Parfume

Vi har masser af parfumer og dufte her på vores online webshop og i vores butik i Grønland. Som du nok fornemmer, så er vi særdeles begejstrede for skønne dufte, og vi mener, at alle bør forkæle sig selv med en lækker duft fra tid til anden. Gå på opdagelse her på siden, og find netop den parfume, som giver bedst mening for dig. Vi har en masse forskellige og spændende mærker som Armani, Biotherm, Burberry, Chanel, Calvin Klein osv.

Mere

Parfumer og dufte til enhver smag i Grønland

Det er de færreste, der går ud af døre uden at have sprøjtet et par sprøjt parfume på. Et strejf parfume er da også noget af det lækreste, en person kan tage på. Du kender det selv, når du sidder ved siden af en fremmed i bussen, står i køen i supermarkedet eller sidder ved siden af kollegaen i frokostpausen – en velduftende parfume er altafgørende.

Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af forskellige parfumer her hos Pisiffik, både i vores butik i Grønland og på vores online webshop. Uanset om du foretrækker søde parfumer, friske dufte eller sensuelle aromaer, vil vi have en parfume til dig. Se vores store udvalg af parfume til en billig pris.  

Kend forskel på parfume, eau de parfum og eau de toilette

Har du endnu ikke fundet den perfekte parfume, er du landet det rette sted. Vores store udvalg af parfumer betyder nemlig, at du har rig mulighed for at finde netop den parfume, som falder præcis i din smag. 

Om du vælger blot at holde dig til én parfume, som dermed bliver din signaturduft, eller om du ønsker at skifte mellem flere forskellige parfumer, er op til dig.  

Først og fremmest er det en fordel af kende forskel på en parfume, eau de parfum og eau de toilette. Den rene og ægte parfume består af 20-30 % duftolier, som er opløst i alkohol. Den mest kraftige duft varer i 10 minutter, mens de såkaldte middelnoter holder i omtrent en time. Dog varer basisnoten op til et døgn, og dette er grunden til, at du fortsat kan dufte parfumen efter en lang dag.  

Eau de parfum indeholder 15-20 % duftolier og er derfor billigere end den rene parfume. Her vil ca. 30 % af duften holde i et døgn, hvor den resterende duft vil forsvinde i løbet af de første par timer. Dog er denne form for parfume den mest populære, fordi både prisen og holdbarheden er god. 

Slutteligt indeholder eau de toilette blot 8-10 % duftolier. Det betyder selvfølgelig, at prisen blot er endnu billigere. Efter tre timer vil 20 % af duften være tilbage. Derfor er eau de toilette perfekt til dig, der ønsker en diskret og afdæmpet duft. 

Mange benytter parfume når de skal til fest. Hvis du mangler prikken over i'et, som en ny læbestift eller en mascare der giver dig store funklende øjne, så kan du medfordel kigge vores udvalg af make up igennem. Du finder oversigten over vores make up her. 

Find den perfekte parfume til dig 

Men hvordan finder du så den duft, der passer allerbedst til dig? Først skal du overveje, hvad du elsker og bliver i godt humør af. Er det havens blomstrende roser? Nyvasket sengeøtj? Eller havets brus? At vælge en duft, som tager udgangspunkt i det, som du elsker, er et rigtig godt sted at starte.  

Derefter skal du tænke over din personlighed. Er du meget feminin med hang til det sexede? Så vil en sensuel og sød duft uden tvivl være passende. Er du derimod sporty eller udendørsentusiast, vil en frisk parfume i stedet være mere passende.  

For mange er dufte faktisk også forbundet med minder. Af denne grund udvælger flere deres parfumer alt efter, hvilken tid på året det er. Foråret er f.eks. en tid, hvor blomsterrige parfumer er populære, mens sommerens parfumer er søde. Orientalske dufte er gode om efteråret, mens friske parfumer er ideelle om vinteren. 

Når du har fundet din signaturparfume, gælder det om at opbevare parfumen korrekt. Mange fristes til at lade parfumerne stå fremme i vindueskarmen på badeværelset, med dette er ikke en god idé. Varmen fra solens stråler går nemlig ind og påvirker varigheden af parfumen. Derfor vil parfumens duft hurtigere forsvinde, hvis parfumen er blevet varmet af strålerne.  

Sørg derfor for at opbevare dine parfumer i et mørkt skab, eller lad parfumerne forblive i deres æsker. Hos Pisiffik har vi et stort udvalg af velduftende parfumer. Hos os kan du både finde billige og gode parfumer, både online eller i vores butik i Grønland. Køb din næste parfume i Grønland.  

Køb din parfume hos Pisiffik i dag

Vi har masser af parfumer og dufte her på vores online webshop og i vores butik i Grønland. Som du nok fornemmer, så er vi særdeles begejstrede for skønne dufte, og vi mener, at alle bør forkæle sig selv med en lækker duft fra tid til anden. Gå på opdagelse her på siden, og find netop den duft, som giver bedst mening for dig. Uanset om du mangler du make up eller skiundertøj, så har vi det, du står og mangler.

For at få det bedste udtryk af parfumerne og duftene er det selvfølgelig godt at have mulighed for at dufte personligt til dem. Heldigvis kan du besøge vores butik i Nuuk, hvor du kan dufte løs til parfumerne. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde netop din favorit parfume. Når du så har fået din gode duft på, kan det jo være du får lyst til godt selskab og at nyde lidt god vin, vi har masser af gode rødvinehvidvine og den bedste rosevin