×

Herretøj

Herretøj til alle størrelser

Herretøj i Grønland, er et sted, man altid bør kigge – i Torrak i Pisiffik.

Vi har Grønlands største udvalg i billigt herretøj, der også kan købes online.

Vi laver store indkøb af herretøj på Grønland og på den måde, kan vi holde priserne helt nede. Køb derfor dit herretøj hos os – vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige garderobe.

Mere

Flot herretøj i Grønland

Herretøj på Grønland?  Kom til pisiffik vi kan tilbyde en masse billig herretøj fra mange forskellige mærker. vi sælger herrretøj både online og i butikken på grønland, så det er nemt for dig at finde herretøj på den måde der passer dig bedst. 

Vi ved, at mænd findes i alle former og størrelser, og det er os en fornøjelse, at kunne tilbyde dig tøj i mange forskellige størrelser! Vi har et bredt udvalg af størrelser, fra small til XL, så du kan finde den perfekte pasform. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, så vi sørger for at fylde vores butikker med masser af forskellige stilarter, farver og materialer. Så uanset om du er på udkig efter et par nye jeans eller et jakkesæt til et vigtigt møde, har vi noget til dig. En god påklædning kræver også et par gode flotte sko. Det finder du også her på shoppen.

Herretøj i super kvalitet

Torrak i Pisiffik har altid et stort udvalg i herretøj til mænd, der går op i stil. Vi har tøj til mænd i alle aldre og i mange forskellige prisklasser. Kvalitet er for os et must, for smart tøj må gerne holde længe. Vi går meget op i, at du får din helt egen personlige stil, der giver genklang i dig.

Vi har altid den nyeste herremode med de seneste trends, så du kan være sikker på, at du ikke kun føler dig smart – du er smart. Vi har alt jakkesæt eller tøj til hverdagsbrug, så kom ind og se vores spændende udvalg.

Du kan for få penge sætte kulør på dit klædeskab og få udskiftet dele af din garderobe. Vi har prisgaranti, så du skal heller ikke frygte, at du finder tøjet billigere et andet sted. Køber du for over 1.000 kroner, så sender vi tøjet til dig med gratis søfragt.

Det er ingen grund til at mangle en beklædningsgenstand, når man nu kan finde smart og lækkert tøj hos Pisiffik. Så måske var det på tide, at komme ud af starthullerne og finde lige det sæt herretøj, der gør dig glad?

Mangler du accesories til dit outfit, så kan du med fordel kombinere det med et Apple watch, et bælte, en stilet hat eller måske et par farverige strømper. 

Pisiffik – herretøj til alle mænd

Pisiffik i Grønland er en af de helst store virksomheder med over 600 medarbejdere. Vi har butikker fordelt i 48 byer ud over hele Grønland, så du kan altid være sikker på, at der er en i nærheden af dig også.

Gratis søfragt er et tilbud vi har til dig, der bestiller for mere end 1.000 kroner – sådan. Vores prisgaranti er også en del af vores DNA, du behøver ikke frygte, at du får et bedre tilbud. Sådan.

Den gode service hos os

Hvis man driver butikker, så bør man yde den allerbedste service – sådan har vi det i hvert fald hos Pisiffik. Det er derfor, vi er her – og sådan skal det blive ved med at være.

Skal resten af familiens garderobe også opdateres? Så kan du se vores udvalg af dametøj og børnetøj her. 

Kom bare ind og prøv os.

Mest solgte, i kategorien : Herretøj