×

Rødvin

Hos Pisiffik finder du et stort udvalg af spændende og gode rødvine fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken god rødvin, man skal vælge, blandt et stort udvalg. Og hvad er en god rødvin for dig, er måske et helt andet spørgsmål?

Mere

Hvilken god rødvin skal du vælge til din middag?

Hos Pisiffik finder du et stort udvalg af spændende og gode rødvine fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken god rødvin, man skal vælge, blandt et stort udvalg. Og hvad er en god rødvin for dig, er måske et helt andet spørgsmål?

En god rødvin fås i mange forskellige varianter og smage. Dette kommer bl.a. til udtryk i rødvinens farve som kan være alt fra lys rød til næsten sort. Derudover findes smagsforskellene selvfølgelig i rødvinens sødme og syre. Find en god rødvin fra Pisiffik. 

Rødvinens farve kommer fra skallerne fra de blå vindruer. Disse skaller indeholder tannin, også kendt som garvesyre. Vinens syreindhold er afhængig af hvor længe skallerne trækker sammen med vinen.      

Tanninerne giver vinen struktur og kant, som gør en rødvin til en god rødvin. Smagen af tanniner beskrives bl.a. som beske og skarpe, ligesom vindruekernerne.

Foretrækker du en god rødvin uden tanniner? Så vil vi anbefale, at du kigger på druesorten. Her vil vi bl.a. anbefale Pinot Noir, Gemay, Grenache og Barbere druerne. Disse druer har et lavt indhold af garvesyre og er en god rødvin for de fleste vinelskere.

Det perfekte glas god rødvin, er en individuel sag. Vil du gerne vide mere omkring, hvad en god rødvin, er vi klar til at hjælpe dig. Pisiffiks vinmænd er specialister i gode rødvine. Derfor kan de med garanti finde en god rødvin i Grønland, som du vil foretrække.


For at gøre vinoplevelsen bedre er det en fordel at drikke vand til vinen. Skal det være festligt, kan du pynte op med finere vandglas. Du finder vores udvalg af vandglas her. 
 

God rødvin – kvalitet til lave priser

Der er intet så godt som et dejligt glas god rødvin. Derfor har vi også gjort det til vores lirværk her hos Pisiffik, at levere god rødvin i god kvalitet fra hele verden til vores kunder – naturligvis til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Vi mener nemlig ikke, at kvalitet og pris nødvendigvis behøver at hænge sammen. Vi har mange år forhandlet god rødvin på vores online webshop og i vores mange fysiske butikker, som vi kan tilbyde til et bredt publikum.

God rødvin produceres over hele verden

I dag produceres vin over hele verden, så god rødvin er ikke længere begrænset til vinlande som Frankrig, Italien, Spanien og Portugal. Nu ser vi også vinproduktion i andre Europæiske lande og hele vejen over til Afrika, Asien og Syd – og Nordamerika eller Australien.

God rødvin kan altså findes mange steder. Derfor har vi sørget for at købe rødgod vin hjem fra de bedste områder i verden, så du kan nyde et dejligt glas god rødvin i dit hjem i Grønland.

 

Sådan serverers en god rødvin

Når du serverer en god rødvin, så er det vigtigt, at den har den rette temperatur. Vi gør det let for dig at nyde din rødvin, uden at ødelægge oplevelsen pga. en forkert temperatur. Rødvine bliver oftest serveret for varmt. Hvis din rødvin har stuetemperatur, så stil den 15-30min i køleskabet. Du vil opleve en ”kuldekant”, som gør vinen god.

Følgende anbefaling er en rettesnor, som næsten altid er korrekt. Når du serverer en let og ukompliceret god rødvin, skal vinens temperatur være mellem 14-16 grader.

Serverer du en mellemkraftig god rødvin, skal temperaturen gerne være mellem 16-17 grader. De helt kraftige og tunge rødvine skal have en temperatur på 17-18 grader.

Du kan med fordel bruge en vinkøler på bordet, når du serverer en god rødvin. Rødvinen må gerne have en lav serveringstemperatur. Glasset og omgivelserne varmer hurtigt vinen op.

Følger du vores vejledning, vil du med garanti nyde rødvinens fulde potentiale. Du får derfor det bedste glas gode rødvin til din middag i Grønland. 

 

Køb en god rødvin i en af vores mange butikker i Grønland

Viinnit hos Pisiffik er Grønlands førende leverandør af rødvine. Vores lager indeholder mange forskellige rødvine importeret fra hele verdenen. Ønsker du en god rødvin i Grønland, kan du med garanti finde en flaske i vores sortiment, der passer til dine smagsløg.

I vores mange butikker står vores vinmænd altid til rådighed, så du kommer hjem med den perfekte flaske vin.

Køb en god rødvin hos Pisiffik

Vi leverer til hele Grønland. Hvilket gør det nemt for dig at bestille en god rødvin på vores online webshop, ligegyldigt hvor i Grønland du bor. Vores webshop indeholder et stort udbud af vores bedste rødvine, til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Vores vinmænd er klar til at besvare dine spørgsmål i vores fysiske butikker. Her kan du også opleve vores store udbud af rødvine i Grønland og se vores gode priser. 

Er du mere til rose? Så kan du altid købe rosevin og hvidvin hos Pisiffik i Grønland.

Er du på udkig efter helt andre ting, som fx. tøj til kvinderskoparfume eller en moccamaster kaffemaskine

Mest solgte, i kategorien : Rødvin