eller sletter din bruger, så vil dine optjente og ubenyttede point automatisk blive slettet. Vær ligeledes opmærksom på, at hvis du returnerer en vare, så skal du vise dit medlemskort, så de point, du optjente ved købet, kan trækkes fra igen.

Handelsbetingelser ved køb på Pisiffik.gl

Handelsbetingelser


Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål for, hvordan du handler på pisiffik.gl. Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte os. 


Ved din bestilling af varer på pisiffik.gl accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side. Derudover refereres til Grønlandsk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Generelle oplysninger

Pisiffik.gl

E-mailadresse: info@pisiffik.gl

E-mailadresse: webshop@pisiffik.gl

Telefonnummer: +299 38 11 00

Lovgivning

Salg af varer hos Pisiffik.gl sker i henhold til gældende grønlandsk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholprocent over 0,01%. Ved gennemførelse af ordrer erklærer kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.

Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner inklusiv afgifter. Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet. Vi bestræber os på at pakke i så få antal pakker som muligt.

Priser på pisiffik.gl
På hovedparten af pisiffik.gl produkter er priserne identiske, uanset om du handler online på pisiffik.gl eller i et af vores varehuse. I nogen tilfælde kan du dog opleve, at priserne kan være forskellige. Dette skyldes, at vilkårene ikke er ens.

Pris Match

Pisiffik A/S tilstræber vi at sikre forbrugeren de billigste og bedste priser i landet. Derfor kører vi
landsdækkende Pris Match på alle nonfood koncepter (Pisattat – Torrak – Elgiganten – JYSK). Pris
Match er gældende for Pisiffik’s, grønlandske konkurrenter inden for detail.
Skulle en konkurrent markedsføre en vare billigere eller til samme pris, så sætter vi selvfølgelig prisen
ned, så Pisiffik igen er billigst.
Hvis forbrugeren opdager at konkurrenten er billigere, bedes forbrugeren henvende sig igennem vores kundeservice www.pisiffik.gl.

Click & Collect - Pisiffik

Spring køen over
Collect gør det nemt og bekvemt at klare dine indkøb lynhurtigt. Når du bestiller og betaler online, ordren
er klar i til udlevering dagen efter kl. 12:00
Collect kan kun benyttes i Nuuk inden for koncepterne JYSK, Elgiganten, Pisattat og Viinnit. Bestilling af
cargo varer som senge, sofaer, hvidevare mm, leveres til døren og er ikke omfattet Click & Collect.
Ordre bliver pakket alle hverdage og kan afhentes efter kl. 12:00
1. Bestil nemt på din computer, tablet eller smartphone
2. Betal dine varer på forhånd og spring køen over
3. Dine vare er klar til afhentning dagen efter kl. 12:00

Afhentningssteder:
- Køb af Viinnit vare afhentes i Nuuk Centeret Pisiffik Kiosken
- Køb af JYSK vare afhentes i JYSK butikken
- Køb af Pisattat vare afhentes i Notabene
- Køb af Elgiganten vare afhentes i Elgiganten
- Køb af ILVA vare afhentes i ILVA

Gælder ikke koncepterne legetøj, thansen, tøj, påhængsmotor, både, snescooter og ATV

Afstemning af lagerbeholdning

Når du handler på pisiffik.gl, afstemmes lagerbeholdningen to gange: når produktet bliver lagt i kurven samt ved bekræftelse af ordre. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning. Dette skyldes, at ikke alle sider opdateres med samme interval, og du kan derfor opleve at blive afvist ved forsøg på køb.

Betaling

Køb foretaget på pisiffik.gl eller via dankortbetaling på tablet.
Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der betales pt. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Pengene bliver reserveret på din konto ifm., at ordren lægges på pisiffik.gl. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med delleverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger det vil dog altid fremgå, at varerne er betalt med Dankort/kreditkort og af hvem. 

Sikkerhed ved betaling af køb foretaget på pisiffik.gl

Ved betaling vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb ske i krypteret form via PBS-godkendt Quickpay-software. Pisiffik.gl gemmer ikke dine oplysninger. PBS har certificeret Pisiffik.gl til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort.

