In-Ear Headphones og AirPods

Find de bedste høretelefoner og in-ear headphones hos os, hvad end det er til Android eller Apple airpods! Vores webshop er stolt af at præsentere et bredt udvalg af de mest populære mærker og modeller, herunder de berømte Apple AirPods. Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder den bedste lydoplevelse og komfort, når det kommer til høretelefoner.

In-ear headphones er perfekte til folk på farten, da de er lette og kompakte. De passer perfekt i ørerne og giver en fantastisk lydkvalitet, uanset om du lytter til musik, ser film eller taler i telefon. Vores udvalg af in-ear headphones inkluderer de nyeste modeller med avanceret støjreduktionsteknologi, så du kan nyde din musik uden forstyrrelser.

Stort udvalg af Apple Airpods


Apple AirPods er synonyme med stil, innovation og problemfri trådløs forbindelse. Med deres integrerede mikrofon og intuitiv touch-styring kan du nyde en sømløs musikafspilning og nem håndtering af opkald. Disse stilfulde og minimalistiske høretelefoner er skabt til at imponere og gøre din hverdag mere praktisk.

Med vores store udvalg af Apple AirPods kan du vælge mellem forskellige modeller, herunder AirPods Pro og AirPods Max. AirPods Pro tilbyder avanceret støjreduktionsteknologi, så du kan nyde din musik uden distraktioner. AirPods Max er designet til at levere en overvældende lydoplevelse med deres imponerende hi-fi-lyd og komfortable pasform. Mere

Apple Airpods – følelsen af frihed, overalt

Er du træt af filtrede ledninger og begrænsninger med traditionelle høretelefoner, så kan vi allerede nu afsløre, at Apple Airpods vil blive din nye favoritgadget til din iPhone.  

Med Apple Airpods får du nemlig de mest banebrydende høretelefoner til dato. Helt trådløse, super kompakte og spækket med features, der gør dit mobile liv til en sand fornøjelse. 

Du kan købe dine nye Apple Airpods hos Pisiffik og vi sender dem til hele Grønland. Så uanset hvor i Grønland du befinder dig, så kan du altid nyde musik, nemt og trådløst. 

Mangler du en iphone 14 til at tilkoble dine nye airpods? Vores webshop indeholder et stort udvalg af iphone 14. Vi leverer til hele Grønland og søfragten er gratis ved køb over 500kr. Du finder vores udvalg af iphone 14 her. 

Med Apple Airpods får du intelligent lyd i verdensklasse

Ligesom alt andet fra Apple kommer dine nye Airpods i et smukt og enkelt design, der passer perfekt sammen med dine øvrige enheder. De kompakte høretelefoner er fyldt med avanceret teknologi, der gør, at din lydoplevelse tages til helt nye højder. 

Apple Airpods er naturligvis koblet op på Siri, så du kan nemt justere lydstyrken, skifte sang, foretage opkald eller få retningsanvisninger direkte i øret. Det eneste du skal gøre, er at sige ”Hej Siri”. 

De intelligente Airpods fra Apple pauser endda automatisk musikken, når du tager dem ud af ørene. En super smart feature, der gør, at du ikke skal fumle med din mobil, når du vil sætte et musiknummer på pause – det er virkelig trådløs teknologi, når den er allerbedst. Har du et Apple Watch, så kan du også nemt og hurtigt styre musikken derfra. 

De nyeste Apple Airpods har fået isat en H1-chip, der både sikrer en fantastisk lydoplevelse og en mere stabil synkronisering med dine øvrige produkter.

Uanset om du lytter til dine yndlingskunstnere, er fordybet i en podcast, spiller spil eller giver dig hen i en film, vil du opleve en lydkvalitet udover det sædvanlige. En lydkvalitet, der i dén grad er klædt på til fremtiden.  

Kvalitet fra inderst til yderst

Med de kompakte Airpods, er du sikker på en mærkbar opgradering. Du får et gennemtænkt og revolutionerende design, samt et avanceret indre, der giver dig helt nye muligheder. 

