Det Dårlige Selskab - Udvidelse 3 - Ekstra Sort
  • Det Dårlige Selskab - Udvidelse 3 - Ekstra Sort

Det Dårlige Selskab - Udvidelse 3 - Ekstra Sort

228,00 kr.
Er du klar til ‘At tage en tur ned over grænsen og købe en masse billigt lort’, ‘Kødboller fra IKEA’, ‘Jørgen Leth, der kommenterer alt hvad der sker’, ‘Pyrus’ og ’Et fastforrentet lån på 1,4 millioner kroner med en årlig rente på 5%’, så er Udvidelse #3 lige noget for dig!  Det Dårlige Selskab er tilbage med den tredje udvidelse i serien! Denne gang med 250 nye ekstra sorte og ekstra random kort, der kan kombineres på mere end 5 milliarder måder. Som altid er

*Vi gør opmærksom på at denne vare leveres fra Danmark, denne vare kan ikke afhentes som Click & Collect*

Har du brug for hjælp?

Legetøj & fritid
webshop@pisiffik.gl
+299 38 11 6
Funktioner
SORT
Reference: 1137486

Er du klar til ‘At tage en tur ned over grænsen og købe en masse billigt lort’, ‘Kødboller fra IKEA’, ‘Jørgen Leth, der kommenterer alt hvad der sker’, ‘Pyrus’ og ’Et fastforrentet lån på 1,4 millioner kroner med en årlig rente på 5%’, så er Udvidelse #3 lige noget for dig! 

Det Dårlige Selskab er tilbage med den tredje udvidelse i serien! Denne gang med 250 nye ekstra sorte og ekstra random kort, der kan kombineres på mere end 5 milliarder måder. Som altid er der også 10 blanke svarkort, som du selv kan udfylde med dine egne dårlige idéer. Udvidelse #3 – Ekstra Sort er proppet med masser af overraskende, upassende og sort underholdning, som nok skal gøre dine kedelige venner sjove!

OBS: Udvidelse #3 kan spilles både selvstændigt og sammen med de andre spil i serien.

SPECIFIKATIONER:

    •    Spilletid 30-60 min

    •    3-16 deltagere

    •    50 orange pointkort (heraf bonuskort)

    •    190 sorte svarkort

    •    10 blanke skriv-selv kort

    •    Mere end 5 mia. forskellige kombinationer!

Info oversigt

Funktioner
SORT

Relaterede produkter