Apple Watch

Apple Watch kan det ekstra, som din iphone 13 eller ipad ikke kan, det smarte ved apple watch, er at det sidder på håndleddet. Du får en her igennem en digital trænings­makker, der kan hjælpe med at måle alle de måder, du bevæger dig på. Du har naturligvis også mulighed for at forbinde dine Airpods med dit Apple watch.

Det giver dig en dybere indsigt i din sundhed og i dit helbred. Desuden giver dit apple watch dig muligheden for at holde for­bindelsen til dine venner, familie og kontakter, som har betydning for netop dig. Og det er altid kun et enkelt blik væk.

Vi har et bredt udvalg af apple watch og tilbehør til apple watch. 

Mere

Apple Watch – fremtidens armbåndsur

Apple Watch – Apples bud på et smart watch – der er alt andet end bare et ur.

Apple Watch sidder vel og mærke på dit håndled, som et almindeligt armbåndsur, men har et væld af funktioner, så det måske nærmere minder om en smartphone.

Et af dem er, at du kan bruge uret til at håndtere de indkomne reaktioner. Du behøver derfor ikke rejse dig for at tjekke notifikationer – dem kan du nemlig se på dit Apple Watch, hvorpå du også kan reagere på dem. De mange innovative funktioner kan med andre ord gøre din hverdag nemmere.

Apple Watch er naturligvis udformet i det velkendte Apple-design med rene linjer og tidløse former. Er du en vaskeægte Apple-fan, der allerede har både Mac, iPhone og iPad – eller måske bare én af delene – er et smart og innovativt Apple Watch et perfekt supplement til Apple-samlingen.

Vil du også være med på Smart Watch bølgen med et Apple Watch? Så kan du finde det her på siden – inden længe er der stor sandsynlighed for, at du slet ikke kan leve uden det på dit håndled.

Der er forskellige typer, designs og farver at vælge imellem, så der findes et Apple Watch til alle. Få det meste ud af dit Apple Watch med de Apple's in-ear høretelefoner

Uret der aldrig sover. Apple Watch har altid styr på hvad du foretager dig. Med den nye Altid aktiv-Retina-skærm behøver du ikke at løfte håndleddet for at se, hvad klokken er, eller tjekke dine vigtigste oplysninger.

Det holder øje med dit helbred

Et Apple Watch hjælper dig med at holde øje med alt fra stress til kalorieforbrænding. Med EKG-appen kan du nemt og hurtigt tjekke din puls eller se din hjerterytme.

Du kan også følge din menstruationscyklus i den nye Cycle Tracking-app. Og den nye Noise app siger til, hvis der er for meget støj omkring dig. Du kan nemt og enkelt holde styr på dine data fra din smartphone fra Apple

Hold forbindelsen med Apple Watch – også uden mobilen

Apple Watch serien gør det nemt at holde forbindelsen til omverdenen – også når du ikke har mobilen med. Det betyder, at du kan tage opkald, tjekke nyheder, streame musik via Apple Music eller endda betale i supermarkedet, selvom du har efterladt eller glemt din telefon.

Mangler du en iphone til at tilkoble dit apple watch? Ligesom vores udvalg af Apple Watches har pisiffik.gl et stort udvalg af Iphone 14. Du kan nemt og hurtigt tilkoble din nye iphone 14 til dit Apple Watch. Du kan se vores sortiment af Iphone 14 her

Din ultimative træningspartner

Et Apple Watch er mere end kun et sportsur. Det er som en træner, der kender måden, du træner på – fra løb og cykling til yoga og svømning – og giver dig den data, du har brug for direkte på dit håndled.

Du kan sætte individuelle mål, måle din kalorieforbrænding og holde øje med dine fremskridt i aktivitets-appen på din iPhone.

Har du et Apple Watch med nummerdeling kan du trygt lade mobilen blive hjemme, når du træner. Du har nemlig adgang til dine favorit-apps såsom Runkeeper, Map My Run og Nike Run Club direkte på dit ur. 

Mangler du også god lyd til din træning? Tilslut dine nye airpods til dit Apple watch og få optimal frihed under din træning.
Du finder vores udvalg af airpods her. 

Skab det perfekte Apple Watch – lige til din stil

Du kan skabe lige præcis det Apple Watch, der passer bedst til din stil. Det gælder at fra de farverige nylon-urremme, der er yderst behagelige at have på – til de enkle læderremme.

Sidstnævnte er et stilet, klassisk og ikke mindst tidsløst valg, som du kan have glæde af i mange år. Hvis du vil have mulighed for at skifte, kan du naturligvis købe flere remme til dit Apple Watch.

Det kunne fx være en læderrem til arbejdsrelaterede og/eller fine anledninger, en nylonrem til festerne og måske et af de sporty og solide remme til idrætsaktiviteter.

Bestil dit nye Apple Watch samt anden elektronik hos pisiffik.dk

Find din nye ynglings-gadget i form af et Apple Watch her på pisiffik.dk, hvorfra du kan bestille det hjem i dag.

Hos Pisiffik kan du finde et stort udvalg af Apple Watch her på vores online webshop og i vores butik i Grønland. Som du nok fornemmer, så er vi særdeles begejstrede for Apples skønne produkter, og vi mener, at alle bør forkæle sig selv med et Apple Watch. Gå på opdagelse her på siden, og find netop det Apple Watch, som giver bedst mening for dig.

For at få det bedste indtryk af vores Apple Watch, er det selvfølgelig godt at have mulighed for at se dem fysisk. Heldigvis kan du besøge vores butik i Nuuk, hvor du kan prøve de forskellige Apple Watch. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med netop at finde dit nye Apple Watch. 

Pisiffik.gl er stolt forhandler af mange typer af elektronik lige fra Apple watch til playstations som du finder her. 

Udover Apple Watch og mobiltelefoner har vi også et bredt sortiment af andre elektroniske enheder, herunder høretelefoner, dronerkeyboard og højtaler.

Vi har også et stort udvalg af Playstationspil, så du kan finde det spil, du leder efter. Alle vores spil er nye og originale, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet.

Alle vores produkter er kvalitetstestet og tilbydes til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder også hurtig og sikker levering, så du kan begynde at nyde dit nye elektroniske udstyr så hurtigt som muligt.