Topbanner-undersider-1130x450px_galde

Pisiffik som arbejdsplads

Altid glade medarbejdere

Som medarbejder hos Pisiffik er du en del af Grønlands største private detailkoncern, hvor vi hver dag året rundt arbejder sammen for at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse.

Hos Pisiffik er vi købmænd! Vores vision er at være det bedste indkøbssted for vores kunder og den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Hver dag gør vi alle vores absolut bedste for at nå dette.

Som ansat er du en del af et stærkt team, der sammen indfrier vores mål. Dette er ikke kun til glæde for vores mange kunder, men i høj grad også for os selv. Glade medarbejdere er nøglen til vores succes.

mod1

DIN DELIKATESSE

Vores delikatesseafdeling bugner altid af lækre specialiteter fra både ind og udland. Skal der kræses ekstra om måltidet, så er vores delikatesse altid klar.

207x262-bager

DIN BAGER

Pisiffiks bagermestre og deres team bager brød af højest kvalitet fra bunden. Der bages fra midt om natten til sen eftermiddag, så vores kunder altid kan købe friskbagt brød, kager og andre lækkerier i vores butikker.

slagter

DIN SLAGTER

Pisiffik har faguddannede slagtere i alle supermarkeder. De er klar til at hjælpe vores kunder med gode råd og vejledning, hvis der er specielle ønsker til kødets udskæring eller kødkvaliteter.

207x292px-Gr-nt

DIN GRØNTMAND

I Pisiffiks frugt & grønt afdeling ønsker vi at have byens bedste og mest friske udvalg. Her finder vores kunder et stort udvalg af frugter og grøntsager fra hele verden.  Vi har stor fokus på kvaliteten, og tjekker dagligt kvaliteten, fra det ankommer med skib eller fly, til det er i kundens indkøbskurv.

207x292-Torrak4

DIN MODEEKSPERT

Torrak Fashion er forhandler af mange af de mest kendte mærkevarer. Kom ind og få inspiration til din garderobe. Vores glade medarbejdere står altid klar med råd og inspiration.

207x292-Elgiganten

DIN ELEKTRONIKEKSPERT

Hos Pisattat, Elgiganten og Nota Bene får vores kunder de bedste produkter inden for elektronik og underholdning. Vores elektronikeksperter sætter en ære i at rådgive kunden bedst muligt, uanset om du køber den nyeste mobiltelefon, en blender eller en vaskemaskine. På vores landsdækkende NotaBene.gl finder du det nyeste indenfor gadgets.

207x292-Jysk-Aputsiaq-Bjerge

DIN BOLIGEKSPERT

En af Jysks mærkesager er vores brede sortiment med alt til boligen og store kompetence inden for madrasser, dyner, puder og sengetøj. Vi står klar med kompetent rådgivning ud fra dine specifikke behov.

vinmand

DIN VINMAND.

Vores vinmand er klar til at rådgive vores kunder om den perfekte vin til alle anledninger. Skal det være den søde hvidvin til desserten, den dybe amarone til oksekødet eller måske er der en anledning til champagne? Tag altid vores ekspert med på råd.