×

Spiseborde

Spisebord - Et spisebord er husets midtpunkt


Spisebordet samler familien eller vennerne, når i skal hygge jer med god mad sammen. Vi har et godt udvalg af kvalitets spiseborde hos Pisiffik på Grønland. 


Vi tilbyder spiseborde i mange forskelllige størrelser og former. Du kan også finde caféborde hos os eller måske et bord til din altan eller terrasse. 


Hvis du står at mangler noget nyt bestik når du skal inviterer det store selvskab på besøg, Du kan også finde dine nye vandglas hos os, se vores udvalg her.

Mere

Spisebord i høj kvalitet 

Spisebordet er familiens samlingspunkt, og det er midtpunktet i det moderne hjem. Hos mange mennesker er spisepladsen der, hvor familien samles til aftensmad og taler om dagens oplevelser. 

Hos mange familier har et spisebord en central placering i et rum, som ofte vil være spisestuen. Et spisebord er en god investering, da det ofte er her, at familien bruger mange timer sammen.  

Når man bor i Grønland og man skal købe et spisebord, så er der en god grund til at vælge at købe det hos Pisiffik. Vores billige spiseborde i Grønland er samtidig i en kvalitet, der ligger helt i toppen. Så sæt dig godt til bords ved et af vores fine, billige spiseborde, som du kan bestille i vores butik i Grønland eller på vores online webshop. Hvis du mangler noget billigt bestik kan du også få det hos os.

Bordet kan være rustikt, enkelt, stilrent, moderne eller praktisk. Mulighederne er mange, og det vigtigste er, at du vælger et spisebord, som matcher stilen og behovet i dit hjem. når spisebordet opdateres er det normalt, at spisebordsstolene fornyes i samme omgang. Vores udvalg af spisebordsstole garanterer, at du kan finde spisebordsstole der passer ti dit nye spisebord. Du finder vores udvalg af spisebordsstole her. 

 

Pisiffik har kvalitets spiseborde til en billig pris. Spisebordene fås i et smukt design, der giver værdi til dit hjem. Vores billige spiseborde er i godt design uanset, om du køber online eller i en af vores mange butikker i Grønland.

 

Man kan man arbejde, læse, spise, tegne eller bare hygge omkring et godt bord. Et godt og billigt spisebord skal kunne holde til lidt af hvert – også det tunge arbejde i et grovkøkken. God og solid kvalitet er derfor afgørende for et bord fra Pisiffik. 

 

Måske overvejer du et bord med tillægsplader? Det har vi naturligvis også.

Benene kan være i metal, træ eller krom. Du bestemmer – vi rådgiver.

Vi har hele Jysks sortiment i billige spiseborde i vores butikker i Grønland. Tilmed ved vi hvad materialevalg og farve betyder. Bordet skal også være let at rengøre, for hvem vil ikke gerne stå ved spisebordet og nyde arbejdet med fangsten. Vores spiseborde skal derfor være let at rengøre med en fugtig klud.

 

Vil du investere i et spisebord, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken stil du ønsker til dit nye bord. Du kan se vores store udvalg af smukke spiseborde på vores online shop eller besøg os i en af vores butikker i Grønland. 


Et spisebord med flere funktioner

Et spisebord står i mange moderne hjem i spisestuen, hvilket ofte er et rum med flere funktioner. Det samme gælder derfor ofte for spisebordet – det har også flere funktioner.  

 

Når du skal vælge et nyt spisebord, så bør du derfor tænke over, hvilken funktion dit bord skal have. Det har betydning for den placering, som dit bord har, og det har også en betydning for størrelsen på dit bord. 

 

Hos Pisiffik har vi et sortiment af spiseborde, med mange forskellige funktioner, så du altid kan finde et bord, som passer til dit hjem i Grønland. Mangler du andre typer af borde, så tag et kig på vores udvalg af skriveborde

God service og stort udvalg 

Når du har købt et spisebord til dit hjem i Grønland, så er du altid sikker på at møde råd og vejledning – også efter købet. Vi møder dig med et smil, fordi vi ved at venlighed og god service går hånd i hånd.

 

At investere i et billigt spisebord hos Pisiffik i Grønland kan gøre dit bord til et element, som tilhører noget til rummet, snarere end et problem, du skal løse. Masser af fordele, helt enkelt. 

 

Er du på udkig efter dyner i Grønland? Vi har et stort udvalg af kvalitets dyner. Det er vigtigt at holde varmen, når kulden banker på. Mangler du aktiviter til de lange aftener under dynen, så tag et kig på vores udvalg af chromecast og apple tv

Mest solgte, i kategorien : Spiseborde