Cykel

Cykel til både damer og herre eller måske en børnecykel? så er du kommet til det rette sted, du kan nemlig finde det hos os online her. Pisiffiks onlineshop har et af Grønlands største udvalg af cykler til alle formål. Her på siden finder du altid de nyeste cykler, fra et bredt udvalg af kendte mærker.  

I denne kategori finder du et stort udvalg af cykler online. I vores sortiment finder du en lang række af designer cykler til både damer og herre – citybike, el-cykel, racercykle og meget mere. Vi tilbyder også styrthjelme eller hjelme og beklædning hvis du ikke vil gå ned på sikkerheden.

Hos pisiffik finder du også et godt udvalg af værktøjudstyr og tilbehør og cykelreservedele så du altid kan nørkle med cyklen på Grønland. 

Mere

En cykel til hele familie hos pisiffik.dk 

Cykel dig rundt i et land med smuk natur og gode bakker. En cykel har gennem alle tider været et elsket transportmiddel, og er stort set hvermandseje i grønlandske familier. 

De fleste af os lærer fra vi er ganske små at færdes på to hjul, og cykler med stor fornøjelse gennem hele livet. At have en cykel er sundt, sjovt, gratis og godt for miljøet.  

Står nogen i familien og mangler en ny cykel, så kan i helt sikker finde en, som I kan blive glade for. Vi har nemlig en cykel til alle former for cykling og til folk af alle aldre og til alle formål. 

Med en cykel har mange formål. Skal far ud og ræse på landevejen på sin racer cykel, eller trænger bedstemor til at holde sig i gang på en el - cykel, når hun cykler til og fra købmanden, så kan vi hjælpe dig. 

Har børnene ikke langt til skole eller har de brug for en anden måde til at forbrænde deres energi? Så er et løbehjul måske det rette valg for jer. Modsat en normal cykel, er et løbehjul sjov leg, hvor man kan øve sig på tricks og hop. Vores udvalg af løbehjul passer både til drenge, piger og barnligesjæle. Du finder vores udvalg af løbehjul. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af cykler til børn

Til alle formål

Når du skal ud og investere i en ny cykel, skal du selvfølgelig købe den, som passer bedst til dig og dine behov. Det er vigtigt at du overvejer hvad du skal bruge din cykel til, inden du begynder din søgning.

Skal du bruge en cykel til korte ture, som til og fra arbejde, eller skal din cykel bruges til lange ture? Nedenfor har vi forsøgt at redegøre for forskellene mellem de forskellige typer cykler. 

Shopper cykel – til de korte ture

En shopper cykel er perfekt til dig, der cykler kortere ture, fx til og fra arbejde eller ned for at købe ind. Denne cykel kendetegnes ved den meget lave indstigning, og har oftest en praktisk kurv foran, hvor du kan putte din taske eller indkøbsposer i. 

En shopper cykel bør have smalle dæk, være stabil og robust. Du behøver ikke mere end 3-7 gear på en shopper cykel, men det er vigtigt, at du sørger for at din cykel har indvendige gear og en lukket kædekasse, da det kræver mindst mulig vedligeholdelse. 

Se vores store udvalg af shopper-cykler her. 

Regner det? Og er vejret slet ikke til en cykeltur? Så kan du samle familien til en hyggelig omgang gaming. Tænd for playstationen og saml familien til en venskabelig kamp. Du finder vores udvalg af playstations her. Eller måske er du mere i humør til en god film via dit Apple TV
 

Citybiken – all around brug

En citybike er god til dig, der bruger cyklen meget i hverdagen. Det er en god allround cykel, som kan fås både til damer og herrer. Inden du køber en citybike, bør du sikre dig, at det er en stabil cykel med en god kørekomfort, gode bremser og lidt bredere dæk.  

Hos os vil vi gerne tilbyde dig det bedste flow cykelmæssigt, og derfor finder du alle vores citybikes i smukke farver og gode kvaliteter. Se vores store udvalg af citybikes her. 

Når du skal ud på tur på en god all a round cykel, er det nemt at tage et par pænere sko med - hvis du f.eks. skal til fødselsdag. 
Du finder vores udvalg af sko her. 

Mountainbiken – til motionisten

Elsker du at få pulsen op, eller køre lange ture i bakkerne i ujævnt terræn med din cykel? Så er en mountainbike det perfekte valg til dig. En mountainbike skal som udgangspunkt være let, have god affjedring og mange udvendige gear. 

Kører du eksempelvis på blødt og meget mudret underlag, bød du endvidere sikre dig at din cykel har mekaniske skivebremser. Mekaniske skivebremser fungerer nemlig optimalt i alt slags vejr, og så har de generelt den mest effektive nedbremsning. Se vores store udvalg af mountainbikes her.  

El cykel – til de lange ture

Har du langt på arbejde eller til studiet, og ønsker du tilmed at komme både hurtigere og svedfrit frem og tilbage, så er en el cykel det mest optimale valg for dig. 

Med en el cykel har du naturligvis stadig muligheden for at få den daglige motion, alt du skal gøre, er blot at slå motoren fra. Vil du gerne se vores udvalg af el-cykler, så se her.  

Skal du ud på en længere cykel tur, kan det være rart med en lydbog eller musik i ørerne. Vores store udvalg af on-ear høretelefoner, gør det nemt og bekvemt for dig at lytte til din musik. 

Racercykel – til cykelrytteren

Vil du mærke vinden i håret, mens du ræser ud af landevejen på din cykel? Så er racercyklen lige en cykel for dig. På en racer cykel kan du tilbagelægge mange kilometer på forholdsvis kort tid samtidig med, at du får pulsen op.  

Det aerodynamiske design på en racer cykel sikrer, at du har mindst mulig vindmodstand og derfor kan få mere fart på. En racer cykel er desuden en letvægts cykel, som betyder, at du skal bruge færre kræfter på at flytte cyklen fremad. 

Vil du få det meste ud af din cykeltur, så kan du med fordel kombinere cykelturen med et Apple watch. På den måde kan du altid holde øje med din fremgang. 

Køb din næste cykel hos Pisiffik

Leder du efter en cykel til både damer og herre online, er du kommet til det rette sted. Pisiffiks onlineshop har et af Grønlands største udvalg af cykler til alle formål. Her på siden finder du altid de nyeste cykler fra et bredt udvalg af kendte mærker.  

I denne kategori finder du et stort udvalg af cykler online. I vores sortiment finder du en lang række af designer cykler til både damer og herre – citybike, el-cykel, racercykle og meget mere.  

Vi forhandler cykler fra mange forskellige og anerkendte brands, så du kan altid finde lige præcis den cykel, som du har behov for, her hos Pisiffik. 

Mest solgte, i kategorien : Cykel