SONOS

Oplev den ultimative lydkvalitet og sømløse streaming med SONOS-højttalere. Skab den perfekte lydoplevelse i dit hjem med den innovative lydteknologi og stilfulde design. SONOS-højttalere er kendt for deres utrolige klarhed, dybe bas og fyldige lyd, der bringer din musik, film og tv-serier til live som aldrig før. Uanset om du ønsker at fylde hele rummet med kraftfuld lyd eller skabe en intim atmosfære, har SONOS-højttalere den rette løsning til dig. Med den intuitive SONOS-app kan du let styre din musik og tilpasse lyden efter dine præferencer. Udvid dit lydsystem og få trådløs sammenkobling mellem flere SONOS-højttalere i forskellige rum, så du kan nyde musikken overalt i dit hjem. Med stemmestyringsteknologi kan du endda styre din SONOS-højttaler ved blot at bruge din stemme. På vores webshop finder du et bredt udvalg af SONOS-højttalere, herunder den populære SONOS One, den kraftfulde SONOS Beam-soundbar og den imponerende SONOS Move til udendørs brug. Uanset om du er en lydentusiast, filmelsker eller bare ønsker at forbedre din daglige lydoplevelse, er SONOS-højttalere det perfekte valg. Bestil dine SONOS-højttalere i dag og opdag en ny dimension af lydkvalitet og bekvemmelighed.

SONOS højtalere med lynhurtig levering

Du kan se det store udvalg af SONOS højtalere her på Pisiffik.gl. Ved bestilling online, sørger vi for at din nye SONO højtaler bliver leveret lige til døren hurtigst muligt. Bestiller du for mere end 1.000 kr., kan du få gratis søfragt på din ordre.

Har du spørgsmål til udvalget af SONOS højtalere er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, eller komme ned og besøge os i en af vores mange butikker.

Vi glæder os til at betjene dig. Mere

Skab den perfekte lydoplevelse med høj kvalitet og fantastisk lyd med Sonos

Uanset om du er en musikelsker, filmentusiast eller bare ønsker at forbedre lydkvaliteten i dit hjem, vil Sonos levere en imponerende og skræddersyet lydoplevelse. Lad os udforske Sonos' fantastiske sortiment, funktioner og hvorfor de er anerkendt som en af de førende inden for trådløs lydteknologi.

Sonos er et trådløst lydsystem, som er lavet til at kunne implementeres perfekt i alle husets rum. Det kan måske lyde som et uoverskueligt projekt at skule installere et lydsystem i hele huset, men det er faktisk ret nemt og ligetil. 

Hvis du har en smartphone, en streaming musiktjeneste – for eksempel Spotify, TIDAL eller YouSee Musik – og en wi-fi forbindelse, er du allerede rigtig langt, når du skal have en SONOS.  

Det eneste, du mangler, er en trådløs Sonos højtaler og en app, du nemt henter ned på din smartphone. 

Så snart du er færdig med download af appen, kan du forbinde og herefter styre alt direkte derfra. Du navigerer altså direkte i Sonos-appen, uanset hvor du skal høre musik, radio eller podcast fra. Hele familien kan desuden styre Sonos systemet fra hver jeres smartphone.  

Udover fantastisk lyd, i alle huset rum kan du også tilkoble din Sonos højtaler til dit smart tv. Oplev en biograffølelse i din egen sofa. Du kan se vores store udvalg af Smart TV her. Det kan også være du står at mangler en ny chromecast eller et apple tv, at kunne cast dit musik igennem. 

Trådløs frihed og nem styring med Sonos

Sonos tilbyder trådløs frihed og nem styring af din lydoplevelse. Med deres innovative trådløse teknologi kan du nemt oprette forbindelse til dit hjemmenetværk og streame musik fra populære streamingtjenester eller din personlige musiksamling. Du kan også oprette et sømløst multiroom-system, hvor du kan synkronisere musikken i forskellige rum eller vælge at afspille forskellige numre i forskellige rum - alt sammen med enkel kontrol via Sonos-appen. Med Sonos har du fuld kontrol over din musik, uanset hvor i hjemmet du befinder dig.


