Gryder & Pander

Er du på jagt efter en god gryde eller en pande til dit køkken i Grønland, så skulle du kigge ind i Pisattat hos Pisiffik. Vi har helt sikkert en gryde efter din smag. Vi kan altid hjælpe dig til at finde det helt rigtige gryde eller pande på vores online webshop eller i en af vores mange butikker i Grønland.

Mere

Kvalitets gryde hos Pisiffik i Grønland

Er du på jagt efter en god gryde til dit køkken i Grønland, så skulle du kigge ind i Pisattat hos Pisiffik. Vi har helt sikkert en gryde efter din smag. Vi kan altid hjælpe dig til at finde det helt rigtige gryde på vores online webshop eller i en af vores mange butikker i Grønland.

 

Vores medarbejdere kan rådgive dig professionelt og grundigt. For en gryde er ikke bare en gryde. De findes i mange forskellige kvaliteter, materialer og udseende. En gryde kan både være billigt og af god kvalitet på samme tid. Pisiffik har mange af den slags gryder. Så køb nu – og husk vi giver prisgaranti på vores i forvejen billige varer.Valget af den rigtige gryde 

En gryde og andre kasseroller hører til blandt det absolut vigtigste køkkengrej. En gryde er et arbejdsredskab, men samtidig må den også gerne være smuk, så den kan stilles på middagsbordet.

 

Pisiffik har mange mærker, bl.a. Scanpan, Raadvad og Eva Trio. Materialerne er også forskellige, herunder aluminium, støbejern eller stål. Vi finder helt sikkert den rigtige gryde til dig. Har du gaskomfur eller induktion, så skal vi nok guide dig igennem. Det betyder noget for valg af din gryde. 

 

Vi kender alle den gode stemning af en simrende gryde i mors køkken. En gryde er både et symbol og et praktisk redskab, der har en vigtig plads i vores hverdag. Men hvilken gryde skal man så vælge? Nogle går efter, at den skal være billig, andre vil have en gryde, der kan holde i mange år. I hvert fald, så kan du altid finde den gryde som passer til dit køkken hos os. 

 

Nem og sikker bestilling af grydehos Pisiffik

I Pisattat hos Pisiffik kan du købe en god gryde til en fornuftig og billig pris. Vi har altid prisgaranti, og køber du for over 1.000 kroner, så skal du slet ikke spekulere på fragten – for over det beløb har vi gratis søfragt.

 

Det gælder naturligvis også, hvis du køber på vores online webshop.

 

Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige gryde til dit køkken

Hos Pisiffik går vi op i at vores kunder skal have en god service. Vi har et stort fokus på at vores medarbejdere er professionelle i deres arbejde, hvilket afspejler sig i vores service. 

 

Vi vil altid yde god, solid rådgivning, for det er det, vi lever af. Så hvis du for eksempel leder efter køkkenredskaber, så er du også kommet til det rette sted. Vi har også et bredt sortiment af vandglaskøleskabespiseborde og spisestole.

 

Sammen med dig finder vi altid den billigste og bedste løsning, når du køber vores varer. Så kom ind i en af vores 48 butikker i Grøndland. Du kan også købe din nye gryde  på vores online webshop. Servicen og rådgivningen er den samme.