Cykel

Aktive filtrer

En cykel til hele familie hos pisiffik.dk 

Grønland er et rigtigt cykelland med smuk natur og gode bakker. Cyklen har gennem alle tider været et elsket transportmiddel og er stort ser hvermandseje i grønlandske familier. 

 

De fleste af os lærer fra vi er ganske små at færdes på to hjul og cykler med stor fornøjelse gennem hele livet. Cykling er sundt, sjovt, gratis og godt for miljøet. 

 

Står nogen i familien og mangler en ny cykel, så kan i helt sikker finde en, som I kan blive glade for. Vi har nemlig cykler til alle former for cykling og til folk af alle aldre og til alle formål. 

 

Cykling kan foregå på mange forskellige måder og med mange formål. Skal far ud og ræse på landevejen på en racercykel, eller trænger bedstemor til at holde sig i gang på en el-cykel, når hun cykler til og fra købmanden, så kan vi hjælpe dig. 

En cykel til alle formål

Når du skal ud og investere i en ny cykel, skal du selvfølgelig købe den, som passer bedst til dig og dine behov. Det er vigtigt at du overvejer hvad du skal bruge din cykel til, inden du begynder din søgning.

 

Skal du bruge cyklen til korte ture, som til og fra arbejde, eller skal den bruges til lange ture? Nedenfor har vi forsøgt at redegøre for forskellene mellem de forskellige typer cykler. 

 

Shopper cykel – til de korte ture

En shopper-cykel er perfekt til dig, der cykler kortere ture, fx til og fra arbejde eller ned for at købe ind. Cyklen kendetegnes ved den meget lave indstigning, og har oftest en praktisk kurv foran, hvor du kan putte din taske eller indkøbsposer i. 

 

En shopper-cykel bør have smalle dæk, være stabil og robust. Du behøver ikke mere end 3-7 gear på en shopper, men det er vigtigt, at du sørger for at cyklen har indvendige gear og en lukket kædekasse, da det kræver mindst mulig vedligeholdelse. 

 

Se vores store udvalg af shopper-cykler her. 

Regner det? Og er vejret slet ikke til en cykeltur? Så kan du samle familien til en hyggelig omgang gaming. Tænd for playstationen og sammel familien til en venskabelig kamp. Du finder vores udvalg af playstations her

 

Citybiken – all around cykel

En citybike er god til dig, der bruger cyklen meget i hverdagen. Det er en god allround cykel, som kan fås både til damer og herrer. Inden du køber en citybike, bør du sikre dig, at det er en stabil cykel med en god kørekomfort, gode bremser og lidt bredere dæk. 

 

Hos os vil vi gerne tilbyde dig det bedste flow cykelmæssigt, og derfor finder du alle vores citybikes i smukke farver og gode kvaliteter. Se vores store udvalg af citybikes her. 

Når du skal ud på tur på en god all a round cykel, er det nemt at tage et par pænere sko med - hvis du f.eks. skal til fødselsdag. 
Du finder vores udvalg af sko her. 
 

Mountainbiken – til motionisten

Elsker du at få pulsen op, eller køre lange ture i bakkerne i ujævnt terræn? Så er en mountainbike det perfekte valg til dig. En mountainbike skal som udgangspunkt være let, have god affjedring og mange udvendige gear. 

 

Kører du eksempelvis på blødt og meget mudret underlag, bød du endvidere sikre dig at din cykel har mekaniske skivebremser. Mekaniske skivebremser fungerer nemlig optimalt i alt slags vejr, og så har de generelt den mest effektive nedbremsning. Se vores store udvalg af mountainbikes her. 

 

El cykel – til de lange ture

Har du langt på arbejde eller til studiet, og ønsker du tilmed at komme både hurtigere og svedfrit frem og tilbage, så er en el-cykel det mest optimale valg for dig. 

 

Med en el-cykel har du naturligvis stadig muligheden for at få den daglige motion, alt du skal gøre, er blot at slå motoren fra. Vil du gerne se vores udvalg af el-cykler, så se her. 

 
Skal du ud på en længere cykeltur, kan det være rart med en lydbog eller musik i ørerne. Vores store udvalg af airpods, gør det nemt og bekvemt for dig at lytte til din musik. Du ser vores udvalg af airpods her. 


Racercykel – til cykelrytteren

Vil du mærke vinden i håret, mens du ræser ud af landevejen? Så er racercyklen lige en cykel for dig. På en racercykel kan du tilbagelægge mange kilometer på forholdsvis kort tid samtidig med, at du får pulsen op. 

 

Det aerodynamiske design på racercyklen sikrer, at du har mindst mulig vindmodstand og derfor kan få mere fart på. Racercykler er desuden letvægtscykler, som betyder, at du skal bruge færre kræfter på at flytte cyklen fremad. Køb din næste cykel hos Pisiffik

Leder du efter cykler til både damer og herre online, er du kommet til det rette sted. Pisiffiks onlineshop har et af Grønlands største udvalg af cykler til alle formål. Her på siden finder du altid de nyeste cykler fra et bredt udvalg af kendte mærker. 

 

I denne kategori finder du et stort udvalg af cykler online. I vores sortiment finder du en lang række af designer cykler til både damer og herre – citybike, el-cykel, racercykle og meget mere. 

 

Vi forhandler cykler fra mange forskellige og anerkendte brands, så du kan altid finde lige præcis den cykel, som du har behov for, her hos Pisiffik.