Skræddersy din lydoplevelse med Sonons

Sonos giver dig mulighed for at bygge dit personlige lydsystem i henhold til dine præferencer og behov. Du kan starte med en enkelt højttaler og gradvist udvide til flere enheder i forskellige rum for at skabe en sammenhængende og imponerende lydoplevelse i hele dit hjem. Med et bredt udvalg af højttalere, soundbars, subwoofere og forstærkere kan du skræddersy dit lydsystem til at passe perfekt til din indretning og lydpræferencer. Uanset om du ønsker en diskret installation eller ønsker at gøre lyden til en central del af dit hjem, kan Sonos opfylde dine behov.

Få en lækker lydkvalitet med en Sonos soundbar   

Med en Sonos soundbar – for eksempel Sonos Beam eller Sonos PLAYBAR – får du en god TV-lyd og en elegant højtaler lige til at hænge op på et vægbeslag under fjernsynet. Den smalle, aflange højtaler er pæn at se på og ikke iøjnefaldende, netop fordi den flugter med TV’et og derfor bliver en natulig del af skærmen. 

Hvis du ikke har et væghængt TV, kan soundbaren i stedet stilles på en hylde sammen med TV’et. Til denne løsning kan du også vælge en Sonos PLAYBASE, som er en flad højtaler, du kan stille fjernsynet direkte ovenpå. 

Med de flade TV-skærme kan de indbyggede højtalere ikke leve op ti den sublime billedkvalitet, skærmene efterhånden mestrer. En god højtalerløsning med SONOS er derfor uundværlig i vores øjne, og med en SONOS soundbar har du øget kvaliteten væsentlig i forhold til de indbyggede højtalere i TV’et. 

Sonos surround sound – Fantastisk lydoplevelse   

Vil du have endnu bedre lyd end en SONOS soundbaren kan give dig, så bør du overveje at få surround sound. Det er nemt og ligetil og giver dig en fantastisk lydoplevelse. 

Du skaber nemt surround sound ved at tilføje to trådløse baghøjtalere til din Sonos soundbar og eventuelt en trådløs subwoofer, så du også får de dybe bastoner med. 

Med Sonos trådløse musikunivers bliver det ikke nemmere at bygge din egen hjemmebiograf – fri for irriterende kabler og alt for mange store højtalere. Det er ganske enkelt nemt, pænt og helt fantastisk. 

Uanset hvilken højtalerløsning du vælger til dit TV, tilsluttes de uden besvær, og betjeningen er lige så nem som alt andet med Sonos. Ingen ekstra fjernbetjeninger at holde styr på, bare god lyd der lever op til den gode billedkvalitet på skærmen. 

Du får alt det smart fra Sonos med i TV-højtalerne, det vil sige app-kontrol, trådløs multirums-musik og i nogle modeller også stemmestyring – så bliver det ikke nemmere.  

Find din nye Sonos højtaler hos Pisiffik  

Hos Pisiffik er vi vilde med Sonos. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at vejlede dig på bedste vis, så kom ind i butikken i Nuuk, hvis du overvejer et Sonos multirums-system til dit hjem. 

Her kan vi i fællesskab sammensætte det helt rigtige SONOS system til dig, så det både passer til dine behov, din stil og din økonomi. 

Et besøg i vores fysiske butik giver dig også et bedre overblik over dine muligheder, samtidig med at du kan opleve de forskellige højtalere i virkeligheden, så du ved præcist hvilket produkt, du får med hjem. 

Hvis du bor langt væk fra Nuuk og ønsker at købe din nye Sonos højtaler på vores online shop, så kan du også det. Vi står altid til rådighed til at hjælpe dig, og vi vil sammen med dig, finde ud af hvilken højtaler der passer bedst til dig og dine behov. 

Vi har et stort udvalg af elektronik. Vi kan bl.a. tilbyde bærbar computer på Grønland, et nyt Apple Watch, Playstation eller hvad med en ny iphone 14 mobiltelefon på Grønland.