TV - Fladskærme

Stort udvalg af Fladskærme og SMART TV.

Smart tv? Vi forlanger markant mere af vores fjernsyn i dag, og de fleste vil i dag gå efter et Smart TV, hvis fladskærmen derhjemme skal skiftes ud – men hvad er et Smart TV egentlig? Mange mennesker løser i dag mange af hverdagens opgaver med deres mobiltelefon. Et Smart TV kan betegnes som fjernsynets svar på en smartphone. hvor der types er indbygget alle dine favorit apps som Netflix, HBO, TV2play, Viaplay osv. Hos pisiffik finder du nemt et smart tv der vil opfylde alle dine behov i Grøndland. Vi tilbyder også ekstra udstyr som chromecastsoundbar, vægbeslag osv. Vi hjælper gerne med levering af dit nye smart tv.

Mere

Hvad er et Smart TV?

Smart tv? Vi forlanger markant mere af vores fjernsyn i dag, og de fleste vil i dag gå efter et Smart TV, hvis fladskærmen derhjemme skal skiftes ud – men hvad er et det egentlig?

Mange mennesker løser i dag mange af hverdagens opgaver med deres mobiltelefon. Et Smart TV kan betegnes som fjernsynets svar på en smartphone. 

Med et Smart TV får du adgang til alle internettets herligheder og kan få det op på dit TV’s store skærm. Der er efterhånden rigtig mange udbydere, som leverer indhold til Smart TV både i form af apps, spil og streaming tjenester. 

32 – 55 tommer er blevet rigtige populære, da størrelsen gør dem perfekte til brug i mange forskellige rum og situationer. 

På et Smart TV har du en brugerflade, ligesom du har på din PC eller din smartphone. Nogle producenter som for eksempel LG, har deres eget styresystem, hvorimod producenten Philips bruger androidbaseret system. 

LG Smart TV bruger Web OS, som de har overtaget fra HP. Samsung, som i Danmark er størst på Smart TV, bruger også sit eget system, som de kalder Tizen. 

 

Streaming tjenester til Smart TV

En af de store glæder ved et Smart TV er de mange film og tv-serier, som det giver afgang til. Du behøver ikke sidde og vente på, at din yndlingsserie kommer, eller nøjes med det, som de lige sender, når du har tid og lyst til at se TV.

Med et Smart TV kan du vælge og vrage mellem uanede mængder af tv-serier, film og dokumentarer. Nogle af de mest populære streaming tjenester er Netflix og HBO-Nordic. De byder blandt andet på populære serier som House of Cards og True Detective. Vil du hellere se sjove film klip fra Youtube, så kan du også tilgå Youtube app’en på dit Smart TV. 

De danske TV udbydere er også kommet godt med i forhold til online indhold. Tv2 indhold kan tilgås via TV 2 Play og mange af de fantastiske programmer, dokumentarer, tv-serier kan tilgås fra DR TV appen. 

Med en Smart TV, får du virkelig mulighed for at se og bruge TV programmer på en helt anden måde. 

 

Et TV med muligheder og tilslutninger

Udover adgang til streaming tjenester, spil, apps og meget andet, kan du også bruge dit Smart TV til at dele dit indhold fra eksempelvis en smartphone eller en iPad på skærmen. Har du ikke en smatphone, til at tilkoble dit smart TV? Så har vi et stort udvalg af iphone 11, som er en af de nyeste iphones på markedet. Du finder vores udvalg af iphone 14 her.  Hvis du skal være helt up to date, kan du også tilføje et apple watch til samlingen. Vores udvalg af apple watch er stort og du finder det i vores kategorie: Apple watch. 

Med et Apple TV eller Chromecast kan du både hente indhold fra iTunes, samt sende indeholder fra tablet, computer eller telefon til dit Smart TV. Du kan naturligvis vise indhold på skærmen via et HDMI stik eller blot ved at indsætte et USB stik i usb-porten. 

Du kan læse mere om de specifikke funktioner for de enkelte Smart TV, ved at klikke dig ind på et af vores produkter. 

 

Køb et Smart TV hos pisiffik.dk 

Find dit nye Smart TV her på pisiffik.dk, hvorfra du kan bestille det hjem i dag. 

Hos Pisiffik kan du finde et stort udvalg af Smart TV her på vores online webshop og i vores butik i Grønland. Vi er særdeles begejstrede for Smart TV, og vi mener, at alle bør forkæle sig selv med et nyt og flot Smart TV. Gå på opdagelse her på siden, og find netop det Smart TV, som giver bedst mening for dig.

For at få det bedste indtryk af vores Smart TV, er det selvfølgelig godt at have mulighed for at se dem fysisk. Heldigvis kan du besøge vores butik i Nuuk, hvor du kan se de forskellige modeller af et Smart TV. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med netop at finde dit nye Smart TV. 

Selvom du nærmest kan alt via dit Smart TV, vælger mange at tilslutte en Playstation til TV'et, da spille oplevelsen bliver så meget bedre. Du finder vores udvalg af Playstations her!  hvis du skulle have brug for en ny og flot tv skænk, så finder du vores gode udvalg af tv møbler her. Eller måske du har brug for en ny sofa på Grønland , som du kan slappe af og nyde din ynglings film i.