Mousserende vin

Din lokale vinekspert

Hos pisiffik.gl og Viinit elsker vi mousserende vine. Derfor er vi altid klar til hjælpe dig, så du kommer hjem med den helt rette vin. Vi tilbyder prismatch på alle vores varer – ligegyldigt om du bestiller din mousserende vin online eller kommer forbi en af vores butikker efter et godt prosecco tilbud.

Mere

Mousserende vin og gode prosecco tilbud 

Den brusende, læskende og velsmagende vin associeres i mange tilfælde med fest og farver – og med god grund. Mousserende vin har i mange generationer været en drik der kun blev serveret til festlige lejligheder såsom bryllupper og fødselsdage.

Hvis du undrer dig over, hvordan vinen bliver fremstillet, og hvad der gør den anderledes end f.eks. en hvidvin – kan du læse med videre her og finde svarene.

En mousserende vin indeholder en øget mængde kuldioxid – hvilket er årsagen til den brusende effekt.

Der findes sammenlagt 4 forskellige måder, hvorpå man kan fremstille vin.

Skal du stå for en hel stor middag? Så skal der selvfølgelig også serveres vin til maden. Vi forhandler også billige hvidvinegode rødvine og den bedste rosevin. Vi leverer det hele samlet til dig. Du kan også se vores mange prosecco tilbud og finde den helt rigtige til dine smagsløg. Hvis du også gerne vil have lidt vand til vinen, så tilbyder vi også nogle smukke vandglas

De 4 fremstillingsmetoder til produktion af mouserende vin

Den første er samme fremgangmåde som ved fremstillingen af sodavand. Her tilsættes kuldioxiden til den klare vin. En af ulemperne ved denne metode er, at kuldioxid-boblerne bliver større og derfor hurtigere forsvinder fra glasset. Derfor er denne proces ikke lovligt til fremstillingen af mousserende vine i Grønland og resten af EU.

Den anden metode til fremstillingen af mousserende vine kaldes Metodo Italiano. Her bliver kuldioxiden fremstillet gennem en malolaktisk gæringen – gærring i flasken. Der er mange områder, der benytter denne fremstillingsform. Køber du fx prosecco tilbud i Grønland, som kommer fra Prosecco eller Asti provinserne er din vin blevet lavet på Metodo Italiano metoden. Vi har altid gode prosecco tilbud, hvis du ønsker at smage en god vin lavet på Metodo Italiana metoden.

Den tredje fremstillingsform, er den mest traditionelle, som går under navnet Méthode Champenoise. Toppen af de mousserende vine i Grønland, kommer fra Champagne provinsen. At fremstille en vin på baggrund af Méthode Champenoise metoden er dyrere og med større risiko end de to ovenstående metoder. Til gengæld er resultatet også en vin i verdens klasse.

Den fjerde og sidste fremstillingsform kaldes Transfer metoden. Her bliver kuldioxiden også dannet gennem en malolaktisk gæring, men efter endt gæring bliver den mousserende vin tilbage i store tanke, hvor vinen færdiggøres. Herefter kan vi tilbyde dig en fantastisk vin til et godt prosecco tilbud, som du kan stille på dit spisebord derhjemme. Vi har også en masse forskellige spisebordsstole.

Mouserende vin til en festlig lejlighed  

Vi kan godt lide at tænke på mousserende vin som det perfekte supplement til en fest. Den er brusende, mousserende og velsmagende - og den er i mange tilfælde forbundet med fest og farver. Vi taler om den slags vin, der er beregnet til at blive nipet til på en god dag, eller en aften mellem venner. Den slags, der får dig til at føle dig godt tilpas og får dit bedste jeg frem. Mousserende vin er også fantastisk, når du vil fejre noget uanset lejligheden. Vi har alt fra champagne til Franske, Spanske, Italienske og Tyske mousserende vine i vores butik - så uanset hvilken slags fest du planlægger, har vi noget til dig!

Få et godt tilbud på mouserende vin hos Pisiffik

Udover fremstillingsmetoden, er der selvfølgelig også mange parametre der gør de mousserende vine forskellige. Druesort, varme, pressemetode osv. påvirker alt sammen smagen på vinen.

Viinit har et stort udvalg af prosecco tilbud, som kan leveres til hele Grønland. Vores sortiment indeholder forskellige former for mousserende vine. Du kan b.la. finde vine produceret i Prosecco, Asto og Champagne områderne.

Er du i tvivl om, hvilken mousserende vin, der passer bedst til dine smagsløg? Prøv et af vores gode prosecco tilbud og find din favorit.

Så er du altid velkommen til at komme forbi en af vores varehuse. Her er vores erfarne vineksperter klar til at guide og vejlede dig, mellem vores forskellige flasker og prosecco tilbud.

En mousserende vin er også et festligt indslag efter en velendt jagttur. Er du ved at planlægge den store jagttur, kan vi også være behjælpelige her. Udover vores godt prosecco tilbud, kan du også købe jagttilbehør med levering til hele Grønland her på webshoppen. Du finder vores udvalg af jagttilbehør i Grønland her