Snaps

Snaps er en dansk traditionel brændevin, der typisk serveres ved særlige lejligheder som f.eks. jul, påske og fødselsdage. Den er kendt for sin karakteristiske smag og aroma, som kommer fra urter og krydderier. Hos os kan du finde et bredt udvalg af snaps fra kendte danske producenter til favorable priser. Bestil nu og få leveret direkte til døren.

Vi forhandler de bedste og mest velkendte snaps

God snaps, vi vil altid gerne kunne tilbyde vores kunder, den bedste snaps. Vi tilbyder mange forskellige mærker, så du som kunde kan finde netop det du måtte foretrække, derfor har vi altid mange forskellige snaps på lager. Så der er helt sikkert en snaps der vil falde i din smag hos pisiffik. Om det så er online eller at du kommer ned i butikken.  SÅ sælger vi kun de bedste og mest velkendte snaps. Mere

Snaps der både og smagfuld og i høj kvalitet i Grønland

Snaps hos Pisiffik er der fokus på at kunne tilbyde vores kunder de varer de efterspørger. Hvilket er årsagen til vores store sortiment af forskellige snaps i Grønland.

Vi går aldrig på kompromis, når det drejer sig om snaps i god kvalitet til en god pris. Hvilket kan ses på vores gode produkter og lave priser. 

Derfor kan du med garanti finde den flaske snaps, som du bedst kan lide. Uanset om du foretrækker den klassiske Røde Aalborg eller den mindre kendte Porse Snaps. Forkæl dig selv eller dine nærmeste med en af vores smagfulde snaps. Vi har billige snaps i høj kvalitet, som du kan købe i vores butik i Grønland eller på vores online webshop.

Se vores store udvalg af snaps i Grønland

Vi har den perfekte snaps til alle højtider. Vores grønlandske snaps findes i utrolig mange forskellige varianter, farver og smage. Hvad enten du søger den perfekte snaps til påskebordet eller julefrokosten, så har vi hos Pisiffik med garanti den snaps i Grønland, du mangler.

Er du i tvivl om, hvilken snaps der vil passe bedst til din menu? Så kom endelig ind i en af vores mange butikker i Grønland. Vores personale står klar til at rådgive og guide dig, så du kommer hjem med den bedste snaps. Personalet kan også fortælle dig, hvordan du bedst serverer snapsen, og hvilken mad snapsen bedst passer til.

Snaps gør oplevelsen lidt sjovere

Til julefrokosten eller rundt om påskebordet er der en tendens til, at man skåler og derefter tømmer sit snapseglas i en mundfuld. Hvilket ikke giver dig mulighed for at nyde snapsen dejlige smag. Den høje alkoholprocent gør at, du i stedet kommer til at skære ansigt. 

Vi anbefaler, at du nipper til din snaps eller ”bider den midt over”. På den måde vil du kunne smage snapsens fine aromaer og krydrede smag. Hvis oplevelsen skal være helt suveræn, anbefaler vi, at du tager din snaps lige efter, du har sunket din mad. Du kan købe din snaps på vores online webshop og få den leveret i hele Grønland.

Snapsens temperatur har også indflydelse på hele smags- og duftoplevelsen. De stærke snapse i Grønland kan med fordel komme en tur i fryseren før servering. Modsat, skal de gyldne snapse gerne nydes ved stuetemperatur. Mangler du flere gode sager til din jule- eller påskefrokost? Så tag på udkig i vores store udvalg af rødvinhvidvinmousserende vin og rosévin

God service og stort udvalg

Vores webshop har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi leverer til hele Grønland og vi tilbyder altid et stort udvalg af forskellige snaps varianter.

Vi tror på, at god service og gode varer er ensbetydende med glade kunder. Derfor er vores fokus altid at give dig den bedste oplevelse, når du skal handle snaps. 

Vores priser hos Pisiffik er altid billige og vi tilbyder ”Pris Match” på næsten alle af vores produkter inklusiv vores snaps. Dvs. hvis du kan købe samme varer til en billigere pris et andet sted i Grønland, matcher vi denne pris på den pågældende varer.

Skal du holde en fest, hvor der skal serveres kaffe? Så kan vi også hjælpe dig der. Vores store udvalg af billige kaffemaskiner, sikrer at løse dine gæsters kaffetørst. Du kan se vores store udvalg her på webshoppen.  

Køb din næste snaps hos os i Grønland. Vi tilbyder et alsidigt udvalg ad forskellige snaps på vores online webshop og i butikken i Grønland.