Trehjulet / Løbecykler

Løbehjul er sjove for dit barn


Hvis dit barn har brug for noget andet end at gå eller at cykle, så kunne et løbehjulv måske en en god ide.

Vi har både løbecykler for de helt små eller løbehjul for de lidt større børn. Mere

Løbehjul – den bedste gave til dit barn

Der er ingen større glæde i verden end at glæde sine børn. Det ved vi hos Pisiffik. Derfor udbyder vi hos Pisiffik forskellige sjove transportmuligheder til børn i alle aldre. Blandt vores favoritter har vi de klassiske løbehjul, som med god grund er populære blandt børn. Vores løbehjul kommer to forskellige farver: et i blåt og et i rødt. De kan justeres op til 150 centimeter, og kan bære helt op til 50 kg. Uanset hvilken farve, dit barn foretrækker, så vil dit barn uden tvivl blive glad for sit nye løbehjul.

Et løbehjul er sejt at suse rundt på og nemt at få med på farten. Samtidig er det en oplagt måde at aktiverer børn, der har svært ved at sidde stille. Skal familien på gåtur, en tur i dyrepark eller på picnic, så er det nemt at pakke. Bare smid løbehjul, hjelm og albuebeskyttere i bagagerummet og afsted. Så kan børnene suse rundt på de nærliggende stier, mens de voksne går og snakker, går med barnevogn eller andet, som børn ikke kan koncentrere sig længe om uden at kede sig. Nemmere bliver familieudflugten ikke!

Vi har også et stort udvalg af cykler til børn og cykler til voksne. Og glem ikke at finde den perfekte hjelm, når du køber et løbehjul.