Bestik

Smukt og billigt bestik

Hos Pisiffik har vi et kæmpestort udvalg af unikt og billigt bestik til alle lejligheder, så kom forbi og se vores store udvalg i en af vores mange butikker i Grønland. 

Vi har helt sikkert lige det bestiksæt, du har brug for – fordi vi har Grønlands største udvalg.

Mere

Billigt bestik i høj kvalitet

Hos Pisiffik er kvalitet et af de vigtige parametre, som vi sælger ud fra. Pris og kvalitet behøver nemlig ikke være modsætninger, når det kommer til billigt bestik.

Med f.eks. Georg Jensen eller Raadvad bestik, kommer maden helt til sin ret. Det handler om at have skønne ting i sit hjem. Med et smukt, billigt bestik i høj kvalitet gør du din middagsoplevelse meget bedre. 

Du kan købe billigt bestik i vores butik eller på vores online webshop – hvor du kan købe fra hele Grønland. Med det rette bestik får du det bedste frem ved middagen.

Hvad enten det er en kniv, gaffel, ske, teske, spiseske eller en anden type bestik, så er det noget, du skal have i mange år og oftest bruge dagligt. Udover vores billigt bestik, tilbyder Pisiffik også køkkenredskaber i den bedste kvalitet. Vores store udvalg af redskaber til dit køkken, kan du finde på her på vores online webshop.

Billigt bestik kan være smukt, og når det går op i en højere enhed i dit køkken eller din spisestue, så sender du et signal til dine gæster. De vil nyde at komme i dit hjem – nyde maden og dit fine bestik.  

 

Pisiffik – her finder Grønland billigt bestik i god kvalitet

Pisiffik er klar over sin rolle i Grønland. Vi er stedet, hvor man gør de indkøb, der virkelig betyder noget. Du kan altid finde gode tilbud og billigt bestik gos Pisiffik. Fordelt over hele landet har vi ikke færre end 600 medarbejdere. Det tager vi meget seriøst.

Derfor står alle vores medarbejdere på spring for at yde dig god service – også når du køber smukt, billigt bestik. Samtidig har vi hele 48 butikker fordelt ud over vores smukke nation.

Den bedste service – uden dikkedarer – det er, hvad vi leverer. Og så naturligvis kvalitet til fornuftige penge. Find et billigt bestik sæt i dag, så du er klar til middagsfesterne. 

Vi tilbyder prisgaranti, og selvfølgelig giver vi søfragten, når du køber for over 1.000 kroner. Det manglede da bare! Så find et perfekt billigt bestik sæt i dag. 


Mangler du andre redskaber udover billigt bestik til det perfekte spisebord, som f.eks. smukke vandglas? Vi forhandler mange forskellige former for vandglas. Lige til de fine og festlige, til dem der kan holde til hver dags brug. Du finder vores vandglas her. 

Pisiffik – er din garanti

Spisetiden – der hvor man samles omkring bordet – er et af de vigtigste i vores liv.

Så køb noget ordentligt billigt bestik, der holder sig smukt i mange år.

Pisiffik og Pisattat hjælper dig og Grønland med billigt bestik til smukke stunder.

Naturligvis er vi der også, hvis du har brug for noget helt andet. Som fx en cykelværktøj eller en chromecast – vores udvalg er stort og vi har det hele hos Pisiffik.

 

Mest solgte, i kategorien : Bestik