Gryder & Kasseroller

Gryder i Grønland           

Er du på jagt efter en god gryde i Grønland, så skulle du kigge ind i Pisattat i Pisiffik. Vi har helt sikkert også en gryde efter din smag. Vi kan altid hjælpe dig til at finde den helt rigtige model i vores butikker eller online.

Vores medarbejdere kan rådgive dig, for en gryde er ikke bare en gryde. De findes i mange forskellige kvaliteter, materialer og udseende. En gyde kan både være billig og af god kvalitet på samme tid. Vi har mange af den slags gryder.

Så køb nu – og husk vi giver prisgaranti på vores i forvejen billige varer.

Mere
Aktive filtrer

Valget af den rigtige gryde

Gryder og andre kasseroller hører til blandt det absolut vigtigste køkkengrej. En gryde er et arbejdsredskab, men samtidig må den også gerne være smuk, så den kan stilles på middagsbordet.

Der er mange gryder mærker – Scanpan, Raadvad, Eva Trio og så videre – materialerne er også forskellige – aluminium, støbejern eller stål.

Vi finder helt sikkert den rigtige gryde til dig, for har du gaskomfur eller induktion? Det betyder noget.

Vi kender alle den gode stemning af en simrende gryde i mors køkken. Gryden er både et symbol og et praktisk redskab, der har en vigtig plads i vores hverdag.

Men hvilken gryde skal man vælge. Nogle går efter, at den skal være billig, andre vil have en gryde, der kan holde i mange år.


Pisiffik og gryder

I Pisattat i Pisiffik kan du købe en god gryde til en fornuftig og billig pris. Vi har altid prisgaranti, og køber du for over 1.000 kroner, så skal du slet ikke spekulere på fragten – for over det beløb har vi gratis søfragt.

Det gælder naturligvis også, hvis du køber online.


Pisiffik vi elsker god service

Når man får at vide af kunderne, at man yder god service, så bliver man glad. Vi har mange glade medarbejdere, og vi fortsætter den gode stil

Vi vil altid yde god, solid rådgivning, for det er det, vi lever af. Så hvis du for eksempel leder efter køkkenredskaber i Grønland, så er du også kommet til det rette sted.

Sammen med dig finder vi altid den billigste og bedste løsning, når du køber vores varer. Så kom bare ind i butikken – vi har over 48 i hele Grønland – eller køb online. Servicen og rådgivningen er den samme.

Mest solgte, i kategorien : Gryder & Kasseroller