Playstation konsol / Tilbehør

Mangler du udstyr til din Playstation 5 eller 4? Så kan vi hos pisiffik hjælpe dig, her finder du blandt andet controllers, trådløse headset, opladerstationer og tilbehør. Alt sammen for at gøre din oplevelse med din playstation 5 eller playstation 4 endnu bedre.

Mere

Playstation 5 er landet!

Hvis du er glad for at spille, så er du med garanti en af dem, der har siddet i spænding og ventet på at Sonys Playstation 5 blev lanceret i Danmark. Nu er ventetiden forbi for de mange gamere verden over. Vi er glade for at præsentere det nyeste skud på stammen i Sonys serie af konsoller – Playstation 5.

En stilren og elegant playstation

Den nye playstation kan andet end at levere actionspækkede spil i revolutionerende grafik – den ser også utrolig stilren og smart ud i sit hvide, innovative design, der passer godt ind i alle stuer. Design og kvalitet går derfor hånd i hånd i Sonys nyeste Playstation konsol, der udkommer i november i Danmark. 

Den nye PlayStation ser ikke bare fantastisk ud - den har også et væld af funktioner, der gør den nem at bruge. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere rundt i dine yndlingsspil. Playstation fans har længe ventet i spænding, og der er blevet gisnet om alt fra design til specifikationer. Vi tager dig i hånden og fortæller dig alt, der er at vide om den helt nye store spiller på gaming markedet.

Stor spilleglæde med Playstation 5

Ligesom sin forgænger har Playstation 5 haft AMD til at specialdesigne deres grafikkort. Hvis du synes, grafikken på Playstation 4 var imponerende, så bare vent til du ser grafikken på den nyeste Sony Playstation.

Playstation 5 har hele 36 Compute Units, hvilket er dobbelt op sammenlignet med forgængeren. Det betyder ikke bare flere kerner, men også mere effektive og hurtige kerner.
Kort sagt bliver den nye Playstation 8 gange hurtigere end lillebroren. Du får derfor en spiloplevelse helt ud over det sædvanlige, når du spiller på den nye Playstation 5 sammenlignet med Playstation 4.

Fremtidssikret Playstation med 8K opløsning

Selvom der er lang vej til 8K opløsning i de danske hjem, så har Sony valgt at fremtidssikre konsollen, så den er sat op til 8K. Det betyder, at udviklerne har en masse og arbejde med, og at gamerne kan se frem til banebrydende grafik mange år frem på deres playstation.

Det er altså noget af et kvantespring Sonys nye Playstation har taget, når det gælder grafik. Playstation 4 havde 1080p opløsning, mens Pro udgaven kunne tage 4K. Man kan derfor med sikkerhed sige, at Sony har sørget for, at deres nyeste konsol ikke behøver udskiftning i den nærmeste fremtid.

God plads til dine spil på din Playstation

Playstation 5 har en specialbygget SDD, som leverer en imponerende hurtig harddisk. Den nye konsols harddisk er mellem 50 til 100 gange hurtigere end sin forgænger. Med 825 gb lagerplads er der også god plads til dine spil og personlige filer på din nye playstation.

Skulle du alligevel have brug for at få udvidet pladsen, kan du også tilkøbe ekstra plads til din Playstation med NVMe SDD. Så er du til store spil, der fylder meget på din konsol, så er der hjælp at hente.

Playstation 5 – den bedste gaming konsol til dato

Sonys nye skud på stammen er noget af et mesterværk i serien af spilkonsoller. Både når det kommer til processor og grafikkort, er der ikke nogen anden konsol, der kan levere samme specifikationer.
Så står du og mangler en konsol, der kan tilbyde en spiloplevelse ud over det sædvanlige, så er den nye Playstation 5 det bedste bud på markedet lige nu.

Skal du have det perfekte smart tv med, så du får den optimale ud af din spiloplevelse, så kan du se vores store udvalg af smart tv her eller hvad med et sæt smarte Sonos højtalere