SONOS

Sonos højtalere – fantastisk lyd i hele hjemmet

Sonos er markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede trådløse multirums streaming system. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og de fleste musiktjenester er fuldt integrerede. 

 

Hos Pisiffik fører vi et stort udvalg af Sonos højtalere, og vi har mange års erfaring med systemet. Du vælger selv, om du skal have et fuldt system med det samme, eller om du vil starte med en enkelt Sonos højtaler, der senere kan få selskab af flere. 

Se også vores in-ear høretelefoner for den bedste lydoplevelse, når du ikke vil dele lyd med andre. 

Mere

Få lækker lyd i alle rum med Sonos højtalere

Sonos er et trådløst lydsystem, som er lavet til at kunne implementeres perfekt i alle husets rum. Det kan måske lyde som et uoverskueligt projekt at skule installere et lydsystem i hele huset, men det er faktisk ret nemt og ligetil. 

Hvis du har en smartphone, en streaming musiktjeneste – for eksempel Spotify, TIDAL eller YouSee Musik – og en wi-fi forbindelse, er du allerede rigtig langt, når du skal have en SONOS.  

Det eneste, du mangler, er en trådløs Sonos højtaler og en app, du nemt henter ned på din smartphone. 

Så snart du er færdig med download af appen, kan du forbinde og herefter styre alt direkte derfra. Du navigerer altså direkte i Sonos-appen, uanset hvor du skal høre musik, radio eller podcast fra. Hele familien kan desuden styre Sonos systemet fra hver jeres smartphone. 

 
Udover fantastisk lyd, i alle huset rum kan du også tilkoble din Sonos højtaler til dit smart tv. Oplev en biograffølelse i din egen sofa. Du kan se vores store udvalg af Smart TV her. Det kan også være du står at mangler en ny chromecast eller et apple tv, at kunne cast dit musik igennem. 

Byg selv et system i passende størrelse

Med det smarte Sonos multirum-system vælger du selv, hvor meget eller lidt du vil have stående i de forskellige rum. 

Hvis du vil have god lyd, men samtidig gerne vil snige dig uden om at skulle have et anlæg stående, kan du i stedet vælge to trådløse Sonos højtalere, der sammen kan give dig en bedre lydoplevelse, end hvis du blot har en enkelt stående. 

Den løsning kan dog aldrig hamle op med et rigtigt anlæg med ægte højtalere, så hvis du vil have mest muligt ud af musikken, er det klart at foretrække – for eksempel i stuen, hvis det er her, du primært lytter til musik. Find din SONOS i dag.  

Her kan du for eksempel vælge et trådløst Sonos Amp minianlæg og et par gode højtalere efter dit eget valg. Alternativt en Sonos Port musikstreamer, som du kan koble på et eksisterende anlæg. 

I køkkenet eller soveværelset kan du vælge en mindre trådløs SONOS højtaler, hvis du ikke vil have et anlæg i alle rum. 


Sonos i mange varianter og størrelser

Sonos højtalere kommer i mange forskellige udformninger, så der er noget for enhver smag og stilart. Er du til de helt diskrete løsninger, er de stilfulde Sonos indbygningshøjtalere sikkert lige noget for dig.  

Du kan også få andre diskrete højtalere til at stille på en hylde eller montere med et beslag på væggen eller i loftet. 

Alt fra Sonos er populært, men især deres serie af trådløse højtalere er at finde i mange hjem. Serien består blandt andet af modellerne Move, PLAY:1 og PLAY: 5, som alle er i forskellige størrelser og til forskellige formål. 

Afløseren til PLAY:1 er dog allerede på banen i form af Sonos One SL, som byder på den samme fantastiske teknologi og samme stilrene design. Du kan også få Sonos One (Gen 2), som minder om SL-modellen, men har inkorporeret stemmestyring, så du kan styre din musik endnu lettere. 


Der er altså masser af valgmuligheder hos Sonos, og der er uden tvivl også en løsning, der passer ind hos dig. 


