Spiseborde

Stort udvalg af flotte spiseborde?   

Når man i Grønland skal købe spisebord, er der god grund til at se vores Jysk sortiment. Vores billige spiseborde i Grønland er samtidig i en kvalitet, der ligger helt i toppen.

Hos os har vi prisgaranti. Vi har naturligvis gratis søfragt, når du køber for over 1.000 kroner.

Sæt dig godt til bords ved et af vores fine, billige spiseborde, som du kan bestille i vores butik eller online.

Mere
Aktive filtrer

Spisebordet er det vigtigste element i hjemmet

Hvad byder man gæster, der sætter sig til et spisebord i Grønland? God mad naturligvis, men har du tænkt over, at selve spisebordet også betyder noget for den gode stemning og oplevelsen omkring bordet?

Pisiffik har kvalitets billige spiseborde i Grønland i smukt design, der giver værdi til dit hjem. Vores billige spiseborde i Grønland, er i godt design uanset, om du køber online eller i en af vores mange butikker.

Ved spisebordet arbejder man, læser, spiser, tegner eller bare hygger. Et godt og billigt Spisebordet skal kunne holde til lidt af hvert – også det tunge arbejde i et grovkøkken.

God, solid kvalitet er derfor afgørende for et spisebord i Grønland.

Måske overvejer du også et spisebord med tillægsplader? Det har vi naturligvis også.

Benene kan være i metal, træ eller krom. Du bestemmer – vi rådgiver.

Et billigt spisebord i Grønland har mange funktioner, så benene skal også kunne holde til strabadserne. Dernæst kommer formen af bordet og naturligvis skal spisebordets størrelse matche det rum, det skal stå i.

Vi har hele Jysks sortiment i billige spiseborde i Grønland. Tilmed ved vi hvad materialevalg og farve betyder. Bordet skal også være let at rengøre, for hvem vil ikke gerne stå ved spisebordet og nyde arbejdet med fangsten.

Et spisebord i Grønland skal derfor være let at rengøre med en fugtig klud.

Pisiffik elsker Grønland

Grønland og grønlændere er kendt for ærlighed. Det prøver vi også at leve op til hos Pisiffik. Vores kendemærke er billige produkter, du kan købe online eller i vores butikker – og begge steder få lækker mad og god service.

Pisiffik har som noget helt unikt prisgaranti. Det betyder at vi sælger alle vores produkter til lavpris.

Du finder Pisiffik i de større byer og naturligvis døgnet rundt på nettet.

Bestiller du online skal du heller ikke være bange for fragten. Når du køber for over 1.000 kroner, så giver vi gratis søfragt.

Få et smil med i købet

Når du har købt spisebord til dit hjem i Grønland, så er du altid sikker på at møde råd og vejledning – også efter købet. Vi møder dig med et smil, fordi vi ved at venlighed og god service går hånd i hånd.

Er du på udkig efter dyner i Grønland? Vi har et stort udvalg af kvalitets dyner. Det er vigtigt at holde varmen, når kulden banker på.

 

Mest solgte, i kategorien : Spiseborde