Løbehjul

Løbehjul kan være sjove men de kan også være praktiske for transport, lige meget hvad vil dit barn med garanti finde morskab i at få motion på et løbehjul fra pisiffik. Vi har gode løbehjul til fornuftige priser, så kom forbi os, så finder vi et løbehjul til dig og dit barn. 
Mere

Løbehjul – den bedste gave til dit barn

Der er ingen større glæde i verden end at glæde sine børn. Det ved vi hos Pisiffik. Derfor udbyder vi hos Pisiffik forskellige sjove transportmuligheder til børn i alle aldre. Blandt vores favoritter har vi de klassiske løbehjul, som med god grund er populære blandt børn. Vores løbehjul kommer to forskellige farver: et i blåt og et i rødt. De kan justeres op til 150 centimeter, og kan bære helt op til 50 kg. Uanset hvilken farve, dit barn foretrækker, så vil dit barn uden tvivl blive glad for sit nye løbehjul.

Et løbehjul er sejt at suse rundt på og nemt at få med på farten. Samtidig er det en oplagt måde at aktiverer børn, der har svært ved at sidde stille. Skal familien på gåtur, en tur i dyrepark eller på picnic, så er det nemt at pakke. Bare smid løbehjul, hjelm og albuebeskyttere i bagagerummet og afsted. Så kan børnene suse rundt på de nærliggende stier, mens de voksne går og snakker, går med barnevogn eller andet, som børn ikke kan koncentrere sig længe om uden at kede sig. Nemmere bliver familieudflugten ikke!

Vi har også et stort udvalg af cykler til børn og cykler til voksne. Og glem ikke at finde den perfekte hjelm, når du køber et løbehjul. 

 

Mange fordele med løbehjul til børn

Udover et løbehjul sikrer børns underholdning og aktivering, er der mange andre fordele ved at anskaffe sig det smarte køretøj. Før eller siden skal børn ud i trafikken og lære at orientere sig uden at komme til skade. En god måde at øve deres motorik og køreevner er ved at give dem et løbehjul.

Et løbehjul er sjovt, kræver fysisk bevægelse, og begrænser farten, så barnet har tid til at lære at køre ordentligt uden at blive overvældet af farten. Et løbehjul er derfor den perfekte investering for forælderen, der har svært ved at sende barnet afsted på cykel på vejene uden voksent opsyn.


Et løbehjul er en god kilde til motion

En anden stor fordel ved et løbehjul er, at det kræver eksplosive kræfter for barnet at skubbe løbehjulet fremad. Derfor får barnet også moderat motion, når de løber på deres løbehjul. Hvilket altid er en god ting, da motion er rigtig godt for sundheden. Særligt i disse tider hvor mange børn sidder oftere og oftere med mobiler, Ipads og eller spiller konsolspil.

Du gør derfor noget godt for dit barns sundhed, og giver dem en god undskyldning til at komme væk fra skærmen og ud og få noget luft og vind i håret. Samtidig med at barnet lærer at færdes stille og roligt i trafikken på deres præmisser. Skal dit barn forkæles ekstra med god musik i ørerne, mens det suser derudaf - så se vores udvalg af airpods. Men husk nu at købe en styrthjelm – så er dit barn godt beskyttet, hvis udheldet er ude.

 

God service og fuld returret

Har du fået dit løbehjul bestilt hjem i den forkerte farve, eller vil du hellere have købt en børnecykel? Så skal du ikke fortvivle. Hos Pisiffik giver vi altid 30 dages fuld returret, så længe varen sendes tilbage i samme stand, som den blev leveret.

Det er god service for os, og vores service er vores varemærke. Så kan du bestille et løbehjul til dit barn med ro i maven – er dit barn ikke tilfreds, kan du altid få den byttet til noget andet.

Hos Pisiffik samler vi på glade kunder, og gør altid vores bedste for at vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Har du spørgsmål til vores varer eller service, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig, så du finder frem til de produkter, der imødekommer dine behov.

Mest solgte, i kategorien : Løbehjul