×

Vindue

Her finder du vores store udvalg af gardiner.

Mere

De bedste gardiner til dit hjem i Grønland

Gardiner skaber hygge og ro, og danner grundstenene for et hyggeligt hjem. Når man skal samle inspiration og viden til, hvordan man skal indrette sine vinduer med gardiner, så begynd med at kigge ud af dem. Hvad ser du? Et landskab som skifter i takt med årstiderne eller en have, hvor naboerne kan se ind?Gardiner til store vinduer

Det kaldes et luksusproblem at have store vinduer. Men at lede efter gardiner til store vinduer er ikke en nem ting. Store, flotte vinduer har store fordele: masser af naturligt lysindfald og en mulighed for at nyde en flot udsigt. 

 

Store gardiner kan fungere som en væg, når de er rullet helt ned. Der findes mange gardinvarianter, som alle byder på forskellige udtryk, funktionaliteter og naturligvis også med forskellige tekniske begrænsninger. Se vores store udvalg af gardiner til dit hjem i Grønland på vores online webshop. 

Med tanke på hvad store vinduer har at byde på, så fortjener de al den opmærksomhed, de kan få. Hos Pisiffik har vi et alsidigt udvalg af gardiner til store vinduer. Køb dine gardiner på vores online webshop eller i en af vores butikker i Grønland. 

Der findes en mængde gardinvarianter at vælge mellem, og hos Pisiffik har vi et stot udvalg af gardiner at vælge mellem. Samtidig er vores gardiner sat til en fornuftig pris og de er til at betale. Se vores store udvalg af gardiner på vores online webshop eller i en af vores butikker i Grønland. 

Man kan forandre stemningen og fornemmelsen i et rum ved at tænke over tekstil – samt farvevalget på sine nye gardiner. Blød det skarpe lys op ved at vælge et blødt filtrerende materiale, som dem vi har hos Pisiffik. Eller vælg en varm farve som gul eller svagt guldfarvet – og lyset, som skinner igennem, får yderligere varme. 

Hvad enten du mangler færdigsyede gardiner, plissegardiner eller lamelgardiner kan du købe vores gardiner på vores online webshop med levering til hele Grønland. Ved køb for over 1.000kr. er leveringen gratis.

 

God service og stort udvalg 

Gardiner skaber både en hyggelig stemning, men kan også være praktiske. Gardiner er behjælpelige med at holde sollyset ude eller hjælpe med at holde varmen inden. Vores udvalg af gardiner på vores online webshop i Grønland, sikre at vi med garanti har det gardin du står og mangler.

 

Har du spørgsmål eller vil du gerne se dit nye gardin før du køber det, er du altid velkommen nede i en af vores mange butikker i Grønland. Her står vi altid klar til at service og rådgive dig. Vi tager service meget alvorligt, så du altid får den bedste oplevelse når du handler med os.

Mangler du andet end gardiner? Så har vi hos Sweet home et stort udvalg af møbler. Vi har både en sovesofa og dyner til overnattende gæster. Vi leverer dine nye møbler til dig - uanset hvor du bor i Grønland. 

 

Se vores store udvalg af gardiner i Grønland

Du kan købe gardiner til dit hjem i Grønland på vores online webshop– enten som færdiglavede gardiner eller stof i metervarer, hvor du selv kan sy præcis de gardiner du drømmer om.

 

Vores store udbud af forskellige metervarer sikrer, at du altid kan finde det stykke stof som passer præcis til dit hjem. Skal dine gardiner ikke stjæle al opmærksomheden, kan du med fordel opsætte persienner i stedet for gardiner. Persienner er nemme at opsætte, samtidig med at de er meget neutrale at se på. Vores persienner fås i mange forskellige nuancer, som du altid kan komme ind og se i en af vores mange butikker i Grønland.

 

Hvis dine gardiner har det vigtige formål at holde sollys ude, vil den bedste løsning for dig være vores mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardinerne holder med garanti sollyset ude, så du kan se film ude genskind i tv-skærmen eller sove længe uden at solen vækker dig. 

Mest solgte, i kategorien : Vindue