Børnecykler 1-7 år

Leg, motion og frisk luft er essentielt i børns opvækst. Derfor har vi hos Pisiffik gjort os umage i udvælgelsen af børnecykler, hvor fokus er på at finde en børnecykel, der holder til det grønlandske vejr og de strabadser, som cyklerne unægtelig får under leg. Uanset om det skal være til en dreng eller pige så har vi et bredt udvalg af børnecykler til en hver smag.

Mere

Leg og motion – Køb en billig børnecykel hos Pisiffik i Grønland

Leg, motion og frisk luft er essentielt i børns opvækst. Derfor har vi hos Pisiffik gjort os umage i udvælgelsen af børnecykel til børn, hvor fokus er på at finde en børnecykel, der holder til det grønlandske vejr og de strabadser, som cyklerne unægtelig får under leg. 

 

Udvalget dækker over børnecykel til både drenge og piger og producenterne bag er blandt andet Winther, MBK, Everton og Kildemoes, som alle er kendetegnet ved høj kvalitet. Find dit barns nye børnecykel hos os i dag.

Trænger mor og far også til en ny cykel? Så har vi ved pisiffik.gl et stort udvalg af cykler til kvinder og mænd. Du finder din næste cykel her.

Er børnene ikke klar til en børnecykel endnu? Så har vi også nogle seje løbehjul, der kan være et godt alternativ. 


Masser af øvelse med en børnecykel

Det kan være et svært valg, når man kigger på børnecykel i Grønland. En børnecykel skal både være stærk og kunne holde til vejr og strabadser, men skal samtidig heller ikke være for dyr - for alle ved, hvor hurtigt børn vokser.

 

Det kan være ret svært at træffe det rigtige valg, og det kræver en kyndig vejledning. Børn har brug for frisk luft og motion. En god, billig børnecykel kan give dem begge dele.

 

Uanset alder kræves der mange timers øvelse i bestræbelsen på at blive en sikker cyklist. Hos Pisiffik erkender vi, at det som forældre kan være skræmmende at lade sit barn færdes i trafikken med en børnecykel. Dette bør dog gøres alligevel, eftersom det skærper færdselssansen og samtidigt er det god motion. Børn, der bliver kørt til skole og fritidsaktiviteter, må undvære begge dele. Derfor er en børnecykel et god måde for barnet at bilive tryg i trafikken, samtidig få daglig motion.

 

Vores børnecykel udvalg fra 2-års alderen og op til teenageårene er stort. Man bør altid gå efter kvalitet og sikkerhed, for børnene skal på et tidspunkt også ud at færdes i trafikken.

 

En børnecykel skal også vedligeholdes, smøres, kæden skal strammes og andre ting. Derfor bør man også vælge en børnecykel, der har lave udgifter til vedligeholdelse.

 

Køb en børnecykel i høj kvalitet

Køber du din børnecykel hos Pisiffik, får du den ikke billigere - vi har nemlig prisgaranti. På den måde kan du være sikker på, at dit barns cykel bliver købt til Grønlands laveste pris.

 

Vi har desuden gratis søfragt, når du køber for over 1.000 kroner hos os.

 

Pisiffik har butikker i mange større byer udover Grønland og en god og informativ webshop – hvor vi altid er klar til at hjælpe dig.
 

Lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige børnecykel hos Pisiffik i Grønland

Du kan roligt se Pisiffik som din samarbejdspartner, når du køber en børnecykel.

 

Vi er interesserede i, at du og andre kunder vender tilbage, og derfor gør vi meget ud af den gode service – både før og efter et salg af din børnecykel.

 

Du kan derfor trygt komme ind, også hvis du for eksempel er på udkig efter en styrthjelm i Grønland. Skal børnene forkæles med lidt større gaver? Så se vores udvalg af airpodsplaystation eller Apple Watch.

 

Hvis du synes, det lyder som den rigtige løsning for dig, så tag et kig på en billig børnecykel hos os. Vi glæder og til at se dig og vejlede dig, så du kan finde den helt rigtige børnecykel til dit barns behov. 

Mest solgte, i kategorien : Børnecykler 1-7 år