membership//Pisiffik-white

Pisiffiks fordelsklub

Nu er den her… Pisiffik-app
Vi har gjort dit fysiske medlemskort digitalt.

Både medlemskab og appen er gratis!
Så hvad venter du på? Skynd dig at downloade appen og bliv en del af
Pisiffik-familien og få del i alle de skønne fordele.

Download nu
membership//Image-7
2023/417//417-1-min

Pointsystem

Optjen point, når du handler hos et af Pisiffiks koncepter.

Du optjener point, når du handler i Pisiffik eller i et af Pisiffiks øvrige koncepter: SPAR, Jysk, Ilva, Pisattat, Elgiganten, Elgiganten og Thansen, med undtagelse af Akiki. De point, du optjener, kan du bruge til at opnå store besparelser på en række unikke varer, du normalt ikke finder i vores butikker.

Varerne vil være tilgængelige for køb i en begrænset periode. Så hold øje med udstillingerne i butikkerne og på appen. Varerne kan købes fysisk i butikkerne. Det kan være alt fra gryder og blendere til vandresko og sportstasker. Vi sørger hele tiden for at variere udvalget, så der er noget for enhver smag.

  • 100 DKK = 1 point
  • Du får 1 point hver gang du handler for 100 DKK.
  • Vi runder altid op. Køber du eksempelvis for 159 DKK, får du 2 point.

Se din pointstatus, når du logger ind på appen.

Download nu

Aktuelle tilbud til skarpe priser

I appen bliver du præsenteret for aktuelle tilbud, hvor du kan gøre dig et godt kup på dagligdagsvarer. Det kan være alt fra smør og mælk til grøntsager og kødvarer. Vi opdaterer løbende de aktuelle tilbud, så husk at slå til i god tid, hvis du vil gøre dig en god handel.

Download nu

Aktuelle kampagner

Vi kører jævnligt en række kampagner, som du kan få et indblik i gennem appen. Det kan eksempelvis være,
når vi kører rabat på vores økologiske varer.

2023/417//417-3-min

Økologi og bæredygtige produkter

er noget, som du kun vil komme til at se mere og mere til i vores sortiment. På den gør vi det lettere og mere attraktivt for dig at træffe det sunde valg, når der skal handles ind til aftensmaden og madpakken.

Indkøbsliste

I appen kan du lave en smart og digital indkøbsliste. Her kan du nemt og hurtigt tilføje, slette og rette i varer, som giver dig et godt overblik i hverdagen. På den måde slipper du for at have den skrevne indkøbsseddel med i supermarkedet, da du med den digitale indkøbsliste har den med dig overalt, så længe du bærer din smartphone i hånden.

Download nu

Opskrifter

Er du idéforladt?
Og står der det samme på menuen uge efter uge? Så kig alle vores spændende og varierende opskrifter igennem, hvor du har mulighed for at tilføje ingredienser direkte til din digitale indkøbsliste. Nemmere bliver det næste ikke at servere et lækkert måltid mad til dig og dine nærmeste.

Vi opdaterer løbende udvalget med nye spændende opskrifter, hvor du kan finde inspiration.

Download nu
2023/417//417-2-min

1-2-3: Download appen nemt og hurtigt

1. Hent PISIFFIK i App Store eller Google Play

2. Tilmeld dig med navn og telefonnummer

3. Nyd godt af dine mange fordele, rabatter og ikke mindst det smarte pointsystem!

app//Group-61-min
app//Group-59-min
2023/417//417-4-min
app//Image-7-min

Tilmeld dig Pisiffiks fordelsklub

Udfyld formularen i højre side og du melder dig ind i Pisiffiks fordelsklub, hvor du kan optjene point, rabatter og få adgang til den digitale indkøbsliste og en masse spændende opskrifter. Du downloader blot appen gennem Google Play eller App Store og du har adgang.

Både medlemskab og appen er 100% gratis.

Hvis du ønsker det fysiske medlemskort, så udfyld formularen her. Herefter laver vi et medlemskort til dig og sender det direkte til din adresse. Det er dog ikke nødvendigt med et fysisk kort, hvis du har appen, hvor alle informationer er samlet ét sted.