Rosévin

Den bedste rosevin – kvalitet til lave priser

Der er intet så godt som et dejligt glas rosevin. Derfor har vi også gjort det til vores lirværk her hos Pisiffik, at levere den bedste rosevin fra hele verden til vores kunder – naturligvis til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Mere

Sådan vælger du den bedste rosevin til din middag

Hos Pisiffik finder du et stort udvalg af spændende og indbydende rosevine fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken vin, man skal vælge bland et stort udvalg, og hvad er den bedste rosevin for dig?

Rosevin findes i utallige smagsnuancer og udtryk, og vi har alt lige fra en kraftig smagfuld drue som Zinfandel eller den lidt mere delikate og lette Grenache. Så vi kan helt sikker opfylde alle dine ønsker til at finde frem til den bedste rosevin til dine præferencer.

Rosevin er den ultimative sommervin – og kommer i alle former og farver – fra det sarte rosa til næsten rød. Rosevinens store force er, at den kombinerer det friske fra hvidvin med det smagfulde fra rødvinen. Rosé er derfor oplagt som en madvin til det lette sommerkøkken. Og de bedste rosévine er til meget mere end bare vin til terrassen på en sommerdag – selvom rosévin er oplagt til varme dage.

De fleste rosévin starter livet som rødvin, hvor saften fra røde druer trækker med drueskallerne, men modsat rødvin bliver druemosten skilt fra skallerne efter kort tid – det giver den lette, lyserøde farve, som er kendetegnende for den bedste rosevin.

Det perfekte og bedste rosevin er en individuel sag. Vil du gerne vide mere omkring vine, er vi klar til at hjælpe dig. Pisiffiks vinmænd er specialister i alle typer vine. Derfor kan de med garanti finde den bedste rosevin i Grønland, som du skal bruge til din anledning. Uanset om det er et godt glas til lørdag aften på sofen eller et større arrangement, så har vi rosévinen lige til dig.


Vi mener nemlig ikke, at kvalitet og pris nødvendigvis behøver at hænge sammen. Vi har mange år forhandlet vin på vores online webshop og i vores mange fysiske butikker, som vi kan tilbyde til et bredt publikum.

Hvordan fremstilles den bedste rosevin?

Den mest almindelige metode er at lade drueskallerne fra de blå druer gærer sammen med mosten i 6-12 timer, hvorefter de fjernes fra mosten. Det er tilstrækkeligt til at sikre, at vinen får den lyserøde farve, ligesom der også trækkes lidt aromastoffer ud af drueskindet.

Er du interesseret i at vide mere om fremstillingen og druerne i vores rosevine, så er du altid velkommen til at besøge en af vores mange butikker i Grønland. Så rådgiver vi dig, når du har brug for hjælp til at finde den bedste rosevin.

Vi har sørget for at købe god vin hjem fra de bedste områder i verden, så du kan nyde et dejligt glas rosevin i dit hjem i Grønland.

 

Sådan serverer du den bedste rosevin - hver gang

Ligesom med så meget andet i vinens verden, så handler det om smag og behag, og så alt det andet udefra, der påvirker oplevelsen af et godt glas vin.

Det gælder også serveringstemperaturen for rosevin. Generelt skal rosevin drikkes køligt, dvs. Et sted mellem 7 og 12 grader. Oplevelsen af vinens kølighed er under indflydelse af temperaturen, man befinder sig i. Jo varmere opholdstemperatur, jo køligere opleves vinen.

Man skal aldrig servere vinen direkte fra køleskabet, men åbne den og lad den stå et øjeblik. Hvis rosévinen skal bruges til mad, så skal temperaturen være ca. 10-12 grader, og skal den bruges som aperitif, så bør den være køligere, omkring 7-9 grader.

Jo flere smagsnoter af krydderier og jo mere kompleks rosevinen er, desto højere serveringstemperatur. Modsat mere bær og frugt i smagen, desto køligere temperatur.

Serveres rosevinen til søde ting, bør den ligeledes ligge mellem 7 og 9 grader. Brug gerne en is spand, champagnekøler, ice-bag eller andet til at holde vinen kølig under serveringen.

Følger du vores vejledning, vil du med garanti nyde rosevinens fulde potentiale og opnå den bedste rosevin ift smagen. Du får derfor det bedste rosévin til din middag i Grønland. 

 

Køb den bedste rosevin i en af vores mange butikker i Grønland

Viinnit hos Pisiffik er Grønlands førende leverandør af rosevine. Vores lager indeholder mange forskellige rosevine importeret fra hele verdenen. Ønsker du en god rosevin i Grønland, kan du med garanti finde en flaske i vores sortiment, der passer til dine smagsløg og festlige anledning.

I vores mange butikker står vores vinmænd altid til rådighed, så du kommer hjem med den perfekte flaske vin. Bare fortæl dem om dine præferencer, så finder de den helt rigtige og bedste rosevin til dig og dit selskab.

Køb din favorit og bedste rosevin hos Pisiffik

Vi leverer til hele Grønland. Hvilket gør det nemt for dig at bestille rosevin på vores online webshop, ligegyldigt hvor i Grønland du bor. Vores webshop indeholder et stort udbud af vores bedste rosevine til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Vores vinmænd er klar til at besvare dine spørgsmål i vores fysiske butikker. Her kan du også opleve vores store udbud af rosevine i Grønland og se vores gode priser. 

Er du mere til hvid eller rød? Så kan du altid købe hvidvin og god rødvin hos Pisiffik i Grønland. Er du på udkig efter det perfekte Apple Watchdobbeltseng eller playstation, så kan vi også være behjælpelige med dette.