Hvis du ikke har lyst eller budget til at udstyre hele huset med Sonos højtalere på én gang, kan du bygge ud løbende, så flere og flere rum kan fyldes med lys, efterhånden som det passer ind. 


De mange forskellige trådløse højtalere fra Sonos giver mulighed for at vælge modeller, der passer perfekt ind i det enkelte rum. Både når det kommer til størrelse, farve og design. 

 

Hvis du vælger Sonos Move højtaleren, får du også indbygget Bluetooth og batteri, så du kan tage musikken med i haven eller på tur. 

Få en lækker lydkvalitet med en Sonos soundbar 

Med en Sonos soundbar – for eksempel Sonos Beam eller Sonos PLAYBAR – får du en god TV-lyd og en elegant højtaler lige til at hænge op på et vægbeslag under fjernsynet. Den smalle, aflange højtaler er pæn at se på og ikke iøjnefaldende, netop fordi den flugter med TV’et og derfor bliver en natulig del af skærmen. 

Hvis du ikke har et væghængt TV, kan soundbaren i stedet stilles på en hylde sammen med TV’et. Til denne løsning kan du også vælge en Sonos PLAYBASE, som er en flad højtaler, du kan stille fjernsynet direkte ovenpå. 

Med de flade TV-skærme kan de indbyggede højtalere ikke leve op ti den sublime billedkvalitet, skærmene efterhånden mestrer. En god højtalerløsning med SONOS er derfor uundværlig i vores øjne, og med en SONOS soundbar har du øget kvaliteten væsentlig i forhold til de indbyggede højtalere i TV’et. 

 

Sonos surround sound – Fantastisk lydoplevelse 

Vil du have endnu bedre lyd end en SONOS soundbaren kan give dig, så bør du overveje at få surround sound. Det er nemt og ligetil og giver dig en fantastisk lydoplevelse. 

Du skaber nemt surround sound ved at tilføje to trådløse baghøjtalere til din Sonos soundbar og eventuelt en trådløs subwoofer, så du også får de dybe bastoner med. 

Med Sonos trådløse musikunivers bliver det ikke nemmere at bygge din egen hjemmebiograf – fri for irriterende kabler og alt for mange store højtalere. Det er ganske enkelt nemt, pænt og helt fantastisk. 

Uanset hvilken højtalerløsning du vælger til dit TV, tilsluttes de uden besvær, og betjeningen er lige så nem som alt andet med Sonos. Ingen ekstra fjernbetjeninger at holde styr på, bare god lyd der lever op til den gode billedkvalitet på skærmen. 
 

Du får alt det smart fra Sonos med i TV-højtalerne, det vil sige app-kontrol, trådløs multirums-musik og i nogle modeller også stemmestyring – så bliver det ikke nemmere.  
Find din nye Sonos højtaler hos Pisiffik

Hos Pisiffik er vi vilde med Sonos. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at vejlede dig på bedste vis, så kom ind i butikken i Nuuk, hvis du overvejer et Sonos multirums-system til dit hjem. 
 

Her kan vi i fællesskab sammensætte det helt rigtige SONOS system til dig, så det både passer til dine behov, din stil og din økonomi. 
 

Et besøg i vores fysiske butik giver dig også et bedre overblik over dine muligheder, samtidig med at du kan opleve de forskellige højtalere i virkeligheden, så du ved præcist hvilket produkt, du får med hjem. 
 

Hvis du bor langt væk fra Nuuk og ønsker at købe din nye Sonos højtaler på vores online shop, så kan du også det. Vi står altid til rådighed til at hjælpe dig, og vi vil sammen med dig, finde ud af hvilken højtaler der passer bedst til dig og dine behov. 

 Hvis du mangler noget at afspille din musik fra kan vi både tilbyde bærbar computer på grønland eller en ny iphone 12 eller mobiltelefon på grønland.

Mest solgte, i kategorien : SONOS