Styrthjelm

Mangler du en styrthjelm til scooter eller motorcykel? Så er du kommet til det rette sted. Hos Pisiffik har vi et stort udvalg af robuste styrhjelme, så du kan blive sikker i trafikken. Vi har også en masse udstyr og tilbehør så du er godt beredt til at en god tur på din scooter, knallert eller motorcykel på Grønland. 

Skulle du have brug for værktøj eller olie, rens og pleje kan vi også tilbyde det. 

Mere

Find din nye styrthjelm hos Pisiffik

Hos os finder du masser af styrthjelme til dit motorkøretøj. Fælles for dem alle er, at de har en god pasform, så de er behagelige at have på. Uanset, om du er på udkig efter en styrthjelm med ridsefrit, vaskbart indtræk eller ventilationskanaler, så har vi styrthjelmen, der passer til netop dine behov. 

Du finder blandt andet hjemle med Bluetooth, fullface, flip-up, pilothjelme, crosshjelme og børnehjelme. Vi har også et stort udvalg af tilbehør som visir og hjelmhuer, samt reservedele.  

Besøg din Pisiffik butik i dag og find den rigtige styrthjelm til dig, så du er sikker i den Grønlandske trafik. 

Bliv sikker i trafikken med en styrthjelm 

Hos Pisiffik går vi op i sikkerhed. Når det kommer til styrthjelme, udvælger vi kun de bedste og sikreste modeller. Vi tilbyder også beklædning eller måske du endda leder efter at opgradere eller købe en ny scooter eller knallert, så tilbyder vi også det her 

MT er et Spansk mærke, der gang efter gang udmærker sig ved at lave de bedste og mest robuste styrthjelme – og så endda i et super flot design med mange egenskaber. Med MT får du en styrhjelm i særklasse. Disse er lavet i Europa og er nogle af de bedste på markedet.  

Når du leder efter en kvalitets styrthjelm, så køb den hos Thansen hos Pisiffik på Grønland, for vi har det helt store udvalg til dig.

Pisiffik er specialister i styrthjelme. Vi gør meget ud af, at vi sammen med dig finder den helt rigtige størrelse. Din hovedform betyder også meget for, hvilken hjelm du skal have. 

Vi har styrthjelme fra alle de vigtige producenter i verden, så det er blot om at vælge. Den rigtige hjelm, uanset om det er til motorcykel, knallert eller scooter er helt og aldeles afgørende for din sikkerhed – og måske i sidste ende, dit liv. Lad os derfor hjælpe og guide dig.

Dit budget er selvfølgelig i sidste ende det, der betyder noget, men kig trygt ind, for vi har markedets billigste styrthjelm, der samtidig er af høj kvalitet.

Pisiffik er din garanti for en billig styrthjelm 

Hos Pisiffik får man billige styrthjelme af høj kvalitet. Det gælder for alle vores produkter. Vi giver naturligvis en prisgaranti, da du skal være sikker på, at det er hos Pisiffik det er billigst. 

Køber du for 1.000 eller derover, så får du naturligvis søfragten helt gratis. Du kan derfor trygt købe online eller i vores 48 butikker på Grønland. 

Lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige styrthjelm hos Pisiffik i Grønland

Skal du have en ny styrhjelm, så find inspiration blandt vores mange modeller. Vi har styrthjelme til alle formål og fælles for alle er, at hvert enkel styrthjelm lever op til de grønlandske standarter. 

Hos Pisiffik har vi gjort det nemt for dig, at finde den helt rigtige størrelse og model til dig.  

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der vil opfylde dine krav. Så er du altid velkommen til at kontakte Pisiffik i Grønland. Vi vejleder og fortæller gerne om vores erfaringer med de forskellige styrhjelme. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Grønland. Så kan du med sikkerhed finde den styrthjelm, som passer dig bedst. Mangler du god musik i ørerne, når du suser afsted på vejene? Så tag et kig på vores Airpods. Mangler du andet teknik, så har vi også Apple TV og bærbare computere til en skarp pris.