Kaffemaskiner

Alle fortjener en god kop kaffe. Her på siden, finder du vores store udvalg af kaffe- og moccamaster maskiner. For mange er en kaffemaskine selve symbolet på en traditionel kop kaffe. Med en kaffemaskine eller en moccamaster kaffemaskine, kan du tilpasse både mængden, styrken og temperaturen på kaffen efter eget ønske og dermed få kaffen, præcis som du vil have den. En traditionel kaffemaskine fra eksempelvis Moccamaster kaffemaskine er både nostalgisk og emmer af kvalitet. Perfekt til små og store selskaber.  

Mere

Få duften af friskbrygget kaffe fra en kaffemaskine hos Pisiffik

For mange er en kaffemaskine selve symbolet på en traditionel kop kaffe. Med en kaffemaskine eller en moccamaster kaffemaskine, kan du tilpasse både mængden, styrken og temperaturen på kaffen efter eget ønske og dermed få kaffen, præcis som du vil have den. En traditionel kaffemaskine fra eksempelvis Moccamaster kaffemaskine er både nostalgisk og emmer af kvalitet. Perfekt til små og store selskaber.  

Det er vigtigt at tænke på, at kaffe er mere end bare en tørstslukker eller et energifix. Kaffen fra en moccamaster kaffemaskine skal smage godt og brygges på den bedste måde. Derfor sælger vi kvalitets kaffemaskine til en god pris. Prøv f.eks. en Moccamaster kaffemaskine, Delonghi eller Braun for ekstra høj kvalitetsbrygning. Du kan finde et stort udvalg af kaffemaskiner på vores online shop eller i vores butikker i Grønland. 

Kaffemaskine med kværn - eller den nemme løsning med en moccamaster kaffemaskine? 

Det behøver ikke være en videnskab at brygge friskkværnet kaffe. En moccamaster kaffemaskine med kværn er et godt alternativ til de mere avancerede espressomaskiner.  De er nemme at betjene, og brygger lynhurtigt kaffe i en kande, som du kender det fra almindelige kaffemaskiner.  

På udvalgte kaffemaskiner kan man veksle mellem kaffe fra kværnede bønner og formalet kaffe, hvis man ønsker det. Fordelen ved hele bønner er at man bibeholder den oprindelige smag fra kaffelandet, hvor bønnerne er dyrket og høstet. 

Det giver en mere nuanceret smag og unik aroma end den man får fra formalet kaffe. på mange af modellerne kan du selv justere, hvordan bønnerne skal males og hvor stærk kaffen skal være. 

En god kop kaffe er den perfekte start på dagen. Det ved vi hos Pisiffik. Derfor går vi ikke ned på kvaliteten, når det gælder din nye moccamaster kaffemaskine. Hos Pisiffik kan du vælge mellem fritstående eller integreret kaffemaskiner med kaffekværn. Er du fx i gang med at planlægge et nyt køkken, så kan du ligeså godt tænke kaffemaskinen ind som en integreret del af køkkenet. 

Forkæl dig selv med en kaffemaskine fra kvalitetsmærker som moccamaster fra Pisiffik i Grønland. Du kan købe en kaffemaskine i en af vores mange butikker i Grønland eller på vores online webshop.

Hvis du har lyst til andet lækkert at drikke som for eksempel noget snaps kan du finde vores udvalg her. Du kan også finde vores gode vin udvalg her

Vi leverer din kaffemaskine fra moccamaster til dit hjem i Grønland

Pisiffik leverer til hele Grønland, så du kan altid købe en kaffemaskine fra kendte mærker som moccamaster hos os. Vi leverer med ekspresfart lige til din dør eller en pakkeboks, og vi tilbyder dig 14 dages returret på alle onlinekøb.

Er dit kaffebehov akut? Bare rolig – med vores leveringstid kan du snart modtage din moccamaster kaffemaskine. Så der er bestemt ikke langt mellem dig og den gode kop kaffe. Køb din nye kaffemaskine i en af vores butikker i Grønland i dag og modtag den inden for nogle dage. Du kan også købe en kaffemaskine på vores online webshop – her kan du se hele vores sortiment af kaffemaskiner fra kendte mærker som Moccamaster Delonghi eller Braun. Så er du sikret en god kop kaffe i god kvalitet - og selvfølgelig altid til en god pris. 

God service og stort udvalg fra Moccamaster

God service er vores varemærke. Derfor bestræber vi os altid på at give dig så god en oplevelse hos os som muligt – uanset om du handler en kaffemaskine på nettet eller i en af vores butikker i Grønland. 

Vores ansatte kender og bliver oplært i vores mission om altid at yde god service. Derfor vil du altid møde smilende, imødekommende og behjælpeligt personale, der kan forklare dig, hvorfor du skal gå med enten en kaffemaskine fra Moccamaster eller den du har set på tilbud fra Braun. Måske har du brug for noget helt tredje. Hos Pisiffik har vi et stort udvalg af elektroniske produkter til hjemmet. Eksempelvis en effektiv og moderne støvsuger til rengøring af hjemmet. 

Dette gælder i hele Grønland og vores kundeservice gør altid deres bedste på at besvare dine spørgsmål uanset om du kontakter os på mail eller telefon. 

Som tidligere nævnt, vil vi gerne gøre det muligt for dig at handle alt hvad du mangler ved os. Derfor kan du på vores webshop også finde et stort udvalg af f.eks. køkkenmaskiner og køkkentilbehør. I vores køkkentilbehør kan du b.la. se vores mange artikler til køkkenet og i vores online afdeling for køkkenredskaber kan du f.eks. finde et stort udvalg af blendere, piskeris og grydesæt.

Vi har også nogle rigtig flotte vandglas som du kan se her