thumbnail__A9I6771-redi

DET BEDSTE STED AT HANDLE

Mere end 800 medarbejdere står klar til at give dig den bedste service og en god indkøbsoplevelse. Pisiffik er en moderne butikskæde med tolv butikskoncepter og en webshop hvor vi sætter fokus på højt kvalitetsniveau, konkurrencedygtige priser og et særdeles højt serviceniveau.

Vi har mere end 50 butikker i Grønlands 6 største byer, hvor vi driver detailkoncepterne Pisiffik Supermarked, Spar, Akiki, Torrak Fashion, Elgiganten, ILVA, SuKu JYSK, Pisattat, Nota Bene, Sunset Boulevard samt en webshop. Derudover driver vi engroshandel i hele landet gennem KK Engros og KK Cash & Carry-butikkerne.

Vores mål er at være Grønlands foretrukne indkøbssted og arbejdsplads, og det mål gør vi vores ypperste for at indfri.

VI GØR ALTID VORES BEDSTE

I Pisiffik vil vi gerne give vores kunder og medarbejdere en oplevelse ud over det sædvanlige. Det gør vi ved konstant at spørge os selv: Hvordan kan vi gøre vores bedste i lige præcis den her situation? Det betyder, at vi hele tiden arbejder for at gøre vores kunders oplevelse bedre med fantastisk service og et spændende og inspirerende sortiment.

VISION & MISSIONPisiffik vil være Grønlands bedste indkøbssted og arbejdsplads

Pisiffik vil være markedsleder inden for alle koncepter med fokus på konkurrencedygtige priser, kvalitet, udvalg & service