Vandglas

Vandglas - Her på siden finder du vores store udvalg af vandglas. Vi har mange flotte designs i forskellige størrelser, hos os finder du kun kvalitets vandglas fra de bedste mærker.

Husk vi leverer til hele Grønland. 

Mere

Vandglas - Gør drikkeoplevelsen sjovere hvis de er smukke 

Vandglas er ideelle til serveringen af alle typer læskende drikke, uanset om der er tale om saft, sodavand eller blot helt almindeligt postevand. Derfor er vandglas uundværlige i ethvert køkken, og man skal helst have flere af dem. 

Det er i dag muligt at finde et stort udvalg af vandglas, hvorfor du helt selv kan vælge, hvorvidt du ønsker et vandglas med motiver, dobbeltvæggede vandglas eller glas, som du kan stable. 

Du kan desuden vælge vandglas, som er særligt ideelle til kolde drikke eller til de lidt varmere drikke. Hos Pisiffik tilbyder vi et spændende og bredt udvalg af vandglas fra førende brands på markedet, hvorfor du med garanti vil kunne finde de vandgals, som du er på udkig efter. 

Du finder desuden her på siden alt det, som du skal bruge for at opnå den perfekte servering – se eksempelvis vores udvalg af andre køkkenartikler samt køkkenudstyr til dit hjem i Grønland.  

Det giver simpelthen bare noget helt andet, når du vælger at servere vand, saft eller sodavand i et flot og stilrent vandglas. Eftersom vi drikker mange liter væske om dagen, kan man vel lige så godt gøre denne oplevelse en smule sjovere og mere elegant. 

Udover dette pryder et par smukke vandglas også ethvert opdækket bord, og du kan desuden vælge at tilføje et par isterninger i vandglasset for en endnu bedre oplevelse.  Se dig omkring her på siden, og lad sig inspirere af det spændende og brede udvalg af vandglas, der alle kommer i et smukt design. 

Det skal desuden nævnes, at størstedelen af de vandglas, som du finder her på siden, er en del af en større serie. Det betyder, at du kan dække dit spisebord med matchende vinglas og vandglas for en mere æstetisk opdækning.  

Vi garanterer desuden, at samtlige vandglas er af yderst høj kvalitet, samt i et smukt design, og de vil derfor med sikkerhed pryde dit spisebord, når du får gæster, og desuden se flotte ud på reolen i din spisestue. 

Find vandglas til festlige lejligheder og til hverdag

Vandglas bliver som sagt brugt hele tiden i alle danske hjem. Uanset om det er til de mere festlige lejligheder eller blot til hverdagsmåltiderne. Her på siden finder du vandglas i mange forskellige størrelser, så du nemt og hurtigt kan finde dem, der matcher dine krav og ønsker til din bolig i Grønland. 

De helt perfekte vandglas er uundværlige, når der skal dækkes et smukt middagsbord, og med vores brede udvalg vil du med garanti kunne finde de glas, der komplementerer din stil og dit hjem. Uanset om du er til det minimalistiske og elegate eller det mere rustikke, så har vi glassene til dig.  

Herudover kan du frit vælge mellem glas med forskellige egenskaber og karakteristika, og vandglas indbyder således til masser af serveringsmuligheder. 

Hos Pisiffik kan du også finde flot bestik til din borddækning eller hvad med nye spisebordsstole eller et nyt spisebord?
 

Find et spændende udvalg af vandglas i god kvalitet hos Pisiffik i Grønland

Der er som sagt utroligt mange muligheder i dag, når det kommer til glas, men det er dog vigtigt, at du får valgt de rigtige, da du bruger vandglas igen og igen hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at være glad for sine glas, samt at vælge glas, der er holdbare og kan holde mange år. Hvad mange glemmer er, at man ikke blot anvender vandglas, når man drikker vand, men at man også bruger dem til serveringen af drinks, saft eller sodavand. 

Det er således vigtigt, at du sørger for at købe glas i yderst god kvalitet samt i et design, du syntes om, da du altså vil få brug for dem igen og igen. Du vil med sikkerhed kunne finde de glas, der vil passe ind i dit hjem i Grønland, her på siden, da vi hos Pisiffik altid tilbyder et bredt udvalg af vandglas til enhver smag og lejlighed. 

Selvom vand er sundt, kan det jo også være at du har lyst til lidt vin på et tidspunkt så du kan se vores udvalg af vin her 
 

Ønsker du yderligere information om de forskellige vandglas, kan du også vælge at besøge en af vores fysiske butikker i Grønland, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig. 

Stort udvalg af vandglas og andet køkkenudstyr

Udover vandglas har vi også et stort udvalg af tallerkener, der passer til alle lejligheder, fra casual middage til formelle begivenheder. Vores tallerkener er fremstillet i forskellige materialer, såsom porcelæn, stentøj og melamin, så du kan vælge det materiale, der passer bedst til dit køkken.

Vi har også et stort udvalg af elkedler, der er nemme at bruge og rengøre. De er perfekte til at lave te eller kaffe hurtigt. For at gøre det endnu nemmere at lave kolde drikke, har vi også en Sodastream sodavandsmaskine, som kan lave dit eget sodavand eller bruge for at give dit vand mere smag.

For dem, der elsker at lave mad, har vi også en række blendere og foodprocessorer, der kan hjælpe med at lave smoothies, saucer og andre retter. Vores blendere er lavet i høj kvalitet og kan blende selv de hårdeste ingredienser.

Derudover har vi også et stort udvalg af opvaskemaskiner, der er designet til at gøre rengøringen af køkkenet nemmere. Vores opvaskemaskiner er nemme at bruge og kan nemt rengøre tallerkener, kogegrej og andet køkkenudstyr.