Vi benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

•    Varen ikke leveres
•    Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor
•    Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept

Personoplysninger

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på pisiffik.gl, behandles af Pisiffik A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende Grønlandsk ret. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

I henhold til Grønlandsk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring inden for de interesseområder, du via din tilmelding har givet samtykke til. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice, og dine oplysninger vil herefter blive slettet. 
 
Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger ved skriftlig henvendelse til:

Pisiffik A/S

Postboks 61

3900 Nuuk

Levering

Der leveres kun til adresser i Grønland og yderligere information vil fremgå, når du forsøger at gennemføre din bestilling. Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse.


Da vi benytter forskellige lagre i Grønland og Danmark, kan din bestilling blive splittet op i flere delleveringer.
En bestilling kan ligeledes blive håndteret af forskellige fragtfirmaer, hvis der indgår forskellige varetyper. 
Det er et krav, at du er på leveringsadressen i tidsrummet for levering. 

Når varerne sendes afsted fra vores lager, modtager du en e-mail med en faktura for de afsendte varer. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage faktura for, når de efterfølgende afsendes.

Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af varetype, vægt, leveringssted, leverandør, leveringsform m.v. De samlede leveringsomkostningerne vil fremgå, når du bestiller varer på pisiffik.gl. Din ordrer, leveres af BWS i Nuuk, Aasiaat og Ilulissat og leveringen vil være til kantsten eller hoveddør. Hvis du bor i hus, vil fragtmanden levere til din hoveddør i stueplan. Hvis du bor i etageejendom, vil der blive leveret til kantstenen dvs. døren til opgangen og ikke døren til din lejlighed. I de resterende byer/bygder ikke er levering og at man derfor selv står for afhentning af sine varer.

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af, om den bestilte vare er på lager og hvilken transportør, der er tilknyttet varen. Det vil altid fremgå på varens side, hvornår en given vare kan leveres.

Leveringsbegrænsninger

Der vil i nogle byer og bygder ikke være mulighed for direkte levering til adressen, Pisiffik A/S fraskriver sig sine ansvarsforpligtelser ved leverancens udlevering.

Fortrydelse af køb og returnering

Fortrydelsesfrist

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved webshop@pisiffik.gl. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Delvis fortrydelse

Pisiffik A/S giver dig adgang til delvis at fortryde dit køb. Du skal hertil være opmærksom på, at hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at fortryde dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

Returnering

Du skal returnere din vare til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du at returnere en vare købt på pisiffik.gl eller i varehusene, har du to muligheder. Enten kan du henvende dig i dit nærmeste Pisiffik varehus med varen, eller du kan fremsende varen til pisiffik.gl.

Husk altid at medbringe eller medsende faktura både ved returnering i et Pisiffik varehus og ved fremsendelse til Pisiffik.gl

returadresse er:

Pisiffik A/S

Postboks 61

3900 Nuuk

Att: Webshop

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvorfor varen skal returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Bemærk: Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

 

Ved ordrer, der alene indeholder varer fra én lagerlokation, refunderes leveringsomkostningerne kun ved returnering af hele ordren, idet omkostningerne er de samme uanset antallet af varer.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Særlige returregler

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 1. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen.

 1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser, computersoftware og mobiler, som du har brudt plomberingen på.

 1. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.

Reklamation - guide til defekte varer?

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. 

Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation kan ske til kundeservice i dit lokale Pisiffik varehus, hvor særligt uddannet personale er parat til at afhjælpe fejl og mangler. Du har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Kan personalet ikke afhjælpe fejlen, sendes varen til reparation hos et eksternt værksted. På udvalgte produkter vil du, mens dit produkt er til reparation, kunne låne et låneprodukt. Når du henvender dig i kundeservice skal du blot medbringe varen og fakturaen, der gælder som din bon. Du kan også oprette en reklamationssag til pisiffik.gl kundeservice.

Vaskemaskiner & opvaskemaskiner skal monteres af en certificeret montør og det skal kunne bevises hvis man vil benytte sig af sin reklamationsret.

Ligeledes skal ATV’er og scootere samles af en autoriseret mekaniker ved ankomst og det skal kunne bevises hvis man vil benytte sig af sin reklamationsret.

Transportskader

Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt hurtigst muligt kundeservice og meddel, at du har afvist varen.

