Værktøj

Værktøj til handymanden og den professionelle håndværker. Vi har alt i værktøj hos Pisiffik på Grønland. Se vores store udvalg både online og hos vores fysiske butik. Så er du forberedt til dig næste gør det selv projekt. Måske du skal rode med din cykel eller måske skal du montere din nye fladskærm på væggen i stuen. 

Mere

Stort udvalg af værktøj 

Begrebet ’ værktøj ’ betegner bredt, og indeholder alt lige fra nøglesæt og boremaskiner til arbejdslamper og benzindunke. 

Hos Pisiffik.gl gør vi en stor dyd ud af, at vores lager altid indeholder alle de nødvendige værktøjer, der skal bruges i et gør-det-selv projekt eller i værkstedet. Derfor behøver du kun at handle værktøj ét sted. 

Vi leverer dit nye værktøj direkte til din dør, uanset hvor du bor i Grønland. 

Vi har opdelt vores sortiment af værktøj op i forskellige kategorier, så du nemt kan finde det stykke værktøj du leder efter. 

Du finder kategorierne i højre siden af vores produktlandingssider. Ved du præcis, hvilket stykke værktøj du mangler?
Så kan du hurtigt lave en søgning i vores søgefelt. Så tager vi dig direkte til det produkt du søger. 

Elektronisk værktøj

Som så meget andet, er mange forskellige typer af værktøj gjort elektrisk, hvilket gør dit arbejde mere effektivt. 

Skal du f.eks. slibe en bordplade, vil det med håndkræft og sandpapir tage lang uden et elektrisk værktøj.
Du kan gøre det hurtigere, mere effektivt og med et flottere resultat ved at bruge et værktøj som en slibemaskine.

Når du bruger et værktøj, som en elektronisk slibemaskine, kan du selv skifte grovheden af slibepapiret. Du undgår ujævnheder i slibningen, som f.eks. forekommer når man begynder at blive træt i armene ved manuel-slibning. 

Det samme er gældende for værktøj som boremaskiner, højtryksrensere osv. Alle former for elektroniske værktøjsformer du kan købe her på siden. 


Hånd værktøj

Som gør-det-selv person, skal du aldrig gå ned på værktøj. Især ikke det normale værktø,j som: Skruetrækkere, hammere, tænger og skruenøgler. Disse værktøjstyper kommer dig til undsætning, når du skal fikse de små gøremål i hjemmet. 

Sikre dig, at din værktøjskasse altid indeholder ovenstående hånd værktøj og gerne i forskellige størrelser og udformninger. Værktøj til Gør-det-selv personen

Holder du af små hobby-projekter og elsker du at se nye ting tage form? Så kender du med garanti også vigtigheden af at have det helt rigtige værktøj ved hånden. 

Hvad enten, dit næste gør-det-selv projekt omfatter at du skal male, bygge eller opsætte – så har vi hos Pisiffik.gl det værktøj du har brug for. 

Du bestiller nemt dit nye værktøj online via vores webshop. Vi glæder os til at handle med dig.