Svømmeudstyr

Svømmebriller

Svømmebriller er en nødvendighed for enhver svømmer. Vores svømmebriller er af høj kvalitet og giver dig en skarp og klar synlighed i poolen. De er også behagelige at have på, og du vil ikke opleve nogen ubehagelige tryk på dit ansigt eller omkring dine øjne. Vælg blandt forskellige farver og designs, og find den perfekte pasform til dit hoved og ansigt. Mere

Svømmevinger

Hjælp dine børn eller begyndere med at lære at svømme med vores udvalg af svømmevinger. De giver en ekstra opdrift og hjælper med at opbygge selvtillid i vandet. Vores svømmevinger er i flotte farver og designs, der vil appellere til alle aldersgrupper.


Svømmefinner

Forbedr din teknik og hastighed i poolen med vores svømmefinner. De er lette og holdbare, og vil give dig en ekstra kraft i vandet. Vores fins er tilgængelige i forskellige størrelser, og du kan finde den perfekte pasform til dine fødder. Brug dem under din træning, og oplev hvordan de kan forbedre din præstation i vandet.


Svømmeudstyr til træning

Vores svømmeudstyr er specielt designet til at forbedre din træning og teknik i poolen. Fra pull buoys og paddles til kickboards og snorkler, har vi alt det udstyr, du behøver for at tage din svømmetræning til det næste niveau. Vores træningsudstyr er af høj kvalitet og vil hjælpe dig med at optimere din træning.


Svømmeudstyr til konkurrence

Forbedre dine tider i poolen med vores konkurrence svømmedragter og svømmehætter. Vores konkurrenceudstyr er designet til at give dig en ekstra kraft og hjælpe dig med at opnå dine bedste tider. Vores dragter og hætter er af høj kvalitet og vil føles behagelige og strømlinede i vandet.