Køleskabe

Stort udvalg af kvalitets køleskabe i Grønland

Køleskab er en uundværlig hvidevare, da det hjælper os med at opbevare vores fødevare ved rette temperatur. Der findes forskellige køleskabe på markedet i Grønland at vælge imellem, da diverse køkkener, som bekendt ikke er ens indrettet. 

 

Et køleskab fås enten som fritstående eller integreret. Det fritstående køleskab har sin egen front og er omsluttet af sidebeklædninger, mens det integrerede køleskab skal monteres med en køkkenlåge på fronten, hvormed køleskabet vil få en diskret fremtoning i køkkenets øvrige indretning. 

 

Hos Pisiffik har vi et stort udvalg af køleskabe og du kan købe dit nye køleskab i vores butik i Grønland eller på vores online webshop. 

Mere
Aktive filtrer

Kapacitet er vigtigt i et køleskab

Køleskabe fås i mange størrelser fra en helt lille minibar og op til et stort køleskab, der kan rumme mange kølevarer. Kapaciteten er afgørende for, hvor meget køleskabet er i stand til at opbevare ad gangen.

 

Det er essentielt, at køleskabe hverken er for små eller for store, da det ellers vil bruge for meget energi. Det kan desuden blive problematisk for køleskabet at køle tilstrækkeligt, hvis det er overfyld. Kapaciteten opgøres i litermål, og hos os har vi køleskabe i mange forskellige litermål. 

 

Se vores store udvalg af køleskabe, og køb dit næste køleskab hos Pisiffik i Grønland. 

 

Køleskabe design: indretning af et køleskab 

Hvordan et køleskab er indrettet, har betydning for, hvor fleksibelt det er. Nogle skabe fås med hylder, hvor det selv er muligt selv at regulere på, hvilken indretning, som passer en bedst. Udvalgte modeller vil også have en indbygget flaskehylde til eksempelvis køling af hvidvin. Se også vores udvalg af lækre hvidvine eller rosévin

 

De lidt mere avancerede køleskabe vil have digital temperaturvisning, hvor det på fronten af køleskabet er muligt at regulere på temperaturen. 

 

Designet på køleskabe har selv sagt også noget at sige, medmindre der vælges en integreret model. I snart en årrække har retrodesign på køleskabe været utrolig populære. De er kendetegnet ved rundere former og farverige designs. Du kan se vores store udvalg af flotte køleskabe på vores online shop, eller du kan se dem i virkeligheden i vores butik i Grønland.  

 

Lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige køleskab til dit køkken i Grønland

Engang var køleskabe enorme strømsluger, men sådan er det langt fra i dag. De fleste af nutidens skabe har en god energimærkning, der er angivet med bogstavet A eller A med op til tre +’er bagved. Et energivenligt køleskab skåner miljøet, samtidig med at det kan give dig en økonomisk besparelse på dine regninger. 

 

Alle vores køleskabe er energibesparende, så du kan trygt og sikkert købe et køleskab hos os i Grønland. 

 

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af køleskabe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge os i butikken i Grønland.  

Mest solgte, i kategorien : Køleskabe