Elkedler

Moderne og stilren elkedel til hjemmet

Vi er ikke sikre på, at der findes en bedre følelse end den, du får, når du kommer hjem til en dejlig, varm kop te eller kaffe. Så er du på udkig efter en flot, smart ny elkedel. Ja så behøver du ikke lede længere.

Vi har modeller til ethvert behov. Vi kan bl.a. tilbyde vores Elektrolux elkedel med stor kapacitet på 1,7 liter med temperatur interval. Fælles for vores elkedler er, at de sørger for lynhurtig opvarmning af vandet. I dag findes både moderne og stilrene elkedler, der passer ind i din boligindretning.

Mere

Smarte funktioner ved en elkedel

Uanset om du vil lave kaffe, te, nudler eller andet, så er elkedlen en super tilføjelse i dit køkken. En elkedel tilsluttes til en stikkontakt og bruger elektricitet til at drive et integreret varmeelement i stedet for at bruge en brænder på en kogeplade til at opvarme vandet. Elkedler leveres med en strømforsyningsbase, der bruger elektrisk strøm til at sende varmeenergi direkte ind i kedlen Dog har ikke alle elkedler en separat strømforsyningsbase.

På denne måde kan du let og hurtigt få kogende vand til din mad eller drikke. Samtidig undgår du bekymringer om hvorvidt vandet koger over, og du kan trække dig tilbage i sofaen og vente på, at elkedlen selv slukker når vandet har opnået kogepunktet.

Afhængigt af vandmængden kan det tage mellem to og fire minutter at koge vand i en elkedel. For at vandet kan koge effektivt, skal du sørge for kun at bruge så meget vand, som du har brug for. Jo mere vand, jo længere tid kan det tage at varme op.

Køb din elkedel hos Pisiffik

Hos Pisiffik har vi et udvalg af elkedler, der passer ind i enhver boligindretning. Lad elkedlen stå på køkkenbordet, som en tilføjelse til indretningen, eller gem den ind i skabet for at bevare minimalismen. De fleste elkedler er nemlig mindre i størrelsen, samt lette i vægt, og kan derfor nemt pakkes væk og tages frem efter behov.

Bryg morgenkaffen eller aftenteen på blot 2-4 minutter med en elkedel, der kan koge vand uden at du behøver at holde opsyn. I modsætning til hvis du vælger at koge vand på komfuret, som desuden kræver opsyn og kan risikere at koge over, er det super nemt og brugervenligt at benytte en elkedel.

Når du skal benytte din nye elkedel for første gang, er det vigtigt at du starter med enten at vaske den med vand og sæbe, eller blot at fylde den med vand og koge den, hvorefter vandet smides ud. Dette er med til at sikre, at din kedel er ren og klar til at hjælpe med at brygge din første drik.

Find din elkedel, eller andre køkkenapparater til skarpe priser hos Pisiffik og gør madlavningen meget nemmere.

Elektroniske produkter hos Pisiffik

Pisiffik kan tilbyde et kæmpe udvalg af elektroniske produkter i Grønland. Her finder du elektroniske produkter og populære gadgets som Apple iPods, Apple Watches og Bluetooth-højtalere.

Opgradér dit hjem med det bedste udstyr og gadgets! Vi har alt fra kraftfuld blender, en effektiv støvsuger, et smart Apple Watch og en ny iPhone. Få det hele ét sted og oplev den ultimative bekvemmelighed i dit daglige liv.

Apple iPods er stadig yderst populær på markedet, og hos Pisiffik finder du et bredt udvalg af disse enheder. Uanset om du leder efter den nyeste generation eller en ældre model, kan du finde det i vores butikker eller online. iPods er kendt for deres høje lydkvalitet og brugervenlighed, og de er perfekte til at tage med på farten.

Apple Watch er også en af de mest populære smartwatches på markedet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med dens smarte funktioner, elegante design og brugervenlige interface, har Apple Watch formået at revolutionere måden, vi tænker på smartwatches på. Hos Pisiffik finder du et stort udvalg af Apple Watch-modeller, så uanset om du leder efter den nyeste model eller en ældre version, kan vi hjælpe dig.

Bluetooth højtalere er også en af de mest populære gadgets på markedet, og hos Pisiffik finder du et stort udvalg af trådløse højtalere fra nogle af de førende mærker på markedet. Disse højtalere giver dig mulighed for at afspille din yndlingsmusik trådløst fra din smartphone, tablet eller computer, og med deres høje lydkvalitet og kompakte størrelse er de perfekte til at tage med på farten eller bruge derhjemme.

Uanset hvilket elektronisk produkt du leder efter, er Pisiffik det rigtige sted at starte din søgning. Med vores store udvalg af produkter og ekspertise, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte gadget til dine behov. Besøg os i vores butikker eller online i dag, og opdag vores fantastiske udvalg af elektroniske produkter.