Kvaliteten af Apple Airpods er helt i top, og det er brugervenligheden også. Tag dem ud af etuiet, og de er klar til brug, så simpelt er det. Ganske enkelt det bedste af det bedste.  

Det har nok aldrig været nemmere at opsætte er par trådløse høretelefoner som med Apple Airpods. Med blot ét tryk kan du indstille dine Airpods automatisk, og derefter er de altid tilsluttet til den valgt enhed indtil du manuelt fjerner dem igen. 

Airpods fra Apple kan altid fornemme om du har dem i ørene eller ej, og de vil gerne spare på strømmen når du ikke bruger dem. Lige meget om du bruger iPad, iPhone, Mac eller faktisk en hvilken som helst anden enhed med Bluetooth vil du næppe opleve problemer når det gælder opsætning og forbindelse med dine Airpods.  

Oplad dine Airpods på farten

En anden smart ting er det etui, dine Airpods kommer i – endnu en genistreg fra Apple. Ikke nok med at etuiet beskytter høretelefonerne, når du ikke bruger dem, så oplades de også direkte i etuiet, hvilket vil sige, at du kan få glæde af dine Airpods i endnu længere tid. Faktisk giver Apple Airpods dig helt op til 24 timers holdbarhed. 

Der er kun fordele ved Airpods fra Apple

- Du slipper for filtrerede ledninger
- Du får lyd i verdensklasse
- Du styrer dine Airpods med din stemme
- Du får friheden til at lytte til din yndlingsmusik overalt
- Du kan bruge dine Airpods til alle dine Apple enheder
- Du får et elegant og kompakt design

Skal du have fingrene i de nye Airpods? Så bestil dem hos Pisiffik og få dem sendt direkte hjem til dig. Vi tør godt garantere, at du er in for a treat. 

Apple Airpods Pro

De nyeste og mest moderne Airpods kaldes også Airpods Pro. Pro modellen har alle de samme funktioner som de normale Airpods, men med endnu flere nye tilføjelser. 

Den største forskel er deres utrolige effektive støjreduktion, som kan skabe en komplet altomsluttende lyd i dine ører, med ingen former for baggrundstøj.

I Airpods Pro er der også lagt endnu større fokus på komforten, og de kommer med en øget mulighed for tilpasning, så de passer perfekt til hver enkelt persons ører. Dette gøres muligt med tilhørende silikonepropper, som kan udskiftes på dine Airpods Pro. 

Vil du dele din gode musiksmag med resten af huset? Så er Airpods ikke det rette valg for dig. I stedet burde du kigge på at opsætte Sonos højtalere i dit hjem. Med Sonos kan du nemt tilkoble højtalerne og invitere familien op til dans. Du kan læse mere om mulighederne med Sonos højtalere her. 

Hvis du skal bruge en ny bærbar computer hvor du kan lytte til alt din ynglings musik på, kan du se vores udvalg af bærbar computer her. 

Find dine nye Airpods fra Apple hos Pisiffik

I denne kategori finder du smarte Airpods. Når du tager dem ud af opladningsetuiet, tænder de automatisk og forbinder til din iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac. Når du er på farten og har brug for at oplade høretelefonerne, oplader du dem i opbevaringsetuiet. 

Hvis du ønsker dig nye høretelefoner i særklasse, så kan du med fordel bruge Airpods fra Apple, også selvom du ikke har andre Apple enheder, da Airpods også kan bruges til Android. 

Gå ikke ned på lyd og design når du skal vælge dine nye høretelefoner. Køb dine nye Airpods fra Apple hos Pisiffik og få en fantastisk oplevelse du ikke kan slippe igen. 

Vil du have det meste ud af din lydoplevelse, så se også gerne vores kvalitets højtalere fra de populære mærker

Alt i elektronik hos Pisiffik

Hvad enten du vil forkæle dig selv eller en du holder af, så har vi et kæmpe udvalg af elektroniske produkter fra kendte mærker som Apple. Se f.eks. de seneste modeller af Apple WatchApple TV eller Playstation