Sofaer

Sofaen, hjertet af hjemmet 

Hjertet i alle hjem er stuen, centrum for hyggen. Der hvor man sætter sig i sofaen efter en lang og hård dag på arbejde, der hvor man sætter sig sammen med familien og nyder det gode selvskab, og der hvor man sætter sig med vennerne, når de kommer for at nyde en lækker kop kaffe og en god lang snak om gamle dage. 

Derfor er det vigtigt, at man føler sig tilpas og kan sætte sig til rette og rigtigt slappe af i sofaen. Der findes mange muligheder for sofaer, nogen man kan flyde mere af i end andre. Men når man skal vælge en sofa, er det ikke altid en let beslutning, for hvor går man hen og finder den bedste sofa i Grønland? 

Pisiffik er det oplagte valg, for vi har Grønlands største udvalg af sofaer. Samtidig er vi billige på grund af stordriftsfordele. Du kan roligt købe din nye sofa hos os, så hvorfor vente?

Mere

Prøv din sofa i butikken i Nuuk

Det er en stor beslutning af skulle vælge sin nye sofa, og hvis man ikke har prøvet den inden man køber den, er man så sikker på at man får hvad man forventer? Ja, hos Pisiffik har vi sørget for at du har muligheden for at prøve din nye sofa inden du køber den. Vi har nemlig en butik i Nuuk, hvor vi har forskellige sofa modeller stående, alt fra hjørnesofaer til sofaer med chaiselong. 

Når du besøger butikken i Nuuk, så har du også muligheden for at prøve og se forskellige spisebordsstole og spiseborde i alle størrelser. Vi glæder os til at se dig i butikken i Nuuk.  

Hurtig og effektiv levering af din sofa i Nuuk og resten af Grønland

Det er ikke alle der har tiden eller muligheden for at hente sin ny sofa i Nuuk, nogen vil endda også bo alt for lang væk fra Nuuk til at det kan betale sig, andre kunne godt tænke sig at få hjælp til levering og opbæring.  

Men bare rolig, hos Pisiffik tilbyder vi fragt i hele Grønland. Fragten af din nye sofa vil blive arrangeret så vidt muligt efter dine behov, sådan at du ikke skal være hjemme fra 8-22 på dagen.  

En sofa er et centralt møbel i de fleste hjem

Sofaen er er både praktisk og æstetisk, og kan være med til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i stuen. Derudover kan den også være en god investering, da en kvalitetssofa kan holde i mange år.

For at bevare sofaens udseende og komfort er det vigtigt at rengøre den regelmæssigt. En god måde at gøre dette på er ved at bruge en støvsuger til at fjerne snavs og støv. Dette kan også hjælpe med at forlænge sofaens levetid.

Et sofabord er også et praktisk møbel at have i stuen. Det kan bruges til at holde drikkevarer, fjernbetjeninger og andre små genstande. Derudover kan det også give et ekstra stykke plads til at sætte ting på, når man sidder på sofaen.

Hvis du bliver træt af at ligge i sofaen, så er vores udvalg af fitnessudstyr en god ting at have i hjemmet. Det kan hjælpe med at holde sig i form og opretholde en sund livsstil. Der er mange forskellige typer af fitnessudstyr tilgængeligt, fra træningscykler til håndvægte, så der er noget for enhver smag og niveau.

Vi er klar på at hjælpe dig 

Når du finder dun nye perfekte sofa hos Pisiffik, men er lidt i tvivl om hvorvidt den kommer i flere dele eller hvor meget samlearbejde der er i at få den samlet og stillet op i stuen, så kan du til hver tid tage kontakt til os på mail. Vi står nemlig klar alle ugens dage til at hjælpe dig. 

Køb din nye sofa hos Pisiffik i Nuuk. Du kan købe din sofa på vores online webshop eller i vores butik i Nuuk.