Opvaskemaskiner

Er du på udkig efter en ny opvaskemaskine?

Når det kommer til dit køkken, er opvaskemaskinerne de ubesungne helte. De gør alt det hårde arbejde, så du kan fokusere på mere spændende opgaver i hjemmet.

Vi har et bredt sortiment af opvaskemaskiner i topkvalitet fra kendte mærker som Siemens, Bosch, Gram, Miele og Whirlpool.

Vores opvaskemaskiner er desuden robuste og ekstremt brugervenlige - perfekt til travle familier eller til dig, der bare gerne vil slippe for den manuelle opvask.

Mere

Spar tid, energi og penge ved at investere i en opvaskemaskine

Det bedste ved en opvaskemaskine er, at den sparer dig tid. Det er en af de ting, som du måske aldrig rigtig tænker over. Hvis du gør, så går det op for dig, hvor meget tid du sparer hver dag ved ikke at skulle vaske op i hånden. Det samme gælder for alle de andre opgaver, du kan udføre, mens opvaskemaskinen kører sin cyklus: lægge vasketøj sammen, organisere dit skab, rengøre badeværelset eller bare bruge tid sammen med de mennesker du holder af.

Vores energibesparende opvaskemaskiner sparer ikke kun tid og energi, den sparer dig også penge! Ikke alene bliver din vandregning lavere, fordi du ikke bruger så meget vand, når du vasker op i hånden, men du kan også købe mindre sæbe og opvaskemiddel, fordi der ikke er brug for så meget, når du bruger en energivenlig opvaskemaskine.

Opvaskemaskinen er det perfekte køkkenredskab til at spare tid og holde dit hjem rent. Du kan bruge den til at rengøre alle slags tallerkener, bestik, glas og andre ting, som det ellers ville tage lang tid at vaske i hånden.

Opvaskemaskine i flere forskellige modeller

Hos Pisiffik tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige modeller og inden for et varieret budget. Vi kan f.eks. tilbyde en pladsbesparende bordopvaskemaskine. Eller hvad med den super avancerede model fra Miele med stor kapacitet og med mange forskellige vaskeprogrammer.

Vores opvaskemaskiner er nemme at anvende og giver dig et fremragende rengøringsresultat. Vi ved, at du gerne vil være sikker på, at opvasken er ren, når den kommer ud af opvaskemaskinen, men også at det tager så lidt tid som muligt at få den ren i første omgang.

Vi har en række forskellige modeller, så uanset om du er på udkig efter en lille bordmodel, en støjsvag opvaskemaskine eller en opvaskemaskine med stor kapacitet, ja så har vi noget for ethvert behov.

Fordelene ved en opvaskemaskine

En opvaskemaskine kan være en vigtig del af dit liv, og den vil virkelig hjælpe dig med dine daglige opgaver.

Men lad os først tale om, hvorfor du overhovedet har brug for en opvaskemaskine. Hvis du har travlt, og ikke har tid til at vaske op i hånden, er det svært at forestille sig, hvordan det overhovedet er muligt at undvære en opvaskemaskine.

Her er nogle gode grunde til, at vi elsker vores opvaskemaskiner og synes, at alle bør have en!

1) Renere opvask: Dine tallerkener kommer ud funklende rene uden nogen anstrengelse fra din side - og de forbliver sådan, indtil de kommer ind igen! Det betyder mindre albuefedt påkrævet fra din side samt mindre chance for, at der vokser bakterier på dine tallerkener mellem brug.

2) Mindre spild: Ved at bruge denne maskine i stedet for at vaske i hånden, sparer du ikke kun tid, men også vand.

3) Spar tid: Brug tiden på ting du holder af. Fyld blot opvaskemaskinen op og vælg et vaske program. Det er både enkelt og effektivt.

Stort udvalg af hårde hvidevarer

Du er kommet til det rette sted, hvis du har brug for et nyt køleskab, en ny ovn, vaskemaskine, tørretumbler eller opvaskemaskine. Måske har dine køkkenmaskiner bare brug for en opgradering? Uanset hvad du har brug for, har vi et stort udvalg af hårde hvidevarer.

Hos Pisiffik sælger vi et bredt udvalg af hvidevarer. Vores sortiment omfatter bl.a. frysere og køleskabe fra kendte mærker som Bosch og Electrolux, Gram og Gorenje.

Vores kollektion af køkkenmaskiner dækker alle områder af køkkenet, så uanset dine behov har vi et apparat til dig!