Køleskabe

Stort udvalg af kvalitets køleskabe i Grønland

Køleskab er en uundværlig hvidevare, da det hjælper os med at opbevare vores fødevare ved rette temperatur. Der findes forskellige køleskabe på markedet i Grønland at vælge imellem, og hos os kan du finde et køleskab, der vil passe helt perfekt ind, i lige netop dit køkken. 

 

Et køleskab fås enten som fritstående eller integreret. Det fritstående køleskab har sin egen front og er omsluttet af sidebeklædninger, mens det integrerede køleskab skal monteres med en køkkenlåge på fronten, hvormed køleskabet vil få en diskret fremtoning i køkkenets øvrige indretning. Mangler du et kølefryseskab eller måske en kummefryser, kan vi også hjælpe dig med det. 

 

Hos Pisiffik har vi et stort udvalg af køleskabe og du kan købe dit nye køleskab i vores butik i Grønland eller på vores online webshop. 

Mere

Kapacitet er vigtigt i et køleskab

Et køleskab kan fås i mange størrelser fra en helt lille minibar og op til et stort køleskab, der kan rumme mange kølevarer. Kapaciteten er afgørende for, hvor meget et køleskab er i stand til at opbevare ad gangen.

 

Det er essentielt, at et køleskab hverken er for lille eller for stort, da det ellers vil bruge for meget energi. Det kan desuden blive problematisk for et køleskab at køle tilstrækkeligt, hvis det er overfyld. Kapaciteten opgøres i litermål, og hos os har vi køleskabe i mange forskellige litermål. 

 

Se vores store udvalg af køleskabe, og køb dit næste køleskab hos Pisiffik i Grønland. 

 

Køleskab design: indretning af et køleskab 

Hvordan et køleskab er indrettet, har betydning for, hvor fleksibelt det er. Nogle køleskabe fås med hylder, hvor det selv er muligt selv at regulere på, hvilken indretning, som passer en bedst. Udvalgte modeller vil også have en indbygget flaskehylde til eksempelvis køling af hvidvin. Se også vores udvalg af lækre hvidvine eller rosévin

 

De lidt mere avancerede køleskab vil have digital temperaturvisning, hvor det på fronten af et køleskab er muligt at regulere på temperaturen. Du kan også finde et køleskab, hvor der er en isterning funktion. Bryg den perfekte iskaffe med en kaffemaskine fra Pisiffik, og et køleskab med isteringer. 

 

Designet på et køleskan har selv sagt også noget at sige, medmindre der vælges en integreret model. I snart en årrække har retrodesign på et køleskab været utrolig populære. De er kendetegnet ved rundere former og farverige designs. Du kan se vores store udvalg af flotte køleskabe på vores online shop, eller du kan se dem i virkeligheden i vores butik i Grønland.  

 

Lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige køleskab til dit køkken i Grønland

Engang var køleskabe enorme strømsluger, men sådan er det langt fra i dag. De fleste af nutidens skabe har en god energimærkning, der er angivet med bogstavet A eller A med op til tre +’er bagved. Et energivenligt køleskab skåner miljøet, samtidig med at det kan give dig en økonomisk besparelse på dine regninger. 

 

Alle vores køleskabe er energibesparende, så du kan trygt og sikkert købe et køleskab hos os i Grønland. Vi har desuden masser af billigt bestik eller lækre køkkenredskaber, hvis du skal have lidt nyt til køkkenet.  

 

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg af køleskabe, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge os i butikken i Grønland.  

Mest solgte, i kategorien : Køleskabe