Sådan håndterer du en defekt vare
Hvis du vil reklamere via pisiffik.gl kundeservice, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet for det videre forløb. Kontakt os her eller på telefon +299 38 11 00

Klageadgang

Du har mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til info@pisiffik.gl , webshop@pisiffik.gl.

Klage kan derudover indbringes for det Grønlandske forbruger- og konkurrencestyrelse. https://aua.gl

Særligt om erhvervskunder - B2B OPFORDRING TIL AT GØRE TILBUD

Tilbud på pisiffik.gl er rettet mod privatkunder. I forhold til erhvervskunder er der alene tale om en opfordring til at gøre tilbud.  

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnet. Ligeledes forbeholder pisiffik.gl sig ret til at begrænse antallet af solgte enheder til særlig markedsført pris, da vi altid vil prioritere salg til private.

Mailen der modtages efter at en ordre er gennemført er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke pisiffik.gl accept på at handlen gennemføres. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil køber blive kontaktet af kundesupport hurtigst muligt.

Ingen returret på varer solgt til erhvervskunder

Reklamation og mangler

Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse, af det solgte som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage om levering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angivelige mangelfulde vare til sælger forsvarligt pakket ind. Sælger forbeholder sig ret til kun at modtage den angivelige defekte del.
Reklamationer på mangler og brækage forårsaget i erhvervsmæssige sammenhænge accepteres ikke.  

Immaterielle rettigheder

Enhver leverance af produkter sker med respekt af de pågældende producentens immaterielle rettigheder og sælger er uden ansvar af nogen art for købers handlinger i strid med disse rettigheder.

Ansvarsbegrænsning

Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige faktura beløbet for den solgte genstand, idet omfang andet ikke følger af Grønlandsk rets ufravigelige regler om produktansvar. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for tabt datamateriel. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation. Køber har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Ejendomsforbehold

Sælger forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.

Værneting

Købs- og leveringsbetingelser for Pisiffik.gl er underkastet Grønlandsk ret og enhver tvist mellem køberen og pisiffik.gl, i anledning af køberens køb af varer fra pisiffik.gl, skal afgøres ved retten i Grønland.

Persondatapolitik

I det følgende redegøres der for, hvordan Pisiffik A/S anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, pisiffik.gl, samt anvender de forskellige tjenester på hjemmesiden.

1. Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger.

2. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med:

Gennemførelse af ordre i vores webshop:

 • Fremsendelse af ordrebekræftelse

 • Fremsendelse af vare

 • Reklamationer

 • Returnering

Gennemførelse af betaling i forbindelse med ordre i vores webshop:

 • Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling

 • Returnering

 • Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder

Profil eller brugerkonto:

Administration af profil eller brugerkonto

Nyhedsbreve:

Fremsendelse af nyhedsbrev

Administration af dit medlemskab

Registrering af køb af varer og tjenesteydelser

Profilering til brug for markedsføring

Markedsføring, invitationer til events mv.

 • Markedsføring af vores og/eller tredjemænds produkter

 • Særlige tilbud

 • Invitationer, information mv. om events, udsalg, mv. 

Vi gør opmærksom på, at ovennævnte brug kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål. Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre du har samtykket hertil. Videregivelse kan dog ske i følgende tilfælde:

1. Videregivelsen er påkrævet ved lov
2. Videregivelsen er påkrævet i forbindelse med et retligt eller muligt retlig opgør
3. Videregivelsen er påkrævet for at fastslå, udøve eller forsvare vores lovmæssige rettigheder

3. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder, og de oplysninger, som vi registrerer, opbevares og behandles i et særligt sikret miljø. Det er alene betroede medarbejdere hos Pisiffik A/S eller eksterne databehandlere, der behandler oplysningerne i overensstemmelse med vores instruks, der har adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

For at sikre dig mod misbrug af dine oplysninger bør du aldrig udlevere brugeroplysninger og passwords til andre.

5. Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor. 

6. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede sites, fx Via-Bill. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

7. Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester, mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på følgende adresse:

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Pisiffik A/S

Postboks 61

3900 Nuuk

Grønland

Telefon: +299 381100

E-mail: info@pisiffik.gl

E-mail: webshop@pisiffik.gl