Rosévin

Aktive filtrer

Vil du købe rosévin i Grønland?

Hos Pisiffik har vi stor fokus på at tilbyde de varer folk i Grønland efterspørger. Derfor vil vi også gerne være din leverandør hvis du skal købe rosévin i Grønland. Vi tilbyder både rosévin på flasker og i Bag-In-Box.

Vores store udbud af rosévine er nøje udvalgt, så vi kan tilbyde en rosévin til alle smagsløg. Dvs. ligegyldigt om du skal bruge vinen til en gril-aften på terrassen eller som et godt glas at varme dig på, så har vi med garanti den flaske der passer til dig.

 

Køb rosévin i Grønland – stort udvalg og billige priser

Ved Viinnit har vi fokus at kunne hjælpe alle, der ønsker at købe rosévin i Grønland. Derfor har vi altid mange forskellige flasker på vores lager og vi har med garanti en rosévin der passer til dig.

Køb rosevin i Grønland til gode priser. Viinnits vinlager består af et stort udbud af rosévine til billige priser. Ved os, koster kvalitet ikke en formue.

 

Fremstillingen af rosévin

Ved Viisit hos Pisiffik.gl sælger vi rosé til alle smagsløg.
Ved os kan du køb rosévin i Grønland, importeret fra hele verdenen. Vi tilbyder rosévine fra: Frankrig, Spanien, Italien, Chile og USA.

Hvad enten om du er til en kraftige og smagfuld drue som Zinfandel eller den lidt mere delikate og lette Grenache, har vi altid en flaske rosévin der passer til dig. 

Rosévin er ofte lavet på en blå drue, som også er den drueform der bliver brugt til fremstillingen af rødvin.

Rosévinen er kendt for sin pink farve, men det er tydeligt at der både findes rosévine med forskellige farvestyrker.


Rosévinens farve er afhængig af, i hvor lang tid det blå drueskin trækker i selve druemosten. En mørk rubinrød Bordeaux- rødvin trækker ofte over 2 uger og en Beaujolais trækker ca. en uges tid. Når man fremstiller rosévin, fjernes det blå drueskin derfor hurtigt fra druemosten. Faktisk er det blådrueskin kun i mosten i 12-36timer. Så de rosévine med den klareste farve er den blå drueskin blevet fjernet hurtigere end de rosévine med en kraftigere farve.

 

Er du interesseret i at vide mere om fremstillingen og druerne i vores rosévine, er du altid velkommen til at besøge en af vores mange butikker i Grønland. Så rådgiver vi dig, før du køber rosévin i Grønland.

 
Her kan du købe rosévin i Grønland

Pisiffik leverer til hele Grønland og du har altid 14 dages returret, medmindre du har drukket vinen selvfølgelig. Vores vinmænd er altid klar til at rådgive dig omkring vores forskellige rosévine, så du kommer hjem med den helt rette flaske. Viinnit gør det nemt at købe rosévin i Grønland. Du kan både bestille din vin på vores webshop eller kommer ned i en af vores mange butikker i Grønland.  

Er du mere til en god billig mousserende vin i Grønland, kan vi sagtens hjælpe med dette. Vores store udbud sikre at der altid er den mousserende vin du kan lide.