Hvidvin

Aktive filtrer

Hvidvin Grønland – stort udvalg og gode priser

Vores udvalg af hvidvine i Grønland, er altid blevet godkendte af vores vinmænd. 

Vi går aldrig på kompromis når det handler om kvalitet til en god pris. Derfor kan du med garanti finde den hvidvin i Grønland som passer dig bedst. Uanset om du foretrækker en sød eller en tør hvidvin, kan vi hjælpe dig med at finde den rette hvidvin til dig. 

Vores priser er altid billige og sikrer du får en suveræn kvalitet ligegyldigt prisleje. Vores udvalg af hvidvine indeholder vine fra hele verdenen. Bl.a. Frankrig, Spanien, Chile, Tysklang og Amerika. 

Vi sælger selvfølgelig også hvidvin i kartoner.

 

Find den perfekte hvidvin i Grønland

Hvidvin findes i utallige smagsnuancer og udtryk. Fra frisk, sprød, og tør til cremet, fyldig og frugtig. 

Ligegyldigt om du foretrækker den sofistikerede Chardonnay eller den stringente Riesling, kan vi helt sikkert opfylde alle dine ønsker til en hvidvin i Grønland.

Skal du bruge en hvidvin til maden? Så er der nogle gode tommelfingerregler du med fordel kan bruge når du skal på hvidvins jagt i Grønland. 

Serverer du mad med sødme, skal hvidvinen hertil også indeholde sødme. Mad med sødme, fremhæver ofte hvidvines bitterhed og syrlighed. 
Derfor bliver helheldsoplevelsen bedre, hvis du serverer en sød hvidvin.

Modsat er det gældende, at hvis maden har syrlige toner, skal hvidvinen have det samme. Den syrlige mad, vil få vinen til at fremstå mindre syrlig, men i stedet fremhæve vinens frugt og sødme. 

Serverer du et måltid bestående af federe mad, skal maden have modspil af en frisk og syrlig hvidvin. 

Er du i tvivl om hvilken hvidvin og drue der vil give det bedste modspil til dit måltid? Hos Viinnit er vores vinmænd altid klar til at rådgive dig. Du er altid velkomne i en af vores butikker.  

 

Nyd et glas hvidvin i Grønland

For mange mennesker, går hvidvin og sommer hånd i hånd. Heldigvis er dette ikke ensbetydende med, at man ikke kan drikke hvidvin når termometeret viser minusgrader. 

I de kolde vintermåneder anbefaler vi en kraftig hvidvin, med masser af smag og kræft. 

 

Ofte serverer man federe måltider i de kolde vinterperioder. Hertil vil det som sagt være en god idé at servere en frisk og syrlig hvidvin. Dette kunne f.eks. være vores Amerikanske Chardonnay. 

 

Viinit – din vin leverdandør

Hos Viinit, har vi altid prisgaranti på alle vores vine og vi leverer til hele Grønland. Vi tror på, at god service og gode varer er ensbetydende med glade kunder. Derfor er vores fokus altid at give dig den bedste oplevelse. 

Vores vin lager er stort og indeholder mange forskellige former for vine. Er du derfor 

til den lyserøde drue, kan du købe rosévin i Grønland hos os.