Sko

Sko dine fødder vil takke dig for

Sko er den absolutte vigtigste beklædning, vi mennesker kan bære. Vi går mange skridt hver dag, og derfor er det vigtigt at have godt fodtøj, der kan støtte vores fødder i vores dagligdag.

Dårlige sko kan både give vabler, våde sokker og ondt i fødderne. Det er det sidste, man har brug for på lange arbejdsdage, eller når man er ude at løbe eller spille fodboldkamp. Heldigvis er der råd at hente. Med vores sko behøves du aldrig bekymre dig om fodsmerter.

Mere

Du kan hos Pisiffik også finde et outfit, der passer til dine sko. Vi har både dametøjherretøj og tøj til børn.

Gode, solide sko til de lange dage

Hos Pisiffik ved vi, hvor vigtig komfortable sko er for dagligdagen. Derfor har vi kun gode, kvalitets sko, som kan få dig helskindet gennem din dag uden gener og smerter forårsaget af dit skotøj.

Vores sko har gode såler, og er lavet af et robust og solidt materiale, der støtter dine sko og din hæl. Så kan du effektivt udføre dagens gøremål uden smerter eller den irriterende fornemmelse af, at noget ’gnider’ mod foden i skoen.

Sko til enhver smag og lejlighed

Er du på udkig efter et helt særligt par sko til en special lejlighed? Så er du også kommet til det rette sted. Vi har et stort og bredt udvalg af sko til både mænd og kvinder. Uanset om du leder efter et par flotte festsko, et par sandaler, et par nye løbesko eller et par flotte stilletter til din bedste venindes fødselsdag, så har vi uden tvivl skoen til dig.

Man går aldrig fejl af et par sandaler i god kvalitet. Hvad enten der skal slappes af i hjemmet, eller turen går til vandet eller svømmehallen, så er et par sandaler den ideelle type sko. Vores sandaler er i god kvalitet fra kendte mærker og tilmed til en konkurrencedygtig pris.

Eller hvad med et par korte mode rigtige læder ankel støvler? Så er du virkelig godt klædt på, hvadenten det er til hverdag eller fest.

Vi har mange forskellige størrelser og stile, og sørger altid for at have mange forskellige sko, så der er noget til en enhver smag. Mangler du nye sko til dine børn, kan du også tage på udkig i vores sortiment af børnesko. Vi har et bredt udvalg til både drenge og piger i mange forskellige stile, størrelser og farver.

Har du spørgsmål til din nye sko?

Mangler du råd og vejledning til pleje af din nye sko, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige ansatte i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, og vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Kan du ikke finde dine ønskede sko i den rigtige størrelse, eller er de udsolgt? Så kan du også roligt henvende dig til vores kundeservice. Så vil de undersøge lagerstatus og hjælpe dig. Mangler du den perfekte kjole til dine nye sko, kan du også tage et kig på vores flotte kjole sortiment.

Altid 14 dages returret på dine sko

Har du købt sko hos os, som ikke sidder som de skal, eller ikke imødekommer dine forventninger? Så kan du altid returnere skoene til os indenfor 14 dage. Hos Pisiffik har du altid 14 dages fuld returret på hele vores sortiment, også hvis du har gået i dem derhjemme uden at efterlade mærker på skoen.

Behold blot kvitteringen og lad mærket sidde i. Så giver vi pengene retur, såfremt skoene bliver returneret i samme stand, som de blev købt. Nemmere bliver det ikke. Vi håber, du bliver glad for dine nye sko.

Beklager ulejligheden

Prøv at lave en ny søgning