Spisestole

Køb spisebordsstole i Grønland     

Når man først har købt sit drømmespisebord, så skal man heller ikke gå på kompromis med sine spisebordsstole.

Stemningen rundt om spisebordet genspejler de møbler, der er i rummet. Et smukt bord med smukke stole vil give dit hjem en særlig aura.

Derfor – kom i Pisiffik – og find de smukkeste spisebordsstole, du kan tænke dig.

Vi finder altid den bedste løsning til dig, og vi giver dig kvalitet for pengene med prisgaranti. Vores Sweeet Home Greenland butik er kendt i hele Grønland, så skal du finde spisebordsstole, er det her du skal hen.

Kom forbi allerede i dag.

Mere

Spisebordsstole leveret til hele Grønland

Når man skal vælge spisebordsstole i Grønland, så er Sweet Home Greenland i Pisiffik et oplagt valg. Her er de billige, og du kan købe i butik eller online.

En god spisebordsstol skal både være flot at se på, men også være god at sidde i.

Farvevalget skal naturligvis stemme overens med spisebordet, men også med de øvrige møbler i rummet, hvor de skal stå.

Der findes et hav af forskellige spisebordsstole. Nogle vælger at give rummet et pift med farvede stole, andre synes bedst om de mere neutrale hvide, grå eller sorte stole.

Smag og behag er som bekendt forskellig, men et er sikkert – vælg aldrig en stol i en dårlig kvalitet. Hos Pisiffik er det nemt, for alle vores spisebordsstole er i høj kvalitet, men de er ikke dyrere end andre. Derfor kan vi også give prisgaranti.

Mange sidder mere i deres spisebordsstole, end de er klar over. Ved spisebordet laves der mad, regnskab, renses fisk, bages, tegnes og hygges.

Derfor er valget af spisebordsstole vigtigt – og vi hjælper dig i Pisiffik.

Skal dine spisebordsstole have selskab af et nyt spisebord? Så kan finder du vores udvalg af spiseborde her på siden.  Så er der plads til at samle hele familien rundt om bordet. 

 

Pisiffik – vi står klar til at hjælpe

Der er mange fordele ved at købe sine spisebordsstole i Pisiffik. For eksempel giver vi prisgaranti og sikrer dermed, at du trygt kan handle hos os, uden at du skal spekulere på, om andre har varen billigere.

Samtidig giver vi søfragten gratis, hvis du køber for over 1.000 kroner.

Vi er altid lige i nærheden af dig – og hjemme hos dig, hvis du har en computer. Vi er nemlig online og yder der den samme service som i vores butikker.


Du får den bedste service hos os

Vi i Pisiffik er ikke bange for at sige, at vi bestræber os på at yde Grønlands bedste service. Det gælder også, når du køber spisebordsstole eller har brug for møbler i Nuuk eller andre steder.

Sammen med dig vil vores 600 medarbejdere bestræbe sig at finde den allerbedste løsning til dig