×
Vælg Kategori

Spisestole

Sid godt på din nye spisebordsstol

Spisebordsstole er et af de møbler som alle mennesker har brug for, men som ofte kan være rigtig svært at vælge imellem. Det skyldes blandt andet at der er så mange forskellige varianter, og at mange af dem ofte minder om hinanden.

Hos pisiffik finder du noget for en hver smag, vi har mange forskellige design og materialer. 

Mere

Vælg spisebordsstol der passer til spisebordet

Det giver sig selv, at bord og stole skal passe sammen for at siddekomforten er i orden, og derfor er det allervigtigste råd at du skal sikre, at din spisebordsstol passer til dit bord.

Det er ærgerligt at vælge et for højt eller for lavt spisebordsstol til bordet, så et godt råd er at måle de stole, du allerede har, og sammenligne disse mål med de mål, du kan læse på de forskellige stole her på Pisiffiks webshop. Så kan du nemlig ret hurtigt vurdere, om siddehøjden passer, om spisebordsstol bredden er tilpas, og om eventuelle armlæn på stolene kan gå ind under bordpladen, når stolene ikke er i brug. 

Derfor har vi hos Pisiffik forsøgt at samle de bedste spisebordsstol til dig som bor i Grønland. Vi har samlet spisebordsstol fra nogle af de bedste og mest innovative designere gennem tiden. 

Hos Pisiffik har vi mange forskellige spisebordsstol til enhver smag. Du kan købe dine nye spisebordsstol i vores butik i Grønland eller på vores online webshop.  

De fleste har sikkert oplevet, at et middagsselskab har været så hyggeligt, at ingen har lyst til at bryde op. Når man på den måde tilbringer mange timer rundt om spisebordet, så er det vigtigt, at man sidder godt og derfor er det meget vigtigt ikke at gå på kompromis, med kvaliteten af dine spisebordsstol. 

Se selv de mange spisebordsstol herunder, og find dem som passer bedst ind i netop din spisestue og til spisebord i dag. 

 

Vælg spisebordsstol materiale med omhu

Spisebordsstol er nogle af de møbler i hjemmet, der bliver brugt mest. Derfor er det en god idé, at vælge spisebordsstole i et materiale, der passer til din bolig i Grønland.

 

Har du børn er der en vis risiko for, at der bliver spildt mad på spisebordsstolene fra tid til anden. Og derfor vil det for mange børnefamilier være oplagt at vælge spisebordsstol, der er nemme at holde rene. 

 

Nogle materialer til en spisebordsstil er lettere at vedligeholde end andre. Så overvej på forhånd, hvor meget møbelpleje, du har mod på at kaste dig ud i. Generelt er ubehandlet træ og lyst stof nogle af de materialer, der kræver mest vedligeholdelse og omhyggelig rengøring.

 

Nogle mennesker elsker at gå og pusle om den slags, mens andre foretrækker mindre krævende materialer som plast, metal eller malet træ. Hos Pisiffik har vi næsten alle materialer, så selv den kræsne køber kan finde en ny spisebordsstol hos os. Kig forbi vores butik i Grønland eller se vores store udvalg på vores online webshop. 

Vil du pynte spisestuen med andre lækre møbler, så har vi også flotte vitrineskabe og skænke i mange designs. Eller måske du skal bruge en ny sofa til hjørnet af stuen, så kan du se vores udvalg af sofaer her.

Den rette spisebordsstol til dig

Du kan naturligvis altid få hjælp til køb af spisebordsstole her i Grønland. Vi er her for dig. Skal du have hjælp, så hjælper vi – både før og efter dit køb.

Vores billige spisebordsstole kommer i mange kvaliteter og farver, og hvis du leder efter et matchende spisebord til dine spisebordsstole, så kan du også finde det hos Pisiffik i vores butik i Grønland eller på vores online webshop. Mulighederne er mange.

Mest solgte, i kategorien : Spisestole